Εταιρική Ταυτότητα Τα τελευταία 52 χρόνια, η ΕΨΙΛΟΝ ΕΨΙΛΟΝ Α.Ε. παράγει κυρίως πλάκες επίστρωσης και κυβόλιθους, υψηλής ποιότητας, με μεγάλη αντοχή στο.

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΩΝ Εισηγήτρια: Ευαγγελοπούλου Κλειώ PhD Ηλεκτρολόγος Μηχανικός & Μηχανικός Η/Υ Α.Π.Θ., M.B.A.
Advertisements

KΥΠΡΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ CYPRUS CONSUMERS’ ASSOCIATION ΣΧΟΛΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΜΙΛΙΩΝ ׃ ΤΜΗΜΑ ΠΑΦΟΥ PROJECΤ: « Σεβασμός στον Πολίτη.
Ο. Τ. Ο. Ε. – Ημερίδα Το οικονομικό περιβάλλον που διαμορφώθηκε στην Ελλάδα από : τις επιπτώσεις της διεθνούς χρηματοπιστωτικής κρίσης από.
ΑΤΕΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΤΜΗΜΑ ΤΥΠΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΚΙΝΔΥΝΩΝ ΤΗΣ ΕΦΟΔΙΑΣΤΙΚΗΣ ΑΛΥΣΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ.
Small spaces Big ideas! ΜΙΚΡΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ. ΠΟΛΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΕΝΙΑΙΟΣ ΧΩΡΟΣ/ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΙΚΑ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΥΨΟΥΣ ΤΩΝ ΔΩΜΑΤΙΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ.
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΕΛΑΙΟΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΙΧΝΗΛΑΣΙΜΟΤΗΤΑΣ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2015/2016 ΣΥΣΤΗΜΑ ΙΧΝΗΛΑΣΙΜΟΤΗΤΑΣ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΜΕΝΟ ΑΠΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ.
1 Τα πρότυπα της σειράς ISO 9000 και ISO  Τη χρησιμότητα και την εξέλιξη των προτύπων.  Τους στόχους του Διεθνούς Οργανισμού Τυποποίησης (ISO).
1 Λοιμώδη Νοσήματα – Υγιεινή Αγροτικών Ζώων – Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας, Τμήμα Ζωικής Παραγωγής, ΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ - Ανοιχτά Ακαδημαϊκά Μαθήματα στο ΤΕΙ Ηπείρου.
Είμαστε ένα δίκτυο έμπειρων επαγγελματιών BizExperts.
Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ ΣΕ ΚΡΙΣΙΜΟ ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙ ΟΜΙΛΗΤΗΣ ΚΑΡΑΔΗΜΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ Δ/ΝΤΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΕΛΑΙΟΥΡΓΙΚΟΥ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ ΣΤΥΛΙΔΑΣ 1ο Αγροτικό Συνέδριο Ναυτεμπορικής.
Α.Τ.Ε.Ι. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΤΜΗΜΑ ΤΥΠΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ (LOGISTICS) ΒΑΣΙΛΑΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΟΓΚΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ.
ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΕΕ-ΗΠΕΙΡΟΥ για Εκτοξευόμενο σκυρόδεμα και Κονιάματα Σάββατο 2 Απριλίου 2005 Το νέο σχέδιο Ευρωπαϊκού προτύπου για το εκτοξευόμενο σκυρόδεμα prEN.
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΟΛΥΧΡΟΥ ΧΡΥΣΗ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ Ανάπτυξη εφοδιαστικών αλυσίδων οστρακοειδών και ανάλυση βασικών παραμέτρων/κινδύνων Υπεύθυνος καθηγητής:
1. Τ Α Μ ΕΡΗ Τ ΗΣ Π ΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ  Κατ'αρχήν θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Λουράντο, τον κ. Μακρυγιάννη και φυσικά τον αγαπητό συνάδελφο από την PGEU τον.
Θεματικό Εργαστήριο για τον Τουρισμό Περιφέρεια Ιονίων Νήσων Ιούνιος 2016 Dr. Άρης Ίκκος, ISHC Επιστημονικός Διευθυντής Ινστιτούτο ΣΕΤΕ Νέες Τάσεις στον.
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ & ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ « Περιβαλλοντικά Προβλήματα & Δίκαιο» ΜΑΘΗΜΑ 9.
Σπύρος Καλτσάς Ακαδημία Πλάτωνος – Προγράμματα για ενήλικες πολίτες 9 ος κύκλος 2.2 – Από το Big Bang στο σήμερα Asteroid day 30/6/15.
1 Ανάλυση Κινδύνου και Κρίσιμα Σημεία Ελέγχου Το Σύστημα HACCP.
 Ορισμός περιβάλλοντος, ατμόσφαιρας, υδρόσφαιρας, λιθόσφαιρας  Ορισμός της μόλυνσης του περιβάλλοντος  Τύποι μόλυνσης  Μόλυνση του αέρα  Μόλυνση.
Κοινή Αγροτική Πολιτική και αγροτική ανάπτυξη Η κοινή αγροτική πολιτική (Κ.Α.Π.), παρά τις κριτικές που έχει δεχθεί, αποτελεί μία ισχυρή και δοκιμασμένη.
1 Υπουργείο Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής Ειδική Υπηρεσία Συντονισμού και Εφαρμογής Δράσεων στους τομείς της Ενέργειας, του Φυσικού Πλούτου.
Αρχές Γεωργικής Οικονομίας και Οργάνωση Γεωργικών Επιχειρήσεων 6 η και 7 η Διάλεξη.
Ο Βόλος στο πέρασμα των χρόνων…  Εργασία στο μάθημα της τοπικής ιστορίας Μέλη ομάδας: Ασπρούδης Στέφανος Ευτυχίδης Αποστόλης Ζυλάλι Οργκές Γκέσκoυ Μαλένα.
17:00-17:30Προσέλευση - Εγγραφές Εισαγωγήκ. Πάνος Σκαρλάτος Γενικός Δ/ντής ΣΕΧΒ Χαιρετισμoίκ. Θ. Κ. Κωνσταντινίδης, Καθηγητής Ιατρικής.
Δεύτερο μάθημα Ψηφιακά Ηλεκτρονικά. Άσκηση στα αριθμητικά συστήματα Δίνεται ο αριθμός: χ 10 = σε δεκαδική αναπαράσταση. Α. Να μετατραπεί σε δυαδική.
Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία ΙΙ
Η ΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ
ΠΥΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ.
Ας δούμε σε ποιο ενεργειακό επίπεδο μπορείς να φτάσεις!
ΥΓΙΕΙΝΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ «ΡΕΚΟΡ»
Ανασκόπηση στο Πρότυπο ΕΛΟΤ ΕΝ 934 :
Διοικητικό Συμβούλιο & Διεύθυνση
Ομάδα Παραγωγών ΝΗΛΕΑΣ
€823 mm Η ΟΤΕ Estate είναι εταιρία του Ομίλου ΟΤΕ, στην οποία έχει μεταβιβασθεί το σύνολο της ακίνητης περιουσίας.
Το Εικονογραφημένο Βιβλίο στην Προσχολική Εκπαίδευση
Προετοιμασία εργασίας
Ερευνητική εργασία: ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ
H μεγαλη εκρηξη.
ΔΙΑΣΤΗΜΑ Πληροφορίες, εικόνες και άλλα σχετικά.
Ένα ταξίδι με πολύ φαντασία
ΤΟ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΚΑΙ Η ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟ. Α. Στην 2η Πανευρωπαϊκή Συνδιάσκεψη (Κρήτη το 1994) καθορίστηκαν εννέα.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΤΣΑΟΥΝΗΣ
Η ΡΥΠΑΝΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ
ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ
Κοχλιωτές Συνδέσεις.
Αχιλλέας Γερόπουλος Διοικητής Νοσοκομείου
ΕΘΙΜΟ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ Στη Γερμανία το διάστημα που προηγείται των Χριστουγέννων είναι πολύ σημαντικό. Για τις οικογένειες τα χριστουγεννιάτικα μπισκότα,
Περιβαλλοντικά Εργαλεία – Περιβαλλοντική Πολιτική
Project 2015 ΓΕΛ Νιγρίτας Φύση και άσκηση Ομάδα: “Dream Team”
ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΟΛΙΚΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡIΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ
Διαχείριση Ποιότητας Λευτέρης Αντωνόπουλος
Γεωτρήσεις Σε μικρούς Χώρους Aδειοδοτήσεις Γεωτρήσεων Δημόσια – Ιδιωτικά Έργα Άδειες Λειτουργίας Βιομηχανίας - Βιοτεχνίας Πιστοποιήσεις ISO9001 – CE –
ΔΡΑΣΕΙΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΤΗΣ ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑΣ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΤΙΚΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ
BIG ISSUES IN SMALL HANDS
ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΟΡΙΣΜΟΙ Επιθεώρηση
ΠΡΟΤΥΠΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ISO 9001:2008 & ISO 9001:2015
ΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ DUBAI.
Θωμάς Αχτσής Πολιτικός Μηχανικός Γενικός Διευθυντής
ΤΡΟΠΟΙ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗΣ ΑΜΙΑΝΤΟΥ ΣΕ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΚΤΙΡΙΑ & ΕΔΑΦΗ
Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ.
Αθηνά Μαυρίδου Καθ. Μικροβιολογίας ΤΕΙ Αθήνας
Βασικοί ορισμοί ποιότητας
ΚΛΙΜΑΚΕΣ Είναι η σχέση του γραφικού μεγέθους ενός αντικειμένου προς το πραγματικό. Δηλώνει πόσες φορές ένα μέγεθος του σχεδίου είναι μικρότερο ή μεγαλύτερο.
Μια διαφορετική άποψη Θα εξηγήσω πώς η σκέψη μου άλλαξε με την πάροδο του χρόνου με την ελπίδα ότι εσεις θα αποφύγετε τα ίδια λάθη η γενιά μου έκανε, έχοντας.
ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΧΟΣ Ο μαθητής να μπορεί να τοποθετεί ορθά τις διαστάσεις και κάμνει σωστή χρήση της κλίμακας.
ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΡΟΤΥΠΟ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ
Ανοιχτά Δεδομένα στην Ελλάδα: από το Παρόν στο Μέλλον
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΔΟΜΙΚΩΝ ΥΛΙΚΩΝ -ΣΥΝΘΕΤΑ ΥΛΙΚΑ
ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ:ΣΤΑΝΙΤΣΑ ΜΑΛΑΜΑΤΕΝΙΑ
Δέσμη Εκπαιδευτικών Εργαλείων για την GPP 7. 4
Μεταγράφημα παρουσίασης:

Εταιρική Ταυτότητα Τα τελευταία 52 χρόνια, η ΕΨΙΛΟΝ ΕΨΙΛΟΝ Α.Ε. παράγει κυρίως πλάκες επίστρωσης και κυβόλιθους, υψηλής ποιότητας, με μεγάλη αντοχή στο χρόνο και όλες τις φυσικές ιδιότητες των πρώτων υλών που χρησιμοποιεί. Στον πλούσιο κατάλογο των προϊόντων της ΕΨΙΛΟΝ ΕΨΙΛΟΝ Α.Ε., προστίθενται διαρκώς νέες σειρές, που συνδυάζουν την αντοχή και την άριστη πρώτη ύλη, με την καλαισθησία και την πρωτότυπη εμφάνιση. Η μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων σας δίνουν την δυνατότητα να ανανεώσετε και να μεταμορφώσετε το χώρο σας, ακριβώς όπως επιθυμείτε. Η εταιρία λειτουργεί στην Θεσσαλονίκη από το 1963, στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης, με γραφεία, εκθεσιακό χώρο και παραγωγική μονάδα. Από το 2010 η παραγωγή μεταφέρθηκε στο Νέο Εργοστάσιο στην Κεντρική Μακεδονία, στο Λεβεντοχώρι Κιλκίς, στη Βόρεια Ελλάδα. Τα προϊόντα της ΕΨΙΛΟΝ ΕΨΙΛΟΝ Α.Ε. διατίθενται σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα αλλά και εκτός συνόρων. Η ΕΨΙΛΟΝ ΕΨΙΛΟΝ Α.Ε. έχει παίξει καθοριστικό ρόλο στην βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης και εργασίας των πολιτών στις αστικές πόλεις, και όχι μόνο. Πλατείες, πεζόδρομοι, πεζοδρόμια, υπαίθριοι χώροι καταστημάτων αλλά και βιομηχανιών, αυλόγυροι συγκροτημάτων κατοικιών και χώρων αναψυχής, όλα φέρουν το ανάγλυφο σήμα της ΕΨΙΛΟΝ ΕΨΙΛΟΝ Α.Ε.

1963 Ίδρυση Εταιρίας Εμποροτεχνική Ένωση Ε.Π.Ε. Ιδρυτής: Ελευθέριος Βουζουλίδης Πρώτο Εργοστάσιο Παραγωγής Κισσηρότουβλων στη Βόρεια Ελλάδα 1975 Παραγωγή Προϊόντων Επίστρωσης Διευθύνοντες Σύμβουλοι Μαρίνος & Θεόδωρος Βουζουλίδης Βασικές Πληροφορίες/Ιστορική αναδρομή

Σημεία σταθμός στην πορεία της Επιχείρησης Καθώς η εταιρία αναπτύσσεται με νέες Βιομηχανικές Εγκαταστάσεις και εμπλουτισμό προϊόντων, οι συνεχιζόμενες συμμετοχές σε εκθέσεις στην Ελλάδα αλλά και στα Βαλκάνια οδηγούν στο να γίνει η ΕΜΠΟΡΟΤΕΧΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ Ε.Π.Ε. μία από τις πιο δημοφιλής εταιρίες στην αγορά δομικών προϊόντων.

1993 Νέες Εγκαταστάσεις & Παραγωγή Λειασμένων Πλακών Επέκταση κτιριακών εγκαταστάσεων & Παραγωγή Κυβόλιθων – Κρασπέδων. Πρώτη συμμετοχή στην έκθεση “Big 5” στην Σαουδική Αραβία στο Dubai.

2003 – 2005 Ανάπτυξη & Εφαρμογή Περιβαλλοντικού Συστήματος Διαχείρισης της Επιχείρησης κατά EMAS. Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ». Ανάπτυξη Δικτύου Πωλήσεων στις Αναπτυσσόμενες Βαλκανικές Χώρες. Εδραίωση της Εταιρίας στο Χώρο των Αθηνών. Συμμετοχή σε εκθέσεις εξωτερικού-εσωτερικού, διοργάνωση ενημερωτικής ημερίδας, συμμετοχή σε εκδηλώσεις ως χορηγός. Στην Infacoma 2002 η εταιρία βραβεύτηκε για την παρουσίαση των νέων της προϊόντων καθώς και την μοντέρνα κατασκευή του περιπτέρου της Πιστοποίηση Ποιότητας ISO 9002/ Σχεδιασμός Νέων Σειρών & Παραγωγή Αμμοβολισμένων Πλακών. Αλλαγή νομικής μορφής εταιρίας από Ε.Π.Ε σε Α.Ε

Με πρωτοβουλία της εταιρίας διοργανώθηκε ημερίδα για την ενημέρωση πολιτικών μηχανικών, τεχνικών υπηρεσιών των δήμων αλλά και απλών πολιτών για την επιτακτική ανάγκη δημιουργία στα πεζοδρόμια «Λωρίδας κίνησης» των ατόμων με Ειδικές Ανάγκες. Για τον σκοπό αυτό δημιουργήθηκε η σειρά «Οδηγοί τυφλών» Εδώ θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους «Οδηγούς Τυφλών» 2006 «ΕΜΠΟΡΟΤΕΧΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ Α.Ε.» φρεσκάρει την ταυτότητά της και γίνεται «ΕΨΙΛΟΝ ΕΨΙΛΟΝ Α.Ε. », με ίδιο σήμα και ίδια ποιότητα. Σχεδιασμός Νέων Σειρών, Δίχρωμων Πλακών & Παραγωγή Κυβόλιθων Υψηλότερης Αντοχής. Συμμετοχή σε εκθέσεις εξωτερικού-εσωτερικού. Επέκταση υποκαταστήματος Αθηνών. Συμμετοχή σε επιδοτούμενα προγράμματα. Εκσυγχρονισμός παραγωγής – Αυτοματοποίηση.

2007  Νέες Κτιριακές Εγκαταστάσεις  Νέα Γραφεία στη Θεσσαλονίκη  Νέος κλειστός εκθεσιακός χώρος

Πιστοποίηση CE όλων των προϊόντων (Πλάκες Πεζοδρομίου, Κυβόλιθοι, Κράσπεδα) της εταιρίας.

Νέο Εργοστάσιο στην Κεντρική Μακεδονία – Λεβεντοχώρι Κιλκίς, Βόρεια Ελλάδα Θα μας βρείτε εδώ

Σε συνεργασία με το Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και μετά από πολλές δοκιμές επετεύχθητε η παραγωγή Ψυχρών Προϊόντων Επίτευξη Παραγωγής Φωτοκαταλυτικών προϊόντων. Εδώ μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για τα Ψυχρά & Φωτοκαταλυτικά προϊόντα

Συμμετοχή στην έκθεση “Big 5 “ στο Dubai

2013 μέχρι σήμερα Παραγωγή και προώθηση Αυτοκαθαριζόμενων & Φωσφορούχων προϊόντων τσιμέντου Συμμετοχή στην έκθεση στην Doha δύο συνεχόμενες φορές. Την δεύτερη φορά το 2014 με παρουσίαση σε ημερίδα των Ψυχρών και Φωτοκαταλυτικών προϊόντων και τον τρόπο με τον οποίο αυτά βοηθούν στην βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των ανθρώπων στα μεγάλα αστικά κέντρα.

Ανθρώπινο Δυναμικό – Πελάτες - Πωλήσεις 45 Άτομα Προσωπικό :  Παραγωγής  Διακίνηση  Διοίκηση  Πωλήσεις  Δημόσιες Σχέσεις & Διαφήμιση & πλέον πελάτες Μέχρι  πωλήσεις προϊόντων ανά έτος Πολυετή συνεργασία με:  Τεχνικές Εταιρίες  Εταιρίες Δομικών Υλικών  Δήμους  Εργολάβους  Εργολάβους Δημοσίων Έργων

Υποκαταστήματα – Κεντρικά γραφεία & Εκθεσιακοί Χώροι της εταιρίας Στο Βιομηχανικό Πάρκο Ωραιοκάστρου –6 00m2 Κεντρικά γραφεία και Εκθεσιακός Χώρος, m2 οικόπεδο με 4000m2 κτιριακές εγκαταστάσεις Στο Λεβεντοχώρι, Κιλκίς– Νέο εργοστάσιο σε οικόπεδο m2 με 4.500m2 κτηριακές εγκαταστάσεις – Γραφεία & Εκθεσιακό Χώρο Παραγωγική Δυνατότητα – Ποικιλία Προϊόντων m² παραγωγή ανά βάρδια 52 διαφορετικά είδη από Πλάκες Πεζοδρομίου & Κυβόλιθους υψηλής αντοχής Εξαιρετική σχέση Ποιότητας-Τιμής

Χώροι Εφαρμογής Πρϊόντων Πλατείες & Πεζόδρομοι Πεζοδρόμια Κράσπεδα δρόμων Υπαίθριοι Χώροι Καταστημάτων & Βιομηχανικών Εγκαταστάσεων Αυλόγυροι Συγκροτημάτων Κατοικιών & Μεμονωμένων οικιών Εμπορικά Κέντρα Περιοχές Δραστηριοποίησης Ηγετική Θέση στην Αγορά της Βορείου Ελλάδος Ανατολική Μακεδονία & Θράκη Κεντρική Μακεδονία Δυτική Μακεδονία Ήπειρος Θεσσαλία Αθήνα Πελοπόννησος Βόρειο Αιγαίο Δωδεκάνησα Κυκλάδες Ιόνιο Σποράδες Εξαγωγές σε Γειτονικές Χώρες (ΑΛΒΑΝΙΑ, ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ, ΡΟΥΜΑΝΙΑ, ΣΚΟΠΙΑ) Κύπρος Αραβικά κράτη Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής

Κατηγορίες Προϊόντων Πλάκες Επίστρωσης Απλές Πλάκες Λειασμένες Πλάκες Αμμοβολισμένες Πλάκες με συνδιασμό Αμμοβολής & Λείανσης Πλάκες με επιφάνεια από Βότσαλα ή Ψηφίδες διαφόρων χρωμάτων Κυβόλιθοι Κράσπεδα Οδοποιίας και Κήπου Τσιμεντόλιθοι Δόμησης Ειδικές Πλάκες Πλάκες Α.Μ.Ε.Α. Ψυχρά Προϊόντα Ψυχρές Πλάκες Δώματος, κοινώς Ταρατσόπλακες

Οργανόγραμμα Ανθρώπινο Δυναμικό

Εργοστάσιο  Το νέο εργοστάσιο, αποκαλούμενο και ως «Dream factory», αποτελείται από τα πιο αποδοτικά και υψηλής τεχνολογίας μηχανήματα και εξοπλισμό.  Διαθέτει τρεις ξεχωριστές γραμμές παραγωγής που αποτελούνται από εγκαταστάσεις επεξεργασίας σκυροδέματος, πρέσες, φινίρισμα και γραμμές συσκευασίας.

 Ο στόλος της εταιρείας εκσυγχρονίζεται συνεχώς με νέα φορτηγά, γερανούς και αυτοκίνητα.

 Έργα Έργα υπό εκτέλεση Παύλου Μελά, Θεσσαλονίκη Πλατεία Χρηματιστηρίου – Θεσσαλονίκη 28 ης Οκτωβρίου – Θεσσαλονίκη Κίμωνος Βόγα – Θεσσαλονίκη Πολίχνη – Θεσσαλονίκη Καλαμαριά – Θεσσαλονίκη Δωδεκαώροφες – Θεσσαλονίκη Λάρισα Βόλος Σέρρες Φάρσαλα Άρτα Samocove – Βουλγαρία Petrich – Βουλγαρία

 Έργα Έργα που έχουν ολοκληρωθεί Κήπος του Καλού- Θεσσαλονίκη Θέρμη - Θεσσαλονίκη Αισώπου - Θεσσαλονίκη Σάρτη - Χαλκιδική Συκιά - Χαλκιδική Ξηροχώρι - Κιλκίς Άγιος Πέτρος - Κιλκίς Χρυσούπολη - Καβάλα Κομοτηνή Νεοχώρι - Χαλκιδική Παλιοχώρι - Χαλκιδική Πολύγυρος - Χαλκιδική Θάσος Μουζάκι - Καρδίτσα

Φωτογραφίες από Έργα που έχουν ολοκληρωθεί Χαλκηδόνα - Θεσσαλονίκη Dolna Banya - Βουλγαρία

Δροσάτο - Κιλκίς Αεροδρόμιο Αλεξανδρούπολης

ΦλώριναΞενοδοχείο στην Κω

Εκθεσιακό Κέντρο Plovdiv - Βουλγαρία Ξενοδοχείο Χαλκιδική

Πύργος Ηλείας

Ξενοδοχείο Plovdiv - Βουλγαρία Σταθμός Τραίνων στα Σκόπια – Π.Γ.Δ.Μ.

Τύρανα - Αλβανία Σκόπια – Π.Γ.Δ.Μ.

Θέρμη - Θεσσαλονίκη Κέντρο Δεξιώσεων - Θεσσαλονίκη

Νικήτη - Χαλκιδική Σάρτη - Χαλκιδική

Αυτή η παρουσίαση μαζί με τους εργαζόμενους και την διοίκηση αποτελούν ένα μικρό δείγμα της εικόνας μιας επιτυχημένης και πρωτοπόρας επιχείρησης. Η ΕΨΙΛΟΝ ΕΨΙΛΟΝ Α.Ε. εισβάλει δυναμικά στην διεθνή αγορά έτοιμη να αντιμετωπίσει κάθε πρόκληση με νέα και καινοτόμα προϊόντα.