Γνωσιακή Επιστήμη Οδηγίες. Αξιολόγηση Δεν προβλέπονται εξετάσεις για το μάθημα. Δεν προβλέπονται εξετάσεις για το μάθημα. Μία εργασία (60% του τελικού.

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
Τίτλος εκπαιδευτικής δραστηριότητας: ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΟΜΑΔΙΚΑ ΠΑΧΝΙΔΙΑ
Advertisements

Νοέμβριος 2009 Κατερίνα Φυτράκη Φιλόλογος ΜΑ
ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΗΣ ΑΓΩΓΗΣ
ΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ Μέγεθος: δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τις λέξεις περίπου 40 σελίδες. Παράδοση: το αργότερο πριν την εξεταστική περίοδο του δευτέρου.
Γραπτη εργαςια ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ
Η δομή του μαθήματος των μαθηματικών στο σύγχρονο ΤΕΙ Σάλτας Βασίλειος, Τσιάντος Βασίλειος Γενικό Τμήμα Θετικών Επιστημών ΤΕΙ Καβάλας.
Παρουσίαση Διαθεματικής Εργασίας σε PowerPoint
Σκοταράς Νικόλαος, Σχ. Σύμβουλος ΠΕ12, Δρ. Ε.Μ.Π Ιστοσελίδα :
Θεμελιώδη Στοιχεία για Ατομική & Επαγγελματική Ανάπτυξη Τραγέα Γιώτα, Φυσικοθεραπεύτρια ΜSc (Pain Management)
Συνάντηση Εκπαιδευτών Πρόγραμμα Επιμόρφωσης Εκπαιδευτικών Μέσης Εκπαίδευσης στην Εκπαιδευτική Εφαρμογή της Πληροφορικής Άνοιξη 2008 Ομάδα Επιμόρφωσης Τ.Π.Ε.
1 Μια διδακτική πρόταση για τις εκπαιδευτικές επισκέψεις ΘΕΜΑ ΠΡΟΟΔΟΥ.
ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ RELEASE ‘‘Towards Achieving Self Regulated Learning as a Core in Teachers” In-Service Training in Cyprus Δημοτικό Σχολείο Άγιος Σπυρίδωνας.
ΠΩΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ Βασικές δεξιότητες μελέτης. Β. Βασιλείου.
Πολιτιστικό Πρόγραμμα «Απ’ το βυζαντινό πάπυρο
Σωφρ. Χατζησαββίδης Η διδασκαλία της Πρώτης Γραφής και Ανάγνωσης
Τίτλος εκπαιδευτικής δραστηριότητας: «Ασφαλής πλοήγηση στο Διαδίκτυο» Όνομα Εκπαιδευτικού: Μιχαηλίδης Θανάσης Σχολείο: Δ.Σ. Ερατεινού-Πετροπηγής- Ποντολιβάδου.
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΜΕΛΕΤΗ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΩΡΙΑ ΠΟΛΛΑΠΛΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ Howard Gardner Θέμα: Ανακύκλωση.
Η εικόνα της Ελλάδας στο εξωτερικό το 2004 ΕΑΡΙΝΟ ΕΞΑΜΗΝΟ Ι.Ε.Κ. ΚΟΖΑΝΗΣ.
Οδηγίες για τη συγγραφή εργασιών
Δεδομένα, Πληροφορίες και Ηλεκτρονικοί Υπολογιστές
ΟΜΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ:……………………………… ΤΙΤΛΟΣ ΙΣΤΟΕΞΕΡΕΥΝΗΣΗΣ: (το θέμα της ιστοεξερεύνησης)………………………………………….. Θα αναφέρετε το μάθημα στο οποίο θα γίνει η ιστοεξερεύνηση.
2. Μορφή και οργάνωση του μαθήματος
ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ
Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης Εργασία στο μάθημα : «Εικονική πραγματικότητα και Εκπαιδευτικές εφαρμογές τεχνητής.
ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΚΡΙΤΙΡΙΩΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΜΙΑΣ MULTIMEDIA ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ ΤΑΡΑΚΤΣΗΣ ΑΝΤΥΠΑΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ.
1 ΘΕΜΑ ΠΡΟΟΔΟΥ Μια διδακτική πρόταση για τις εκπαιδευτικές επισκέψεις.
ΘΕΜΑΤΑ ΕΡΓΑΣΙΩΝ Μάθημα: Διαφήμιση και Δημόσιες Σχέσεις 11-Μαρτίου-2008
H Πτυχιακή Εργασία στην ΑΣΠΑΙΤΕ
Η διαδικασία κατα μάθημα. 1ο μάθημα: Ερωτηματολόγια γραπτά + προφορικά  Εισαγωγή στο θέμα με video (βιοκλιματικό σπίτι) και p.point Γενικές πληροφορίες.
Διδασκαλία των Θρησκευτικών με Νέες Τεχνολογίες
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ (PROJECT) ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΗΣ Α΄ ΛΥΚΕΙΟΥ 2 ΓΕΛ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ.
Tο project από τα μάτια των μαθητών  ΕΓΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΜΑΘΗΜΑ Tο σχολείο χώρισε τους μαθητές της Α’ Λυκείου σε 9 διαφορετικά project, ανάλογα με το.
Θεωρίες Μάθησης & Εκπαιδευτικό Λογισμικό
Η χρήση του Kidspiration στη Διδασκαλία της Ιστορίας
ΕΝΟΤΗΤΑ 3 – Κεφάλαιο 9: Γραφήματα και Παρουσιάσεις Λέξεις Κλειδιά: Γραφήματα, Λογισμικό Παρουσίασης Β΄ τάξη Παρουσίαση των δεδομένων με γραφικό τρόπο Εικόνα.
ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ E-LEARNING ΠΕΤΣΑΛΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ.
Εισαγωγή στην Επιστήμη των Υπολογιστών και Επικοινωνιών Γενικά για το μάθημα Σπύρος Κοκολάκης ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ ΤΜΗΜΑ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΩΝ.
Εισαγωγή στην Επιστήμη των Υπολογιστών και Επικοινωνιών Γενικά για το μάθημα Σπύρος Κοκολάκης ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ ΤΜΗΜΑ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΩΝ.
Πρόγραμμα Αγωγής Υγείας «Τρώω σωστά,μεγαλώνω σωστά» Σχολικό έτος ο Νηπιαγωγείο Πατρών.
Διάλεξη : είναι η μετάδοση γνώσεων από τον δάσκαλο στο μαθητή με το λόγο, την επίδειξη αντικειμένων, την υποδειγματική εκτέλεση δεξιοτήτων ( πνευματικών.
Τα φύλα στη λογοτεχνία Τάξη: Α΄ Λυκείου. Α΄φάση: Πριν από την ανάγνωση (ενδεικτικός χρόνος: τρεις διδακτικές ώρες) 1 η ώρα : τα παιδιά συζήτησαν για τα.
Μεθοδολογία επιμόρφωσης δραστηριότητα ενότητας 8 επιμόρφωσης επιμορφωτών β' επιπέδου στις Τ.Π.Ε Κωνσταντίνα Ματσούκα Φιλόλογος.
Παρουσίαση Αξιολόγηση μαθητή και διδασκαλίας Κατσίρας Λεωνίδας, Σχολικός Σύμβουλος ΠΕ 13, Νομικών- Πολιτικών Επιστημών Στερεάς Ελλάδας και Θεσσαλίας.
Γενικές οδηγίες για το μάθημα. Δύο διαστάσεις  Πως μπορώ να διδάξω;  Πως μπορώ να σχεδιάσω εκπαιδευτικές τεχνολογίες; Δύο μέρη μαθήματος  Διάλεξη 
ΟΜΑΔΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ Πρόκειται για την εκπαιδευτική τεχνική, όπου τα παιδιά κατανεμημένα σε ομάδες εργασίας, ανταλλάσσουν εμπειρίες ή εκπονούν ασκήσεις με σκοπό.
Οδηγίες για τη συγγραφή εργασιών
Επιχειρηματική Πολιτική και Στρατηγική
Καθιστώντας τους μαθητές υπεύθυνους
Μη τυπική εκπαίδευση: ο εκπαιδευτικός, ο μαθητής, η επίσκεψη, το μουσείο Μάθημα 7 Αντιλήψεις εκπαιδευτικών για την μη τυπική εκπαίδευση ΠΔΜ.
Μεθοδολογία έρευνας και συγγραφής επιστημονικών εργασιών – αγγλική ορολογία εισαγωγή.
Καλλυντήριο Νομός Ροδόπης
Κάνε διπλό κλικ πάνω στην εικόνα και ανοίγει το power point
Παρουσίαση της ύλης του μαθήματος «Εφαρμογές Υπολογιστών»
Παρουσιάσεις με την χρήση PowerPoint
~ΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ Κ.Π.Α~ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ- ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΔΙΔΑΣΚΟΥΣΑ: Αναστασία Μαρινοπούλου 13η ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017.
Project ΘΕΜΑ: Η ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΑΠΟ ΦΙΛΟΣΟΦΟΥΣ, ΤΡΑΓΙΚΟΥΣ ΠΟΙΗΤΕΣ, ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ΑΛΛΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ Ιωάννα Κομνηνού.
Κανοντας μαθημα με… Σχεδια εργαςιας (projects) ςε τμημα ενταξης ΠΑΡΟΥΣΙΝΑ ΜΑΡΙΑ ΔΑΣΚΑΛΑ Τ.Ε. ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ.
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
Παρουσίαση των δεδομένων με γραφικό τρόπο
Διδασκαλία με την μέθοδο project
Πρακτική άσκηση – μελέτη περίπτωσης
Α' ΤΑΞΗ ΓΝΩΡΙΜΙΑ - ΕΞΟΙΚΕΙΩΣΗ ΜΕ ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ
«Τρόποι δημιουργίας μιας μεταλλαγμένης Ψηφιακής τάξης»
Δραστηριότητες και μικροσενάρια
ΤΙΤΛΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ : ΒΑΣΙΚΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ Α΄ΒΟΗΘΕΙΩΝ
ΣΥΓΡΑΜΜΑ: 3rd Edition VICTOR J. KATZ
Επιχειρηματική Πολιτική και Στρατηγική
ΚΕΣΠΕΜ ΝΟΜΟΥ ΞΑΝΘΗΣ Εκπαιδευτική Ομάδα: Ταξίδου Δήμητρα & Σίμογλου Αθανασία Επιστημονική Υπεύθυνη : Μαρία Ζωγραφάκη Επόπτρια: Λένα Παπαδοπούλου.
ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ
Μεταγράφημα παρουσίασης:

Γνωσιακή Επιστήμη Οδηγίες

Αξιολόγηση Δεν προβλέπονται εξετάσεις για το μάθημα. Δεν προβλέπονται εξετάσεις για το μάθημα. Μία εργασία (60% του τελικού βαθμού) Μία εργασία (60% του τελικού βαθμού) Μία παρουσίαση στην τάξη (40% του τελικού βαθμού) Μία παρουσίαση στην τάξη (40% του τελικού βαθμού)

Οδηγίες για την εργασία Σε περίπτωση που δεν τηρηθούν οι οδηγίες θα υπάρξει μείωση του βαθμού κατά 10% Σε περίπτωση που δεν τηρηθούν οι οδηγίες θα υπάρξει μείωση του βαθμού κατά 10% Η εργασία έχει όριο λέξεων 5000 ± 300 Η εργασία έχει όριο λέξεων 5000 ± 300 Τηρείτε τις προθεσμίες Τηρείτε τις προθεσμίες

Διαδικασία Ψάξτε για πληροφορίες Ψάξτε για πληροφορίες Φτιάξτε μία δομή. Φτιάξτε μία δομή. Βρείτε τις κατάλληλες πληροφορίες Βρείτε τις κατάλληλες πληροφορίες ΜΗΝ αντιγράφετε από τις πηγές. ΜΗΝ αντιγράφετε από τις πηγές. Μην κολλάτε κομμάτια που απλά έχετε μεταφράσει ή τροποποιήσει από τις πηγές. Μην κολλάτε κομμάτια που απλά έχετε μεταφράσει ή τροποποιήσει από τις πηγές. Στον επίλογο πρέπει να υπάρχουν τα συμπεράσματα της έρευνας. Στον επίλογο πρέπει να υπάρχουν τα συμπεράσματα της έρευνας.

Οδηγίες για την παρουσίαση-Ι Παρουσιάζεται το θέμα της γραπτής εργασίας Διάρκεια 20 λεπτά Παρουσίαση power point Παρουσίαση power point Σελίδα για το κοινό Σελίδα για το κοινό

Οδηγίες για την παρουσίαση-ΙΙ Μη διαβάζετε μέσα από τις σημειώσεις σας Μη διαβάζετε μέσα από τις σημειώσεις σας Να έχετε οπτική επαφή με το κοινό σας Να έχετε οπτική επαφή με το κοινό σας Μιλάτε καθαρά και αργά Μιλάτε καθαρά και αργά Ρωτάτε αν υπάρχουν ερωτήσεις Ρωτάτε αν υπάρχουν ερωτήσεις

Θέματα εργασιών και παρουσιάσεων Ομάδα Α Τεχνητές Αισθήσεις (artificial senses) Τεχνητές Αισθήσεις (artificial senses) Τεχνητή Μνήμη (artificial memory) Τεχνητή Μνήμη (artificial memory) Τηλαισθησία Τηλαισθησία Αλληλεπίδραση Εγκεφάλου- Υπολογιστή (Brain- Computer Interaction) Αλληλεπίδραση Εγκεφάλου- Υπολογιστή (Brain- Computer Interaction) Γνωσιακή Επιστήμη και Αμυντικά Συστήματα Γνωσιακή Επιστήμη και Αμυντικά Συστήματα

Ομάδα Β Γνωσιακή Επιστήμη, Ηθική και Νευροηθική Γνωσιακή Επιστήμη, Ηθική και Νευροηθική Γνωσιακή Επιστήμη και Έγκλημα (Minority Report, Επιστημονική Φαντασία ή Μέλλον;) Γνωσιακή Επιστήμη και Έγκλημα (Minority Report, Επιστημονική Φαντασία ή Μέλλον;) Neuromarketing Neuromarketing

Ομάδα Γ Γνωσιακή Επιστήμη και Παιχνίδια Γνωσιακή Επιστήμη και Παιχνίδια Τεχνητή Νοημοσύνη και Έξυπνα Παιχνίδια Τεχνητή Νοημοσύνη και Έξυπνα Παιχνίδια Τεχνητή Νοημοσύνη και Εκπαιδευτική Τεχνολογία Τεχνητή Νοημοσύνη και Εκπαιδευτική Τεχνολογία Εκπαίδευση και Γνωσιακή Επιστήμη Εκπαίδευση και Γνωσιακή Επιστήμη

Ομάδα Δ Μέθοδοι της Γνωσιακής Επιστήμης Μέθοδοι της Γνωσιακής Επιστήμης Οι Μελέτες Περίπτωσης (case studies) Οι Μελέτες Περίπτωσης (case studies)

Ομάδα Ε Ανεξάρτητα Θέματα Αντίληψη και Εξέλιξη Αντίληψη και Εξέλιξη Θρησκεία: Ανάγκη ή Προδιάθεση; Θρησκεία: Ανάγκη ή Προδιάθεση; Είναι γνωσιακά αναγκαίος ο ρατσισμός; Είναι γνωσιακά αναγκαίος ο ρατσισμός; Η γλωσσολογία στην Γνωσιακή Επιστήμη και Νευροεπιστήμη Η γλωσσολογία στην Γνωσιακή Επιστήμη και Νευροεπιστήμη Δικές σας προτάσεις Δικές σας προτάσεις

Άλλα θέματα Μπορείτε να προτείνετε και κάποιο άλλο θέμα που σας ενδιαφέρει και για εργασία και για παρουσίαση Μπορείτε να προτείνετε και κάποιο άλλο θέμα που σας ενδιαφέρει και για εργασία και για παρουσίαση Σε κάθε περίπτωση, πρέπει να δηλώσετε τα θέματα που θα μελετήσετε στο μάθημα ή μέσω e- mail Σε κάθε περίπτωση, πρέπει να δηλώσετε τα θέματα που θα μελετήσετε στο μάθημα ή μέσω e- mail

Προθεσμίες Δηλώσεις εργασιών και παρουσιάσεων ηλεκτρονικά ή στο μάθημα. Δηλώσεις εργασιών και παρουσιάσεων ηλεκτρονικά ή στο Η καταληκτική προθεσμία παράδοσης εργασιών είναι το τελευταίο μάθημα. Η καταληκτική προθεσμία παράδοσης εργασιών είναι το τελευταίο μάθημα. Οι παρουσιάσεις ξεκινούν περίπου σε 4 βδομάδες. Οι παρουσιάσεις ξεκινούν περίπου σε 4 βδομάδες. Προσοχή: Εργασίες μετά από αυτήν την ημερομηνία δε θα γίνονται δεκτές. Προσοχή: Εργασίες μετά από αυτήν την ημερομηνία δε θα γίνονται δεκτές.

Για ότι ενδιαφέρον... Eclass wiki «Ενδιαφέρον υλικό» Προσθέστε ελεύθερα! Facebook Agglika Cstuop Group Cognitive Science Uop Παρακαλώ, ενεργή συμμετοχή!

Καλή Επιτυχία!