Επιλογή επαγγέλματος στο σύγχρονο περιβάλλον Χρήση του « γενεογράμματος » για κατανόηση της πολυπολιτισμικής κοινωνίας και διερεύνηση των περιβαλλοντικών.

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
Η ζωή μου: Ερευνώ-ανακαλύπτω τον κόσμο. Σχεδιάζω το μέλλον μου.
Advertisements

αναγνωρίζει μια ημιτονοειδή κυματομορφή
Λειτουργία και Αξιοποίηση του Portal του Δικτύου RISE - ΔΡΑΣΗ 1 Δίκτυο Ερευνητικών φορέων και Επιχειρήσεων για την Ανάπτυξη Συστημάτων Περιβαλλοντικής.
Θεοδωράκη Ελένη-Μαρία Μάθημα: Τεχνικές Επικοινωνίας.
Δεξιότητες Επιστημονικής Μεθόδου
Ερευνητικό πρόγραμμα «Η δική μου ιστορία: Κατασκευή γενεαλογικού δέντρου μαθητών/τριών της Β΄ Γυμνασίου» Οικογενειακό δέντρο.
ΑΝΕΡΓΙΑ.
Ενότητα 20 Παραδοσιακά Επαγγέλματα
ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ   ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΟΝΟΜΑ ΟΜΑΔΑΣ : Καλλιτέχνες Εις Την 6η ΜΕΛΟΙ ΟΜΑΔΑΣ : Μαριαλένα Βουρλούμη.
Συμβουλευτική Σταδιοδρομίας
Τίτλος. Εισαγωγικός τομέας και προκαταρτική φάση Μικρή Περιγραφή: Λεξιλόγιο: Κοινό που απευθύνεται: Ηλικία: Περιβάλλον: Χρονική διάρκεια: Πριν την επίσκεψη.
Ερευνητική Εργασία Β2 Λυκείου Γ.Ε.Λ. Βαθέος Αυλίδος.
Κοινωνίες και συνεργασία
Harvard ManageMentor ® Προετοιμάζοντας Ακριβείς Προβλέψεις Πωλήσεων.
Δημιουργία του δικού σας χάρτη στο
Τομέας Πληροφορικής ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ Θεσσαλονίκη
Διδασκαλία εννοιών προγραμματισμού με το Scratch για τις Ε’ και ΣΤ’ δημοτικού Η παρούσα σειρά μαθημάτων ΤΠΕ υλοποιήθηκε στο 15ο Δημοτικό Σχολείο.
Η ζωή μου: Ερευνώ-ανακαλύπτω τον κόσμο. Σχεδιάζω το μέλλον μου.
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
…………………………………………………………. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ Το κλειδί για τη δια βίου μάθηση 14 – 16 Ιουνίου 2006 Goethe-Institut Athen Μαθαίνοντας δια βίου Βιβλιοθήκες.
Ικανότητες και δεξιότητες.
Η ζωή μου: Ερευνώ-ανακαλύπτω τον κόσμο. Σχεδιάζω το μέλλον μου.
ΚΟΙΤΑΖΩ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΚΟΙΤΑΖΩ ΓΥΡΩ ΜΟΥ. Η Διαδικασία της λήψης απόφασης στην επιλογή σπουδών και επαγγελμάτων ΓΡΑΣΕΠ Γ/σιο Ερασμίου Ξάνθης.
Σχέδιο επαγγελματικού έργου Όνομα παρουσιαστή | Όνομα εταιρείας.
Ενημερωτική Ημερίδα Εκπαιδευτικών ΣΕΠ
Αναδόμηση σχεδίου μαθήματος Τίτλος: Μαγνητικές κούκλες
Ερευνητική εργασία «Φύλα και επαγγέλματα»
ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ (PROJECT)
Ομάδες στο Google. Τι είναι οι ομάδες στο Google; Είναι ακριβώς ότι λέει το όνομά τους, ομάδες ανθρώπων με κοινά ενδιαφέροντα, που μπορούν επικοινωνούν.
Διδασκαλία των Θρησκευτικών με Νέες Τεχνολογίες
ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΕΠΙΠΛΟΥ
Το σύστημα υποστήριξης συνεργασίας AGORA Δημόπουλος Σταύρος Α.Μ. 402 Μεταπτυχιακό Μάθημα: «Τεχνολογίες Υποστήριξης Συνεργασίας» Διδάσκων: Νίκος Καρακαπιλίδης.
ΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ
Εύρεση και είσοδος σε κανάλι συνομιλίας Χρησιμοποιήστε την αναζήτηση του Lync για την εύρεση καναλιών στα οποία έχετε πρόσβαση. 1.Στο κύριο παράθυρο του.
Το Scratch και ο σχεδιασμός γεωμετρικών σχημάτων
ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟ. Η διανομή επιτρέπεται μόνο σε Συνεργάτες με τον όρο μη κοινοποίησης. Η Microsoft δεν παρέχει καμία εγγύηση, ρητή ή σιωπηρή. © 2012 Microsoft.
Η ζωή μου: Ερευνώ-ανακαλύπτω τον κόσμο. Σχεδιάζω το μέλλον μου.
Εξομοιωτής Ψηφιακών Κυκλωμάτων
Πρόγραμμα Αγωγής Υγείας «Μια τάξη να μας χωρά …»
Τρόποι ζωής και επαγγέλματα Δημοτικό Σχολείο ………. Στ΄ τάξη Μάιος 2008.
ΤΕΙ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΠΑΡΆΡΤΗΜΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΚΑΘΗΓΉΤΡΙΑ Δρ. ΤΣΙΝΤΖΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ Οι παρουσιάσεις του μαθήματος βασίζονται στο.
Για μτ από ατ μέχρι ττ [με_βήμα β] εντολές Τέλος_επανάληψης : περιοχή εντολών μτ : η μεταβλητή της οποίας η τιμή θα περάσει από την αρχική.
ΚΟΥΡΕΑΣ ΑΡΓΥΡΗΣ BSc ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ
ORGANIZATIONAL BEHAVIOR I. Εισαγωγή στην Οργανωτική Συμπεριφορά (Κεφάλαιο 1) Με τι πιστεύετε ασχολείται το μάθημα της οργανωτικής συμπεριφοράς;
Το σχολείο που θέλουμε Προβληματισμοί Τζωρτζακάκης Γιώργος Παρεμβάσεις Κινήσεις Συσπειρώσεις.
Το μοντέλο δομής κοινωνικών παραγόντων του Κ. Roberts
Τι είναι η κινητικότητα;
1ο Βήμα: Γενική εκτίμηση της εικόνας του σχολείου
Ομάδες στο Google.
Μεθοδολογία Έρευνας 3ο εξάμηνο
Διακριτά μέρη μιας επιστημονικής εργασίας
Παρουσίαση της Εισαγωγής Msc , μαθηματικού Κοσόγλου Ιορδάνη
Σιάνου Χατζηκαμάρη Παναγιώτα Τσιόνκη Μαγδαληνή 2017
ΣΥΖΗΤΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΜΟΝΟΓΡΑΦΙΕΣ
Μεθοδολογία Έρευνας Διάλεξη 9η Σύνταξη Πτυχιακής Εργασίας
Προγραμματιστικά Περιβάλλοντα
Παρουσίαση Τίτλος Δευτερεύων τίτλος παρουσίασης
Η οικογένεια - Η ελληνική οικογένεια
Πληροφορική Β΄ Γυμνασιου Κεφάλαιο 3, 3.4
«ΜΑΘΗΤΕΙΑ για ΑΠΟΦΟΙΤΟΥΣ» Πρόγραμμα Επαγγελματικής Εμπειρίας Απόφοιτων Τεχνικής Εκπαίδευσης με Υποτροφία από το Υπουργείο Παιδείας Σύγχρονες και.
Δημοτικό Σχολείο Μενιδίου Μαθηματικά Ε΄ ¨ Ισοδύναμα κλάσματα¨
Εννοιολογική Χαρτογράφηση
Σχέδιο επαγγελματικού έργου
Το φυλλάδιο της εταιρείας σας
Εκπαιδευτικός & ΑΠ Χειμερινό εξάμηνο
To Teach Curricular Subjects
ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ
ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ
Μεταγράφημα παρουσίασης:

Επιλογή επαγγέλματος στο σύγχρονο περιβάλλον Χρήση του « γενεογράμματος » για κατανόηση της πολυπολιτισμικής κοινωνίας και διερεύνηση των περιβαλλοντικών επιλογών

Το γενεόγραμμα ως αναζήτηση του παρελθόντος Περιγραφή ως αντίστροφο δέντρο Η δική μας εκδοχή : επάγγελμα / προέλευση ή κατοικία Σύντομη ( ακαθοδήγητη ) συζήτηση για την επαγγελματική επιλογή και τους παράγοντες που την επηρεάζουν Σύνδεση με τη διαμονή μικρό όνομα επάγγελμα προέλευση ή κατοικία

Σχεδιάστε το γενεόγραμμά σας πηγαίνοντας 3 γενιές πίσω Αν υπάρχουν στοιχεία που δυσκολεύεστε να διαχειριστείτε παραλείψτε τα Αφού το σχεδιάσετε και συμπληρώσετε διαπιστώστε : Υπάρχουν κενά στην πληροφόρηση ; Υπάρχουν στοιχεία που δεν χώρεσαν ; Υπάρχει ομοιογένεια ή όχι ;

Παρουσιάστε το αν θέλετε στην ομάδα Σε τι μοιάζουν τα γενεογράμματα της ομάδας ; Σε τι διαφέρουν ; Φτιάξτε δύο συνηθισμένα γενεαλογικά δέντρα που να ξεκινούν από τα 2 ζευγάρια παππούδων σας Είναι πλήρη ; Τι ξέρετε για την επαγγελματική δραστηριότητα όσων εμφανίζονται στα δέντρα σας ;

Υπάρχει κάποια κατεύθυνση των επαγγελματικών επιλογών όπως προχωρούν οι γενιές ; Σε οποιοδήποτε από τα προηγούμενα δέντρα διευρύνετε τα στοιχεία προέλευσης και κατοικίας για κάθε άτομο / κόμβο Παρουσίαση της δραστηριότητας των παιδιών Συζήτηση για την κινητικότητα στο παρελθόν

Συζήτηση για το κατά πόσο υπάρχει πληροφόρηση ως προς τα επαγγέλματα των προηγούμενων γενεών – είναι δυνατή διεύρυνση στον τομέα του επαγγέλματος Συζήτηση για τις αλλαγές επαγγελμάτων Ομοιότητες και διαφορές

Συζήτηση για τους περιορισμούς που επιβάλλουμε στα παιδιά μας Συζήτηση για τις αλλαγές των κοινωνικών και οικονομικών συνθηκών Τι θα θέλατε για τα παιδιά σας ; Τι βλέπετε για τα παιδιά σας ;