Παναγιώτα Τσαρχά Αθανασία Χατζή Πληροφορική Σχολικό έτος 2014 -2015 Fprovocateur.gr%252Fpost%252F3728%252Falikh-boygioyklakh-otan-mia- mera-tha-fygw-apo-th-zwh-e-peite-pws-xasate-ena-

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
Αξέχαστα... Ποιος δεν θα ήθελε να επιστρέψει στα χρόνια που:
Advertisements

Αριάδνη Σαχίνογλου, Α’ Γυμνασίου
Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΥΟ ΔΟΝΤΙΟΥ ΠΙΚΙ - ΠΙΚΙ.
Συγχώρα με, Αγάπη μου, που Ζούσα Πριν σε Γνωρίσω
Για να βάλω λίγο νόημα παραπάνω στη ζωή
1. Κωμωδία του 1964 σε σενάριο του Γιώργου Ρούσσου και σκηνοθεσία του Αλέκου Σακελλάριου σε σενάριο του Γιώργου Ρούσσου και σκηνοθεσία του Αλέκου Σακελλάριου.
Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΣΤΟΝ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ
ΤΑΞΙΔΕΥΟΝΤΑΣ…ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΟΥ ΦΙΛΟ
Ο Μυστικός Κήπος F. H. Burnett Μάριος Σταύρου Α2.
‘Aπιστος Σύντροφος ?.
Παρουσίαση από τους μαθητές της 5Α Τάξης Anna Thomas Οι απόψεις των παιδιών και των δασκάλων για τη σχολική στολή.
ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΣΤΑΧΤΟΠΟΥΤΑ
Νικόλαος Κοπέρνικος. Παιδική ηλικία και μόρφωση Αγαπημένε μου φίλε, Θα σου πω μια ιστορία για τον πιο ονομαστό και φημισμένο σε όλο τον κόσμο, πολίτη.
Το θαύμα της γέννησης Η ιστορία ενός παιδιού.
 ΜΑΡΙΑ XATΖΗΚΑΛΛΙΑ  ΤΑΞΗ Β2  ΕΤΟΣ  ΜΑΘΗΜΑ ΙΛΙΑΔΑ –ΣΕΛΙΔΑ45, ΑΣΚΗΣΗ 2δ 1 ZAΡΚΟΓΙΑΝΝΗ ΕΥΑ.
ήταν ένα κοριτσάκι που το έλεγαν...
Σας μεταφέρω μια αληθινή ιστορία που ίσως βάλει λίγο νόημα παραπάνω στη ζωή σας… Ένας φτωχός αγρότης ονόματι Φλέμιγκ, ζούσε στο Ayrshire (Σκωτία). Μια.
Music: Smoke gets in your eyes Pictures By: Unknown source Edited by AMRA.
Συνεντευξη απο τη γιαγια μου για την παιδικη της ηλικια
Το θαύμα της γέννησης Η ιστορία ενός παιδιού
ΣεβΟμαστε τη διαφορετικΟτητα…
Οι μαθήτριες Ε΄ Δημοτικού Σταυρίνα Άννα. Μια φορά και έναν καιρό στο σχολείο των κοντοπόδαρων καθώς παίζανε μπάλα εμφανίστηκε ένας μακροπόδαρος που τον.
Ιδιωτικό Δημοτικό Σχολείο ΔΔΜΝ Ναυστάθμου Κρήτης
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ
ΠΑΡΑΜΥΘΟΣΑΛΑΤΑ Δήμητρα Γαλάνη Αθηνά Κυριάκου.
TO ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ
Από την Παρασκευή Σιδερά
PROJECT με θέμα ¨χριστούγεννα¨
Για να βάλω λίγο νόημα παραπάνω στη ζωή Σας μεταφέρω μια αληθινή ιστορία Ένας φτωχός αγρότης ονόματι Φλέμιγκ, ζούσε στο Ayrshire (Σκωτία). Μια μέρα κι.
ΕΛΛΗ ΛΑΜΠΕΤΗ.
Δ1Δ1.  Γεννήθηκε το 1842 στη Τήνο  Παιδί φτωχής οικογένειας ξυλουργού  Το 1850 η οικογένειά του έρχεται στην Αθήνα  17 ετών φοιτά στη Σχολή Καλών.
Η αγαπημένη μας τραγουδίστρια Avri Lavigne ^_^. Η ομάδα μας Μαρκέλλα Λαζαρίδου Ασημίνα Τσατταλιού Τμήμα ΣΤ2.
Οι αγαπημένοι μας ποδοσφαιριστές
Η ΜΟΜΟ!!.
Σεπτέμβριος 2015 Στ΄1. Λουίζα Μέι Άλκοτ  Τέσσερεις αδερφές η Μέγκ, η Τζό, η Μπέθ και η μικρή Άμμυ. Η κάθε μια με τις φιλοδοξίες της ζει την εφηβεία.
« ένα άλλο πιθανό … τέλος ». Την κρίσιμη μέρα τύλιξε τα παπούτσια, τα πήρε στο σπίτι και τα έκρυψε. Προς το απόγευμα έβαλε τα καλά του, ετοιμάστηκε και.
Σ ΤΑΧΤΟΠΟΥΤΑ ( ΕΝΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ) Μ ΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ Α ’ ΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΒΟΛΙΣΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΟΙ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ.
Θέμα: «Η κοινωνική θέση της γυναίκας και η θέση της στη θρησκεία»
Άλκη Ζέη 1 ο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης Π. Τ. Δ. Ε.- Α. Π. Θ. Σχολικό έτος Κατερίνα Γαλλιού Στ ’2.
Ζωρζ Σαρή Δημήτρης.Σ Σχολ. 1 ο Δημοτικό σχολείο Σκύδρας Τάξη Ε
ΘΑΛΕΙΑ ΣΤΑΘΑΤΟΥ Σεπτέμβρης 2015 E2. Κ ΡΙΜΑ ΚΙ ΑΔΙΚΟ Ζωρζ Σαρή.
 Ήταν κάποτε, μία παρέα παιδιών που συναντήθηκε σε μια όμορφη παραλία. Ενώ τα παιδιά συζητούσαν, άκουσαν βήματα. Κρύφτηκαν πίσω από τα αρμυρίκια, γιατί.
«Η ιστορία μιας μαύρης γάτας» 2 ο Δημοτικό Σχολείο Αλμυρού Συνεργάστηκαν οι μαθητές της ΣΤ΄ τάξης: Ξένια-Βερονίκη Μπέσα Κλεβίσα Κέρτσι Γεωργία.
25/9/15 ΣΤ 1. ΙΔΡΥΤΗΣ ΤΗΣ MICROSOFT KIAI T Ω N WINDOWS.
Το ψέμα Ζωρζ Σαρή Μπουσμαλή Ξανθή Α’ Γυμνασίου Σχ. Έτος
25 Σεπτεμβρίου 2015 ΣΤ΄1 Γιωργοσ Λυγουρησ.
Από την Παρασκευή Σιδερά
ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ –ΖΩ-ΥΠΑΡΧΩ
ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΟΥ ΖΩΟ Ο ΚΑΪΖΕΡ ΜΟΥ!!!
Για να βάλω λίγο νόημα παραπάνω στη ζωή
Για να βάλω λίγο νόημα παραπάνω στη ζωή
ΕΙΡΗΝΗ ΠΑΥΛΑΚΟΥ E’2 16/19/15.
Οικογενειακές Σχέσεις
Για να βάλω λίγο νόημα παραπάνω στη ζωή
Ευσταθία Μπολιεράκη ε
Δ2 Δανάη Διαμαντοπούλου.
Ο θησαυρός της Βαγίας της Ζωρζ Σαρή.
ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΓΙΩΤΑ 24/9/2015 Ε’1.
Eνα μικρό τεστ για να βρεθεί ο πιο αδύναμος κρίκος.
H Πολυάννα μεγαλώνει!!! Λίγα λόγια για το βιβλίο!
Η Ζωή θα μπορούσε να είναι ωραία…
Ένας διαθεματικός προβληματισμός με αφορμή
Κωνσταντίνα Αντωνίτσα
Το παραμύθι της Περσεφόνης
Αξέχαστα....
Το Σχολείο μου.
Μια όμορφη ιστορία του Paulo Coelho
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ
Μαθαίνω ορθογραφία με τη Β΄1
Δ1 Ελiνα και Αναστασiα.
Μεταγράφημα παρουσίασης:

Παναγιώτα Τσαρχά Αθανασία Χατζή Πληροφορική Σχολικό έτος Fprovocateur.gr%252Fpost%252F3728%252Falikh-boygioyklakh-otan-mia- mera-tha-fygw-apo-th-zwh-e-peite-pws-xasate-ena- xamogelo%3B600%3B815

ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ ΤΗΣ ΑΛΙΚΗΣ ΒΟΥΓΙΟΥΚΛΑΚΗΣ H Αλίκη Βουγιουκλάκη γεννήθηκε το 1934 στο Μαρούσι και πέθανε το H μητέρα της μεγάλωσε 3 παιδιά και ο πατέρας της πέθανε όταν ήταν μικρή. Η Αλίκη Βουγιουκλάκη σπούδασε θεατρολογία. %CE%B1%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CE%B7+%CE%B2%CE%BF%CF%85%CE %B3%CE%B9%CE%BF%CF%85%CE%BA%CE%BB%CE%B1%CE%BA%CE%B7+ %CE%B7+%CE%B1%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CE%B7+%CF%83%CF%84%CE %BF+%CE%BD%CE%B1%CF%85%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%BF&client=fire fox- a&rls=org.mozilla:el:official&channel=sb&biw=1366&bih=609&source=lnms&tbm=isch& sa=X&ei=zEy2VLyaIITxUOX3gfgL&sqi=2&ved=0CAYQ_AUoAQ#imgdii=_&imgrc=aZg y0hAYgBnKSM%253A%3BfTRW- rRt9h9ovM%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.culturegreece.gr%252Fktx%252Faliki.jp g%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.neakriti.gr%252F%253Fpage%253Dnewsdetail%2 526DocID%253D %3B900%3B788

Η ΠΡΩΤΗ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑ Η πρώτη της ταινία ήταν το ποντικάκι. Όταν την γύρισε αυτή την ταινία ήταν 18 χρονών. Mάλιστα η μητέρα της η Έμμη δεν ήθελε να παίξει στο θέατρο όμως η Αλίκη τα κατάφερε και έπαιξε την πρώτη της ταινία το Ποντικάκι. ww.tainiothiki.gr/v2/filmography/view/1/1893/

ΤΟ ΞΥΛΟ ΒΓΗΚΕ ΑΠΌ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ Αυτή είναι μία ακόμη ταινία της Αλίκης η οποία λέγεται το ξύλο βγήκε από τον παράδεισο. Σε αυτή τη ταινία ήταν εξίσου μικρή 23 χρονών. Αυτή η ταινία μας δείχνει ένα κορίτσι το οποίο πηγαίνει στο σχολείο το οποίο είναι όλο κορίτσια και σε κάθε δάσκαλο κάνουν πολλές πλάκες

Τα τραγούδια της Αλίκης Βουγιουκλάκης Πολλά τραγούδια μας είπε η Αλίκη Βουγιουκλάκη. Πολλά από αυτά μας άρεσαν και άλλα όχι τόσο. Για πρώτη φορά τραγούδησε στα 18 της χρόνια και εξακολουθούσε να τραγουδούσε ώσπου να πεθάνει. Ένα τραγούδι από αυτά ήταν το νανούρισμα που είχε γράψει για τον μονάκριβο γιο της. ttps://

Η ΜΑΝΤΑΛΕΝΑ Αυτή είναι η ταινία της Αλίκης. Η Μανταλένα ήταν ένα φτωχό κορίτσι που είχε άλλα 5 αδέρφια να κοιτάξει. Μια μέρα πεθαίνει ο πατέρας της και πρέπει να φροντίσει αυτή τα αδέρφια της. Με δική της απόφαση δούλεψε εκεί που δούλευε παλιά με τον πατέρα της. Μια μέρα κατά λάθος έβαλε φωτιά στο σπίτι της και έμεινε μόνη με 5 ορφανά.

Η ΜΑΡΙΑ ΤΗΣ ΣΙΟΠΗΣ Σε αυτή την ταινία η Αλίκη παίζει ένα κορίτσι το οποίο είναι κωφάλαλο κορίτσι ένας άντρας τη βίαζε και αυτή έμεινε έγκυος αυτός ο άντρας ήταν παντρεμένος και ήθελε με τη γυναικά του να της πάρει το παιδί όταν πήγε να της το πάρει αυτήν τον σκότωσε. Και πήγαν στα δικαστήρια τελικά η Μαρία της σιωπής πήρε πίσω το παιδί.

Η τελευταία ταινία Η τελευταία ταινία της Αλίκης Βουγιουκλάκης ήταν η μελωδία της ευτυχίας η Αλίκη σε αυτήν την ωραία ταινία κάνει μία καλή όμορφη καλόγρια. Πηγαίνει σε ένα σπίτι και φροντίζει τα παιδιά ενός πλούσιου κύριου

Η ΑΛΙΚΗ ΒΟΥΓΙΟΥΚΛΑΚΗ ΠΕΘΑΝΕ Η Αλίκη Βουγιουκλάκη το 1996 έφυγε από τη ζωή μας πήγε κάπου ψηλά και ελπίζουμε εκεί πέρα να περνάει καλά κηδεύτηκε στο Α νεκροταφείο Αθηνών φίλοι συγγενείς και παιδιά πήγαν να της πούνε το τελευταίο αντίο.

ΟΙ ΓΑΜΟΙ Η Αλίκη Βουγιουκλάκη παντρεύτηκε τρεις φορές. Ο πρώτος της γάμος ήταν με τον Δημήτρη Παπαμηχαήλ με τον οποίο έκανε και ένα παιδί τον Γιαννάκη που ήταν το πιο αγαπημένο της πλάσμα στον κόσμο και τον αγαπούσε όσο τίποτα άλλο..mixanitouxronou.gr/o-dimitris-papamichail-servire-kafedes-sto-kafenio-ton-gonion-tou-aperripse- ipotrofia-stin-anglia-ke-ezise-o-vomvardismo-tou-pirea/