ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ: ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ, ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ και ΔΙΑΚΟΣΜΕΙ το ξύλο ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ: Το υψηλής διείσδυσης βερνίκι εμποτισμού της V33 ενισχύει το ξύλο και παρέχει προστασία.

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
ΣΠΡΕΙ ΑΝΟΞΕΙΔΟΤΟΥ ΧΑΛΥΒΑ GYMCOL-ECOSERVICE # ML Ειδικό σπρέι Ανοξείδοτου Χάλυβα που δημιουργεί ένα φίλμ το οποίο ανακατασκευάζει & προστατεύει κάθε.
Advertisements

8 κανόνες της έξυπνης κατανάλω-σης Κλείσε τον κύκλο
Βιομηχανία της μόδας Στις αρχές του 20ου αιώνα η μαζική παραγωγή ρούχων οδηγήθηκε από: την άνοδο των νέων τεχνολογιών την ανάπτυξη του συστήματος παραγωγής.
ΣΠΡΕΙ ΑΝΟΞΕΙΔΟΤΟΥ ΧΑΛΥΒΑ GYMCOL-ECOSERVICE # ML Ειδικό σπρέι Ανοξείδοτου Χάλυβα που δημιουργεί ένα φίλμ το οποίο ανακατασκευάζει & προστατεύει κάθε.
© BOOKA χημικά προϊόντα
Πλωτό αναπηρικό όχημα παραλίας και θάλασσας Mobi-Chair Το Mobi-Chair είναι ένα πλωτό αναπηρικό όχημα παραλίας και θάλασσας υψηλής ποιότητας. Παρέχει ανεμπόδιστη.
Διευθυντής Κέντρου Logistics
Βιολογία Επιλογής Β’ Λυκείου
Τίτλος: Προστασία υπολογιστικού συστήματος,Εργονομία
ΨΗΦΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΜΕΣΑ
«ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ» Σχολή: Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. Όνομα: Βασίλης Τμήμα: Δομικών Έργων
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
ΟΜΟΡΦΙΑ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ Είναι γνωστό σε όλες μας πλέον ότι πολλά από τα συστατικά πού περιέχονται στα καλλυντικά μας είναι χημικές τοξικές ουσίες άλλες πιο.
ΞΥΛΙΝΑ ΔΑΠΕΔΑ Είδη ξυλείας κατά σειρά σκληρότητας Αφρικανική Δρύινη
Μανικιούρ - Πεντικιούρ
ΤΡΟΦΙΜΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
Στεγνη περιποιηση του χεριου
ΤΜΗΜΑ : Β1 ΟΜΑΔΑ : ΑΤΡΟΜΗΤΟΙ
Σύγχρονο άλμπουμ φωτογραφιών. Αυτό το άλμπουμ φωτογραφιών περιέχει δείγματα σελίδων για γρήγορα αποτελέσματα. Για να προσθέσετε δικές σας σελίδες, κάντε.
ΚΟΣΜΗΤΟΛΟΓΙΑ ΜΑΘΗΜΑ 2 10/02/2015
ΕΝΟΤΗΤΑ 01 ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ – ΟΡΓΑΝΑ ΣΧΕΔΙΑΣΗΣ
ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ Ονομάζουμε την επαναφορά των χρήσιμων υλικών στο φυσικό και οικονομικό κύκλο. Περιλαμβάνει όλα τα μέτρα που έχουν σκοπό την ανάκτηση.
Αισθητική προσώπου ΙΙ Β΄ΤΑΞΗ ΕΠΑΣ
ΠΟΛΥΜΕΡΗ ΕΠΙΧΡΙΣΜΑΤΑ Νίκος Πετράκης Πανεπιστήμιο Κρήτης – Τμήμα Χημείας Ηράκλειο 2002.
ΥΛΙΚΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ # 2.
Η ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
Κήποι - συμβουλές Χαλάς Μάριος Τσουκλείδης Σωτήρης.
ΣΗΜΑΝΣΗ # 2.
ΥΛΙΚΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ.
Η Αξία του Δάσους Τι είναι το δάσος διαφόρων φυτών (κυριαρχούν τα δέντρα) διαφόρων ζώων Είναι σύνολο: διαφόρων φυτών (κυριαρχούν τα δέντρα)
2103 κoσ κοσμητολογια eapino ΕΞΑΜΗΝΟ 2015
2103 κoσ κοσμητολογια eapino ΕΞΑΜΗΝΟ 2015
1ο ΕΠΑ.Λ. ΣΟΦΑΔΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ Β’ ΤΑΞΗ
ΠΡΟΣΩΠΟΛΟΓΙΑ- ΜΑΚΙΓΙΑΖ
ΠΡΟΣΩΠΟΛΟΓΙΑ- ΜΑΚΙΓΙΑΖ
ΤΕΕ-ΕΠΑΛ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ.
ΠΡΟΣΩΠΟΛΟΓΙΑ- ΜΑΚΙΓΙΑΖ
ΠΡΟΣΩΠΟΛΟΓΙΑ- ΜΑΚΙΓΙΑΖ
ΠΡΟΣΩΠΟΛΟΓΙΑ- ΜΑΚΙΓΙΑΖ
ΠΡΟΣΩΠΟΛΟΓΙΑ- ΜΑΚΙΓΙΑΖ
 Είναι η απόλυτα φυσική διαδικασία διατροφής πολύτιμη και αναντικατάστατη.  Δεν χρειάζεται καμία προετοιμασία ή αποστείρωση και μπορεί να γίνει αυθόρμητα.
ΜΑΚΙΓΙΑΖ.
ΥΓΙΕΙΝΗ ΧΩΡΟΥ, ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ
Neotex Προιόντα Προστασία δαπέδων Συστήματα προστασίας εσωτερικών χώρων Δάπεδα κανονικής ως μεσαίας καταπόνησης Δάπεδα μεσαίας ως μεγάλης καταπόνησης Δάπεδα.
Τεχνολογία και ποιοτικός έλεγχος Σιτηρών & Αρτοσκευασμάτων Ενότητα 8: Υγιεινή κατά την παρασκευή προϊόντων άρτου. Θεοφάνης Γεωργόπουλος, Kαθηγητής Εφαρμογών,
Κατασκευή και Τύποι θερμοκηπίων
ΜΑΚΙΓΙΑΖ.
ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΚΕΡΑΤΟΛΥΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΣΤΟ ΔΕΡΜΑ
ΑΦΥΔΑΤΩΣΗ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ. Με τον όρο αφυδάτωση του δέρματος εννοούμε την απουσία νερού από τις στιβάδες του σε μη παθολογικές καταστάσεις. Ο όρος αφυδάτωση.
“Δροσισμός Θερμοκηπίων (Α)” Εισαγωγή Άσκηση Επίλυση Συζήτηση Θέμα Θεωρία Εργαστήριο – Γεωργικές Κατασκευές TEI Πελοποννήσου Διδάσκων - Γεώργιος Δημόκας.
Επεξεργασία – Φινίρισμα Επιφανειών Ενότητα 3: Αντιπυρικές επικαλύψεις – Πτητικές οργανικές ενώσεις. Διδάσκων: Δρ. Κακάβας Β. Κων/νος, Χημικός, Καθηγητής.
Επεξεργασία – Φινίρισμα Επιφανειών Ενότητα 1: Ελαιοχρώματα-Βερνίκια Διδάσκων: Δρ. Κακάβας Β. Κων/νος, Χημικός, Καθηγητής Εφαρμογών Τμήμα Σχεδιασμού και.
ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΙΙ ΕΝΖΥΜΙΚΟ ΠΗΛΙΝΓΚ ΗΠΙΟ ΦΥΤΙΚΟ ΠΗΛΙΝΓΚ ΧΗΜΙΚΟ ΠΗΛΙΝΓΚ.
Αξιολόγηση του κινδύνου των χημικών προϊόντων Δελτία Δεδομένων Ασφαλείας Ετικέτες προϊόντων.
ΚΑΡΑΛΑΚΗ-ΚΥΡΙΑΖΗ 13/11/2016 ΤΙΤΛΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ: ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΤΜΗΜΑ: Δ΄2 ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΟΜΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ:04/06/10 ΔΙΔΑΣΚΩΝ: ΚΩΝ.ΧΡΗΣΤΟΥ ΚΑΡΑΛΑΚΗ ΣΤΕΛΛΑ ΚΥΡΙΑΖΗ.
Πληροφόρηση κινδύνου των χημικών προϊόντων
Κλιματιστικές Μονάδες Air Conditioning Ψύξη - Θέρμανση - Υγιεινή
ΤΟ Ξ Υ Λ Ο Ορισμός Φυσικό σύνθετο υλικό, που αποτελείται από επιμήκεις παράλληλες λεπτές ίνες κυτταρίνης ενσωματωμένες σε ένα στρώμα λιγνίνης.
ΤΟΙΧΟΠΟΙΙΕΣ Κότσιαλος Ευάγγελος Φούσιας Ιωάννης.
Σκίαση θερμοκηπίων Τ.Ε.Ι. ΛΑΡΙΣΑΣ Σ.ΤΕ.Γ
Ενότητα 9: Προστατευτικός Εμποτισμός Ξύλου.
novoril® klor gel Παχύρρευστο καθαριστικό με ενεργό χλώριο
ΞΥΛΙΝΑ ΔΑΠΕΔΑ Είδη ξυλείας κατά σειρά σκληρότητας Αφρικανική Δρύινη
novoril® ex carpet Kαθαριστικό με άρωμα
Οξειδωτική ουσία για την οξείδωση της επιφάνειας του υλικού.
ΠΥΡΟΛΥΣΗ ΒΙΟΜΑΖΑΣ.
Καθαρισμός Δειγμάτων (Corning glass – Wafer Si)
Ευρωπαϊκή Νομοθεσία Περί Διάθεσης Φυτοπροστατευτικών Προϊόντων στην Αγορά Κανονισμός 1107/2009 ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ 2ο.
Μαρία Κωμιώτου Σχ. Έτος ο Γυμνάσιο Κηφισίας Αργυρώ Νικολούτσου Δήμητρα Οικονόμου Γ4.
Ομάδες προετοιμασίας γονεϊκότητας
Μεταγράφημα παρουσίασης:

ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ: ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ, ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ και ΔΙΑΚΟΣΜΕΙ το ξύλο ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ: Το υψηλής διείσδυσης βερνίκι εμποτισμού της V33 ενισχύει το ξύλο και παρέχει προστασία από την UV ακτινοβολία και τον καιρό. Ενδείκνυται για σκληρά ξύλα, προστατεύει επαρκώς από τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες: - Αδιάβροχο, ανθεκτικό στη βροχή και στην υγρασία - Περιέχει anti-UV πρόσθετα για μακροχρόνια προστασία από τον ήλιο και την υπεριώδη ακτινοβολία. Προστατεύει το ξύλο από το γκριζάρισμα ή το μαύρισμα. ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ: χωρίς ορατό φιλμ, διατηρεί την αρχική υφή του ξύλου. Το φινίρισμα WOODTOUCH δεν επηρεάζει την φυσική αίσθηση του ξύλου, ενώ προσφέρει δυνατότητες μοντέρνας διακόσμησης. ANTI-DROP – ΔΕΝ ΣΤΑΖΕΙ: το πινέλο συγκρατεί την σωστή ποσότητα προϊόντος με αποτέλεσμα να μην στάζει ακόμα και όταν εφαρμόζεται σε κάθετες επιφάνειες ή σε οροφές. Η μοναδική του σύνθεση εξασφαλίζει ομοιόμορφο άπλωμα και εύκολη εφαρμογή. ΕΥΚΟΛΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ: Δεν απαιτείται να τριφτεί η επιφάνεια μέχρι το γυμνό ξύλο και εφαρμόζεται ξανά απευθείας σε μία και μοναδική επίστρωση. Μικρο-διεισδυτικό, προστατεύει και διακοσμεί το ξύλο Φωτοπροστατευτικό, αποτρέπει το γκριζάρισμα Χωρίς ορατό φιλμ, συντήρηση χωρίς τρίψιμο Φινίρισμα Woodtouch, διατηρεί την φυσική όψη του ξύλου Άχρωμο – Λευκο – Σφενδαμος καναδα – Δρυς ανοι – Αγριοπευκο – Γκρι – Οκουμε – Κοκκινη καστανια – Βενγκε

ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ και ΠΡΟΦΥΛΑΞΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ EUH208 : Περιέχει ВЕΝΖΙΣΟΘΕΙΑΖΟΛΙΝΟΝΗ. Μπορεί να προκαλέσει αλλεργική αντίδραση. P102 : Μακριά από παιδιά. P271 : Να χρησιμοποιείται μόνο σε ανοικτό ή καλά αεριζόμενο χώρο. P501: Διάθεση του περιεχομένου/περιέκτη σε ένα κέντρο συλλογής απορριμμάτων (επικοινωνήστε με την τοπική αρχή). Πρo φυλαξτε τo απo τo ψυχoς. Κλείνετε το δοχείο μετά τη χρήση. Οριακή τιμή της EE για αυτό το προϊόν (κατ. A/ε): 130g/l (2010). Αυτό το προϊόν περιέχει κατά μέγιστο 7g/l ΠΟΕ. ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΞΥΛΙΝΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ, ΠΑΝΤΖΟΥΡΙΑ, ΣΤΕΓΑΣΤΡΑ (ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΣΕ ΚΗΠΟ, ΠΙΣΙΝΑ, ΧΩΡΟΥΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ…) ΓΙΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΚΑΙ ΕΞΩΤΙΚΗ ΞΥΛΕΙΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΣΕ ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕΤΕΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ ΠΡΟΕΡΓΑΣΙΑ Το ξύλο πρέπει να είναι ΚΑΘΑΡΟ και ΣΤΕΓΝΟ ΙΔΑΝΙΚΟ ΓΙΑ ΓΥΜΝΟ ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΞΥΛΙΝΕΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ: αποχαρτάρετε ελαφρά ώστε να αποκτήσετε μια λεία επιφάνεια και απομακρύνετε τη σκόνη. Συνιστάται η εφαρμογή Ασταριού Πρόληψης & Θεραπείας της V33. ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΠΑΛΑΙΩΝ ΕΜΠΟΤΙΣΜΕΝΩΝ ΞΥΛΩΝ: βουρτσίστε την επιφάνεια για να απομακρύνετε τυχόν αποκολλημένα υλικά. Επιλέξτε μια απόχρωση ελαφρώς πιο σκούρα από την αρχική απόχρωση. ΣΚΛΗΡΟ ΞΥΛΟ Η/ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ (ΔΡΥΣ, ΚΑΣΤΑΝΙΑ, ΠΕΥΚΟ ΛΑΡΙΚΑ): αραιώστε με 10% νερό για την πρώτη στρώση. Εφαρμόστε τη δεύτερη στρώση χωρίς αραίωση. NOVENTA A.E Ρεθύμνου Αθήνa Tel APOSTOLIS HADJIYIANNIS & SONS LTD 34, Makarios 3rd Avenue P.O.Box LIMASSOL – CYPRUS ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ Η ΑΧΡΩΜΗ απόχρωση προτείνεται για συντήρηση επιφανειών ήδη βαμμένων με βερνίκι εμποτισμού ή για την αραίωση άλλων αποχρώσεων. Όλες οι αποχρώσεις μπορούν να αναμειχθούν μεταξύ τους. Για να διατηρήσετε το προϊόν που περίσσεψε, μεταγγίστε το περιεχόμενο σε μικρότερο δοχείο και κλείστε ερμητικά. ΕΦΑΡΜΟΓΗ Ιδανικές συνθήκες εφαρμογής μεταξύ 12°C και 25°C, σε ξηρό καιρό χωρίς ρεύματα αέρα. Αναδεύστε καλά το προϊόν πριν και κατά τη διάρκεια της χρήσης, με ένα μακρύ και φαρδύ ραβδί ώστε να ομογενοποιηθεί καλά. Εφαρμόστε 2 ΕΠΙΣΤΡΩΣΕΙΣ με πινέλο ή ψεκαστικό (αραίωση 10% με νερό) ή με ρολλό. Σε νέα ή πολύ εκτεθειμένη ξυλεία, συνιστάται η εφαρμογή μιας τρίτης επίστρωσης στις ανοικτόχρωμες αποχρώσεις. ΕΓΓΥΗΣΗ Η εγγύηση 8 ετών αφορά: ΝΕΑ ΞΥΛΕΙΑ με προετοιμασία και εφαρμογή του υλικού σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή. ΠΑΛΑΙΑ ή ΒΑΜΜΕΝΗ ΞΥΛΕΙΑ: υγιής, γυμνή, καθαρή και χωρίς λιπαρές ουσίες. ΕΦΑΡΜΟΓΗ: σύμφωνα με τις οδηγίες ΕΚΘΕΣΗ: μόνο για κατακόρυφες επιφάνειες. Σε επιφάνειες νότιες και νοτιοδυτικές, εφαρμόστε 3 επιστρώσεις. Η εγγύηση περιορίζεται στην επιστροφή του προϊόντος (με την παρουσίαση της απόδειξης αγοράς και του κουτιού) και καλύπτει μόνο την εμφάνιση του προϊόντος.