Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Σύγχρονο άλμπουμ φωτογραφιών. Αυτό το άλμπουμ φωτογραφιών περιέχει δείγματα σελίδων για γρήγορα αποτελέσματα. Για να προσθέσετε δικές σας σελίδες, κάντε.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Σύγχρονο άλμπουμ φωτογραφιών. Αυτό το άλμπουμ φωτογραφιών περιέχει δείγματα σελίδων για γρήγορα αποτελέσματα. Για να προσθέσετε δικές σας σελίδες, κάντε."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Σύγχρονο άλμπουμ φωτογραφιών

2 Αυτό το άλμπουμ φωτογραφιών περιέχει δείγματα σελίδων για γρήγορα αποτελέσματα. Για να προσθέσετε δικές σας σελίδες, κάντε κλικ στην καρτέλα Αρχική και έπειτα κάντε κλικ στη συλλογή Νέα διαφάνεια.

3 …και έπειτα κάντε κλικ στα σύμβολα κράτησης θέσης για να προσθέσετε δικές σας εικόνες και λεζάντες. Επιλέξτε μια διάταξη…

4 Στην καρτέλα "Μορφοποίηση" του στοιχείου "Εργαλεία εικόνας", μπορείτε να δημιουργήσετε τα δικά σας πλαίσια και να κάνετε διορθώσεις στην εικόνα, όπως προσαρμογή της αντίθεσης και της φωτεινότητας ή περικοπή της εικόνας για σωστή όψη.

5 Τα γρήγορα στυλ εικόνας προσφέρουν “πλαίσια” εξαιρετικής εμφάνισης με ένα κλικ.

6


Κατέβασμα ppt "Σύγχρονο άλμπουμ φωτογραφιών. Αυτό το άλμπουμ φωτογραφιών περιέχει δείγματα σελίδων για γρήγορα αποτελέσματα. Για να προσθέσετε δικές σας σελίδες, κάντε."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google