ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΥΨΗΛΩΝ ΤΑΣΕΩΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΤΑΘΜΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ.

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
ΗΜΥ 100 Εισαγωγή στην Τεχνολογία
Advertisements

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΥΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ
Η ολοκλήρωση σε πολεοδομική και αρχιτεκτονική κλίμακα.
Νέα δεδομένα στην οικοδομησιμότητα ακινήτων
ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ
Νέα μονάδα γραφείων βιομηχανίας Αλουμινίου Στατική ανάλυση
ΔΙΚΤΥΟ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ
ΠΛΑΤΟΣ ΚΑΙ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ.
Παγγελματικό E Λ ύκειο Μ εγαλόπολης.
Ηλεκτρικές Εγκαταστάσεις
Γ.Αγαπάκης – Αν.Διευθυντής ΕΥΔΕ/Αποσελέμη
ΒΙΟΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΒΙΟΚΛΙΜΑΤΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ
Ποιον χάρτη να διαλέξω;
ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΗ.
Η μεταποιητική βιομηχανία στο Ν.Αττικής: Υποκατάσταση ή μετεγκατάσταση; Διακουλάκη Δ. 1, Μοιρασγεντής Σ. 2, Τουρκολιάς Χ. 1 1 Εργαστήριο Βιομηχανικής &
Ερευνητικές Εργασίες Α΄ Λυκείου Ιανουάριος 2012
ΑΓΑΠΩ ΤΑ ΔΕΝΤΡΑ☺ Παγκόσμια Ημέρα Δασοπονίας
Παραγωγή, Μεταφορά και Διανομή Ηλεκτρικής Ενέργειας
1ο ΜΑΘΗΜΑ Οι έννοιες «γεωγραφική» και «σχετική» θέση
11/11/2009 Μέθοδος Penman Μέθοδος Thornwaite. Τροποποιημένη μέθοδος Penman Η μέθοδος γενικά δίνει αρκετά ικανοποιητικά αποτελέσματα σε σχέση με όλες τις.
ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΚΕΡΑΥΝΟΥΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Από το 1979 έως το 1995 στις ΗΠΑ, 1400 άτομα βρήκαν το θάνατο χτυπημένοι από κεραυνό. Σε αυτούς δεν συμπεριλαμβάνονται.
Προγραμματισμός πτήσης
Ασκήσεις - Εφαρμογές Διάλεξη 6η
ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΗ ΥΔΡΟΛΟΓΙΑ Σύνοψη των Υδρολογικών Διεργασιών
ΑΝΤΟΧΗ ΠΛΟΙΟΥ ΙI Eνότητα: Λυγισμός πρισματικών φορέων
ΕΠΑΛ ΜΑΚΡΑΚΩΜΗΣ PROJECT A΄ ΕΠΑΛ
5 ο ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΕΕΔΥΠ ΞΑΝΘΗ, 6-9 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2005 ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΗΣ ΕΙΣΡΟΗΣ ΦΕΡΤΩΝ ΥΛΩΝ ΣΤΗ ΛΙΜΝΗ ΒΙΣΤΩΝΙΔΑ Β.Γ. ΧΡΥΣΑΝΘΟΥ, Π.Κ. ΔΕΛΗΜΑΝΗ ΚΑΙ Γ.Σ. ΞΕΙΔΑΚΗΣ.
Αίγυπτος Ένα ταξίδι μέσα από φωτογραφίες και βίντεο.
Ημερίδα Ενημέρωσης Δυνητικών Δικαιούχων του ΕΠ Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας Εξειδίκευση Εφαρμογής ΕΠ 1.
Ήπιες Μορφές Ενέργειας Ε306 Από τον άνεμο στην οικονομική βιωσιμότητα (εισαγωγικές έννοιες)
1. Γροιλανδία km² - αυτοδιοικούμενη περιοχή που ανήκει στη Δανία ΓροιλανδίαΔανία 2. Νέα Γουινέα km² - το δυτικό τμήμα ανήκει στην.
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΥΨΗΛΩΝ ΤΑΣΕΩΝ. ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΝΤΙΚΕΡΑΥΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΈΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΤΙΚΕΡΑΥΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ: ΤΟ ΣΥΛΛΕΚΤΗΡΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ. ΤΟΥΣ ΑΓΩΓΟΥΣ.
ΕΜΠΕΙΡΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΙ ΕΚΤΙΜΗΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΓΕΘΩΝ ΠΛΗΜΜΥΡΑΣ (αιχμή και χρόνος που συμβαίνει) Ορθολογική Μέθοδος (Rational Method) Για λεκάνες απορροής μικρότερες.
ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΣΦΑΛΜΑΤΑ ΜΕΤΡΗΣΗΣ.
ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ 2 ο ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΟΥ ΟΓΚΟΥ ΤΩΝ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΚΑΤΑΚΡΗΜΝΙΣΜΑΤΩΝ ΜΕ ΤΗ ΜΕΘΟΔΟ ΧΑΡΑΞΗΣ ΤΩΝ ΙΣΟΫΕΤΙΩΝ ΚΑΜΠΥΛΩΝ.
MΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΕΣ MΕΤΡΗΣΕΙΣ. 1. Τι μετράμε-παρατηρούμε-εκτιμούμε 2. Γιατί μετράμε-παρατηρούμε-εκτιμούμε 3.Που μετράμε-παρατηρούμε-εκτιμούμε 4.Πότε μετράμε-παρατηρούμε-εκτιμούμε.
Μάθημα 2 Πρώτα Βήματα στη Σχεδίαση μίας Εγκατάστασης: Απαιτούμενες Ηλεκτρικές Γραμμές και Υπολογισμοί Φορτίων.
ΑΡΧΑΙΑ ΣΠΑΡΤΗ Σιαμπάνο Ηλία Σκουρτσίδη Λεωνίδα Τριανταφυλλόπουλο Σπύρο
Επικρατούσα τιμή. Σε περιπτώσεις, που διαφορετικές τιμές μιας μεταβλητής επαναλαμβάνονται περισσότερο από μια φορά, η επικρατούσα τιμή είναι η συχνότερη.
Εργαστήριο – Γεωργικές Κατασκευές
Μάθημα 9 ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ.
ΓΕΩΓΡΑΦΙΑ Β ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ Ενότητες 1.Οι χάρτες
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ
11/11/2009 Μέθοδος Penman Μέθοδος Thornwaite.
Εργαστήριο – Γεωργικές Κατασκευές
«Σύγχρονοι Μέθοδοι Φωτισμού Κτηρίου»
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΠΡΟΗΓΜΕΝΩΝ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΚΥΚΛΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ
ΑΝΔΕΙΣ Χριστοδουλάκη Άννα –Μαρία ΤμήμαΑ3 ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΡΧΑΝΩΝ
Η παρουσίαση του στατιστικού υλικού γίνεται με δύο τρόπους. 1 Η παρουσίαση του στατιστικού υλικού γίνεται με δύο τρόπους! 1. Ο πρώτος συνίσταται.
Παναγιώτης Αυγουστίδης Γεωγραφία Β΄ Γυμνασίου
Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας
ΑΣΚΗΣΗ 7η ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΣΤΕΓΑΝΟΥ ΔΙΑΦΡΑΓΜΑΤΟΣ (ΚΟΥΡΤΙΝΑΣ Τσιμεντενέσεων) ΣΕ ΦΡΑΓΜΑ (στο βραχώδες υπόβαθρο της θέσης του) Στην κοιλάδα με την τοπογραφική τομή,
Στοιχεία υδρομετεωρολογίας
Παραγωγή, Μεταφορά και Διανομή Ηλεκτρικής Ενέργειας Φέγγου Μαρία-Άννα Τμήμα Α’ Ηλεκτρολόγος Μηχανικός.
ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΣΥΝΔΕΣΜΟΛΟΓΙΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΝ
ΜΑΘΗΜΑ 8 Η γεωλογική ιστορία της Ελλάδας
ΟΥΚΡΑΝΙΑ Άρης Λέκκας.
ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΤΜΗΜΑ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΑΣ
Β 3.5 Τα ποτάμια της Ασίας Ινδία.
Ελλάδα Τα μεγαλύτερα νησιά.
ΓΕΛ Καστορείου Πολιτιστικό Πρόγραμμα
Δίκτυο διανομής ηλεκτρικής ενέργειας
Συστάδα 2: Φυσικές Επιστήμες, Τεχνολογία, Φυσική Αγωγή και Υγεία
Δημοτικό Σχολείο Μενιδίου
3η Θεματική Ενότητα ΛΕΒΗΤΟΣΤΑΣΙΟ.
ΔΕΣΚΕΙΟ ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΠΑΡΓΑΣ Α’ ΤΑΞΗ 2007
Αιολικό Πάρκο στους Ορείτες Πάφου
Διαχείριση Υδατικών Πόρων και Ενεργειακών Διαθεσίμων
Σπήλαιο Περάματος Ιωαννίνων 30/3/2018 – 1/4/2018
Μεταγράφημα παρουσίασης:

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΥΨΗΛΩΝ ΤΑΣΕΩΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΤΑΘΜΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

ΜΕΛΕΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΑΠ ΠΡΙΝ ΑΠΌ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΝΌΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΑΝΤΙΚΕΡΑΥΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ (ΣΑΠ) ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ ΜΕΛΕΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΕΝΌΣ ΤΕΤΟΙΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΗΣ ΣΤΑΘΜΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ.

Η ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΣΑΠ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Η ΣΤΑΘΜΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΘΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΌ: ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΤΗΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ (Π.Χ. ΚΑΤΟΙΚΙΑ, ΣΧΟΛΕΙΟ, ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΚΛΠ). ΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ. ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΚΑΤΑΙΓΙΔΩΝ ΑΝΑ ΕΤΟΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ. ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΤΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ (Π.Χ. ΥΨΟΜΕΤΡΟ, ΥΠΑΡΞΗ ΑΛΛΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΚΛΠ.) ΜΕΛΕΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΑΠ

ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΣΤΗ Ν ΜΕΛΕΤΗ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ: ΤΟΝ ΚΑΘΟΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΑΠΟΔΕΚΤΗΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑΣ ΠΛΗΓΜΑΤΩΝ ΑΠΌ ΚΕΡΑΥΝΟΥΣ ΑΝΑ ΕΤΟΣ (ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΌ ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΤΗΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ). ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΗΣ ΙΣΟΔΥΝΑΜΗΣ ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΗΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΣ ΤΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ (ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΌ ΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ). ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΗΣ ΜΕΣΗΣ ΕΤΗΣΙΑΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑΣ ΠΛΗΓΜΑΤΩΝ ΑΠΌ ΚΕΡΑΥΝΟ ΑΝΑ ΕΤΟΣ (ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΌ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ). ΜΕ ΒΑΣΗ ΌΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΘΟΡΙΖΟΥΜΕ ΑΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΑΠ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Η ΣΤΑΘΜΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ. ΜΕΛΕΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΑΠ

ΑΠΟΔΕΚΤΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΠΛΗΓΜΑΤΩΝ ΑΠΌ ΚΕΡΑΥΝΟ ΚΑΝΕΝΑ ΣΑΠ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΓΓΥΗΘΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΜΙΑΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΑΠΌ ΚΕΡΑΥΝΟΥΣ.ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΑΥΤΌ ΚΑΘΟΡΙΖΕΤΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟΔΕΚΤΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΠΛΗΓΜΑΤΩΝ ΑΝΑ ΕΤΟΣ ΑΠΌ ΚΕΡΑΥΝΟΥΣ. Η ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΑΥΤΉ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΟΣΟ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΘΑ ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΝΌΣ ΠΛΗΓΜΑΤΟΣ ΑΠΌ ΚΕΡΑΥΝΟ. ΟΙ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΤΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ ΕΊΝΑΙ ΟΙ ΕΞΗΣ: ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ: Νc=5x10^-3 κεραυνοί/έτος ΣΧΟΛΕΙΑ, ΘΕΑΤΡΑ, ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ: Νc=5x10^-4 κεραυνοί/έτος ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ: Νc=1x10^-4 κεραυνοί/έτος ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΠΑΡΑΓΩΓΗΣ: Νc=5x10^-5 κεραυνοί/έτος ΔΙΥΛΙΣΤΗΡΙΑ: Νc=1x10^-6 κεραυνοί/έτος ΠΥΡΗΝΙΚΑ, ΧΗΜΙΚΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ: Νc=1x10^-7 κεραυνοί/έτος

ΜΕΛΕΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΑΠ ΙΣΟΔΥΝΑΜΗ ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΗ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ Η ΙΣΟΔΥΝΑΜΗ ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΗ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ ΕΊΝΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΝ ΚΕΡΑΥΝΟ. ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΜΕΤΡΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΚΑΤΆ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΗΣ. ΔΙΝΕΤΑΙ ΑΠΌ ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ: Αe=L∙W+6∙(L+W)+9∙π∙Η^2 (km^2) ΟΠΟΥ L ΤΟ ΜΗΚΟΣ ΤΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ, W ΤΟ ΠΛΑΤΟΣ ΚΑΙ Η ΤΟ ΥΨΟΣ.

ΜΕΛΕΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΑΠ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΜΕΣΗΣ ΕΤΗΣΙΑΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑΣ ΠΛΗΓΜΑΤΩΝ ΑΠΌ ΚΕΡΑΥΝΟ Ο ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΜΕΣΗΣ ΕΤΗΣΙΑΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑΣ ΠΛΗΓΜΑΤΩΝ (ΤΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ) ΑΠΌ ΚΕΡΑΥΝΟΥΣ ΔΙΝΕΤΑΙ ΑΠΌ ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ: Nd=Ae∙Ng∙Ce (κεραυνοί/έτος) ΟΠΟΥ Αe Η ΙΣΟΔΥΝΑΜΗ ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΗ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ. Ο ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΗΣ Νg EINAI H ΜΕΣΗ ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΚΕΡΑΥΝΩΝ ΚΑΙ Ο ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΗΣ Ce ΕΊΝΑΙ Ο ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ. Ο ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΗΣ Νg ΔΙΝΕΤΑΙ ΑΠΌ ΤΗ ΣΧΕΣΗ: Ng=0,04∙Td^1.25 (κεραυνοί/km∙έτος) Ο ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΗΣ Τd ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑΣ ΑΝΑ ΕΤΟΣ.

ΜΕΛΕΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΑΠ ΙΣΟΚΕΡΑΥΝΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ

ΜΕΛΕΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΑΠ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ Ο ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΙΣ ΕΞΗΣ ΤΙΜΕΣ: Ce=0,25, ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΨΗΛΟΤΕΡΑ ΚΤΙΡΙΑ Η’ ΔΕΝΤΡΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΟ. Ce=0,5, ΌΤΑΝ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΜΙΚΡΟΤΕΡΑ. Ce=1, ΌΤΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΟ. Ce=2, ΌΤΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΜΟΝΩΜΕΝΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΣΕ ΥΨΟΜΕΤΡΟ.

ΜΕΛΕΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΑΠ ΣΤΑΘΜΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΝ ΑΠΌ ΤΗ ΜΕΛΕΤΗ ΠΡΟΚΥΨΕΙ Νd > Nc ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΤΙΚΕΡΑΥΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΙ Η ΣΤΑΘΜΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΙ Η ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ Ε: Ε=1-Νc/Nd ΑΠΌ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΟΥ Ε ΚΑΘΟΡΙΖΕΤΑΙ Η ΣΤΑΘΜΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ: 0<Ε≤0,8 ……………………..ΣΤΑΘΜΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΙV 0,8<Ε≤0,9 ……………………..ΣΤΑΘΜΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ III 0,9<Ε≤0,95 ……………………..ΣΤΑΘΜΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΙI 0,95<Ε≤0,98 ……………………..ΣΤΑΘΜΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ Ι 0,98<Ε ……………………..ΣΤΑΘΜΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ Ι++