Χρήστος Μ. Σουρουλής. 1. Ο ιδιοκτήτης του πανδοχείου 2. Η γυναίκα του ιδιοκτήτη του πανδοχείου 3. Η καθαρίστρια του πανδοχείου 5. Ο σύζυγος από το ζευγαράκι.

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
ΠΥΘΑΓΟΡΕΙΑ ΕΓΚΗΜΑΤΑ Παρουσίαση από : Πούλου Τίνα Θωμαΐδα Χατζηθωμά.
Advertisements

Ο Κρητικός.
Έτσι κάνουμε εμείς τα κορίτσια όταν
Παιδιά ελάτε να παίξουμε
Βρείτε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το μήνυμα.
Μυρίζει Θεό !.
Εργασία στο μάθημα: «Λαϊκή Λογοτεχνία: Σύγχρονες όψεις»
Εκστρατεία ενημέρωσης για την εξοικονόμηση ενέργειας.
Ονόματα: Μπατσίλα-Ρόσκα Άντρεα,Μαλεκκίδης Αντρέας,Μαυρομμάτης Αλέξανδρος, Χρυσοστόμου Μάριος Τάξη:Β’8 Ομάδα:Πελλοπλάσματα.
Ελληνικά στο ΤΕΠΑΚ1 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ ΚΕΝΤΡΟ ΓΛΩΣΣΩΝ • ΣΗΜΕΡΑ • ΑΥΡΙΟ • ΧΤΕΣ.
Τα τρία γουρουνάκια Ονόματα μελών ομάδας:.
Copyright ©: SAMSUNG & Samsung Hope for Youth. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος Εκπαιδευτικό υλικό Το Internet: Ασφαλείς online αγορές Επίπεδο.
Ο Naudet (αγοραστής), ο ιδιοκτήτης της γκαλερί Pere Malgras και ο κριτικός τέχνης Edouard Carton έχουν συνεργαστεί για να σκοτώσουν τον Αρμάντο Φερνάντο.
Έτσι κάνουμε εμείς τα αγόρια όταν θέλουμε να ουρήσουμε!
Απόσταγμα σκέψεων (26).
Και ο θεός δημιούργησε τον άντρα …. - Αδάμ πέρνα αυτήν την κοιλάδα… Ο Θεός του είπε: Ο Αδάμ ρώτησε: - τι είναι η κοιλάδα, Κύριε?
Παραδοσιακά παιχνίδια
Τρόποι Εξοικονόμησης Ενέργειας
ΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ
Η αρχή του «90/10».
Το μοιρολόγι της φώκιας Εσπερινό Λύκειο Ναυπλίου
Copyright ©: SAMSUNG & Samsung Hope for Youth. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος Εκπαιδευτικό υλικό Το Internet: Σύνδεση online Επίπεδο γνώσεων:
Βρείτε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το μήνυμα.
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΝΕΑΣ ΚΑΡΒΑΛΗΣ Δ2΄ ΤΑΞΗ
17ο ΔΗΜ. ΣΧΟΛ. ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΤΑΞΗ Δ-2 ΣΧΟΛ. ΕΤΟΣ
Ε.Π.Λ.ΗΕ.Π.Λ.Η Πάσχω από… …εσείς; Είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο!
Όλα τώρα γύρω μου γελούνε κι απ’ αγάπη τώρα με μεθούνε σαν φιλώ γλυκά τα δυο σου χείλη που `ναι σαν τριαντάφυλλα τ’ Απρίλη.
ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΜΟΥ ΦΕΤΟΣ..
O γέρος και τα τρία αδέλφια
Διαφορετικότητα 4ο Δημοτικό Σχολείο Ελληνικού Ομάδα: Δανάη Φαλέκα
Λέμε ΌΧΙ Στο Σχολικό Εκφοβισμό
Χριστόφορος Παπαγιαννόπουλος Κωνσταντίνος Μάριος Ρουβάς Δημήτρης Φάγκρας.
Εξάντας Ελλήνων Βοήθεια Μη μετράς καλό. Αντώνιος Περιπατητής.
ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
Ο ΜΗΤΡΟΚΤΟΝΟΣ ΤΩΝ ΧΑΝΙΩΝ. ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2004: 34χρονος σφάζει και αποκεφαλίζει τη μάνα του Μια οικογενειακή τραγωδία που παραλίγο να συνοδευτεί και από κανιβαλισμό,
Οι δύο φίλοι και η αρκούδα
ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗΣ ΒΙΝΤΕΟ 1. Οι πελάτες κάνουν αίτηση για κάρτα μέλους. Συμπληρώνουν μιά φόρμα (αίτηση) δίνοντας ένα αποδεικτικό της ταυτότητας τους. Το.
Ο φτωχοσ και τα γροσια . ..
Η γαλοπούλα.
Συμβουλές για τις Διαρροές και το Ντους
Παραδοσιακά παιχνίδια
Ο Οδυσσέας σκοτώνει τους μνηστήρες
6η Μαρτίου έχει καθιερωθεί ως Πανελλήνια Σχολική Ημέρα κατά της Βίας στο σχολείο Μίλα, μη φοβάσαι! Το υλικό είναι από την ιστοσελίδα
O Παπανδρέου σε συνάντηση του με τον Obama κατά την διάρκεια του επίσημου δείπνου που του παρέθεσε βρήκε ευκαιρία και τον ρωτά: - Πώς τα καταφέρνεις και.
ΕΠΙΜΕΛΙΑ: Κατερίνα Μαράντη Ηλέκτρα Γιαντζίκη Δημήτρης Βασιλείου Νικόλας Έρτσος.
Βασικες Εννοιες Φυσικης
Ο Γύζης και η «ζουρλοκαντέρω» Άρθρο του Ζενάκου Αυγουστίνου στο «Τεχνηέντως» ΜΑΘΗΜΑ ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2011 ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ ΒΑΜΒΑΚΙΔΟΥ, ΑΝΑΠΛ.
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Υπάρχει λύση;.
« ένα άλλο πιθανό … τέλος ». Την κρίσιμη μέρα τύλιξε τα παπούτσια, τα πήρε στο σπίτι και τα έκρυψε. Προς το απόγευμα έβαλε τα καλά του, ετοιμάστηκε και.
ΔΙΑΛΕΞΗ 12η ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑΣ.
Στη Θεσσαλία υπήρχε κάποτε μια πόλη που την έλεγαν Τραχίνα. Βασιλιάς της ήταν ο Κήυκας, νέος, πλούσιος, γενναίος κι όμορφος, χαρίσματα που δύσκολα θα.
Και όμως, είναι αλήθεια. Οι γόβες της Ευτέρπης έχουν «σκοτώσει» τον αντρικό πληθυσμό, συμπεριλαμβανομένου και του συζύγου της, του Κλέαρχου, ενός καθ’
ΘΑΛΕΙΑ ΣΤΑΘΑΤΟΥ Σεπτέμβρης 2015 E2. Κ ΡΙΜΑ ΚΙ ΑΔΙΚΟ Ζωρζ Σαρή.
ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗ UNICEF ΜΕ ΘΕΜΑ: “Να σας γνωρίσω τους φίλους μου, τα παιδιά του κόσμου” ΚΑΙ ΤΙΤΛΟ: “ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ”
Κλοπές σε ATM Στην πρώτη φωτογραφία βλέπετε έναν τύπο που προφανώς κάνει μια συναλλαγή σε αυτόματο μηχάνημα τράπεζας (ΑΤΜ).
JSIS E 111: Elementary Modern Greek
ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ
Το άγαλμα που κρύωνε του Χρ. Μπουλώτη
ΚρητικΟΣ ΓAμοΣ Στην Κρήτη υπάρχουν δύο είδη γάμου. Ο γάμος με κλέψιμο και με προξενιό. Στο γάμο με κλέψιμο ο γαμπρός έκλεβε την νύφη αφού οι γονείς του.
Η Κοκκινοσκουφίτσα.
Script στησίματος των γρίφων
Χριστινα Βασιλακη Δ1 Σεπτέμβρης 2015.
Παιχνίδια από το παρελθόν
AΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ Ι
Εβραϊκό μουσείο Θεσσαλονίκης
Κυρτση χαν - «υψιλον».
«ΠΑΛΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ» Ομαδική Εργασία στο μάθημα της Λογοτεχνίας με θέμα :
Και ο θεός δημιούργησε τον άντρα…
Ένα κουίζ για την ασφάλεια στον ψηφιακό κόσμο
Μεταγράφημα παρουσίασης:

Χρήστος Μ. Σουρουλής

1. Ο ιδιοκτήτης του πανδοχείου 2. Η γυναίκα του ιδιοκτήτη του πανδοχείου 3. Η καθαρίστρια του πανδοχείου 5. Ο σύζυγος από το ζευγαράκι 6. Η σύζυγος από το ζευγαράκι 7. Ο σκηνοθέτης του θιάσου 8. Σάσα, μέλος του θιάσου 9. Προκόπης, μέλος του θιάσου 10. Καλομοίρα, μέλος του θιάσου 11. Τάκης, μέλος του θιάσου 4. Ο εγκληματολόγος, πελάτης του πανδοχείου

Το θύμα Ο Τάκης Άτομο λιγομίλητο και ‘’ αντικοινωνικό ’’. Κρύβει μυστικά Το μόνο μέλος του θιάσου που τον γνώριζε πραγματικά είναι η Σάσα. Βρέθηκε στραγγαλισμένος στο κρεβάτι του.

Καθώς το πανδοχείο είναι αποκλεισμένο από το χιόνι και οι τηλεφωνικές γραμμές εκτός λειτουργίας, ο εγκληματολόγος προσφέρεται να διεξαγάγει τις έρευνες. Συμβουλεύει τους ενοίκους να μείνουν τη νύχτα στο δωμάτιό τους και να μη βγουν από αυτό για κανέναν λόγο. Ωστόσο το επόμενο πρωί η Καλομοίρα θα βρεθεί δολοφονημένη στο δωμάτιο του Τάκη με τον ίδιο τρόπο που δολοφονήθηκε ο Τάκης.

Κάποιος χτυπάει την πόρτα του εγκληματολόγου. Εκείνος ανοίγει ανυποψίαστος. Και δέχεται μια μαχαιριά στο στομάχι !

‘’ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΤΟΝ ΤΑΚΗ ;’’ ‘’ Ο ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ … ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ; ΠΩΣ ΣΤΗΝΕΙ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ; Στο δωμάτιό του βρέθηκαν οι σημειώσεις του. ‘’ Τι γίνεται με το ζευγαράκι ;’’

Τη νύχτα οι ένοικοι έχουν χωριστεί στα τρία : Ο Προκόπης τραυματίζει μετά από καυγά τον ιδιοκτήτη και παίρνει τα κλειδιά. Ιδιοκτήτες και καθαρίστρια ( κλειδωμένοι από τον Προκόπη ) Το ζευγάρι των πελατών ( κλειδωμένοι από τον Προκόπη ) Οι τρεις ηθοποιοί.

Όμως τελικά πάει στο δωμάτιο που βρίσκονται ο Τάκης και η Καλομοίρα. Και κάποιος τον χτυπάει στο κεφάλι θανάσιμα ! Στέκεται πάνω από τη νεκρή Καλομοίρα. Τα καλοριφέρ δεν δουλεύουν και ο Προκόπης πάει να δει τι συμβαίνει.

Σάσα και σκηνοθέτης ελευθερώνουν τους ιδιοκτήτες και μαζί με την καθαρίστρια βγαίνουν να μαζέψουν ξύλα. Στην επιστροφή βρίσκουν την πόρτα κλειδωμένη. Η ιδιοκτήτρια τούς ανοίγει την πόρτα... Ο σκηνοθέτης βρίσκει τον ιδιοκτήτη και τον Προκόπη δολοφονημένους. Το πτώμα του Τάκη λείπει !!!

Η πελάτισσα λέει πως ο άντρας της πήδηξε από το παράθυρο κι έφυγε. Η πελάτισσα πάει τουαλέτα. Η ιδιοκτήτρια πάει να βρει την πελάτισσα. Και δολοφονείται κι αυτή !!! Σβήνουν τα φώτα … Οι πέντε εναπομείναντες μαζεύονται στο σαλόνι …

Η πελάτισσα επιστρέφει. Η πελάτισσα ανοίγει και χάνεται στον κρύο αέρα... Ο σκηνοθέτης επιστρέφει χωρίς την πελάτισσα. Η Σάσα τού ανοίγει, η καθαρίστρια χτυπάει τη Σάσα και ο σκηνοθέτης χτυπάει την καθαρίστρια ! Ο σκηνοθέτης λέει στη Σάσα ότι χτύπησε την πελάτισσα, γιατί ο άντρας της δεν ήταν εκεί που του είχε πει. Μετά από λίγο επιστρέφει και ζητάει βοήθεια. Λέει πως βρήκε τον άντρα της αναίσθητο. Ο σκηνοθέτης βγαίνει να την βοηθήσει. Κάποιος χτυπάει την πόρτα, χωρίς να λέει ποιος είναι.

Ο πελάτης χτυπάει την πόρτα, η πελάτισσα επιτίθεται στον σκηνοθέτη κι όλοι γίνονται μαλλιά κουβάρια. ΤΙ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ;;;;