COCA COLA. Είναι ένα μη αλκολούχο ποτό με διοξίδιο του άνθρακα.Που πωλείται σε πάνω από 200 χώρες.Επίσης παράγεται από την Coca Cola Company. Τι είναι.

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
Αφιερωμένο εξαιρετικά στους λάτρεις των αναψυκτικών και κυρίως σ’ αυτούς που επιμένουν να τα απολαμβάνουν και στην γειτονική Τουρκία... απ’ όπου και οι.
Advertisements

Κρητική Φορεσιά Δήμητρα Καρκάνη Κτιστάκη
Για να βάλω λίγο νόημα παραπάνω στη ζωή
Royal FrieslandCampina
Οι παλιοί καλοί καιροί…
Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους μου έστειλαν chain s, γιατί: Victoria-M.
ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ
Copyright ©: SAMSUNG & Samsung Hope for Youth. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος Εκπαιδευτικό υλικό Λογισμικό: Εύρεση και εγκατάσταση λογισμικού.
4. Η Καινη Διαθηκη Β΄: Οι Επιστολες και η Αποκαλυψη
2 γυμνάσιο Αγ.Νικολάου ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΜΑΘΗΤΡΙΑΣ ΔΑΤΣΕΡΗ ΜΑΡΙΝΑ
10 Δημοτικό σχολείο Κατερίνης Τμήμα Δ’1 ΓΙΩΡΓΟΣ,ΝΙΚΟΣ,ΞΑΝΘΗ,ΝΙΚΟΣ.
Η Μονόπολη Σχεδιάστηκε από την αμερικανίδα οικονομολόγο Λάιζι Μάτζι, η οποία έλαβε και το σχετικό δίπλωμα ευρεσιτεχνίας το Η αρχική ονομασία του.
¨ΑΡΧΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ¨
ΤΑ 7 ΘΑΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ Η ΟΠΕΡΑ ΤΟΥ ΣΙΔΝΕΫ
ΒΙΟΝΤΙΖΕΛ 2ης Γενιάς: «Το τηγανόλαδο που έγινε χρυσάφι»
ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ …
Coca-Cola Lives Positively Προγράμματα και δράσεις για τους εργαζομένους της Coca-Cola Hellas.
Αφιερωμένο εξαιρετικά στους λάτρεις των αναψυκτικών και κυρίως σ’ αυτούς που επιμένουν να τα απολαμβάνουν και στην γειτονική Τουρκία.... απ’ όπου και οι.
Τα τελευταία χρόνια η ρύπανση του περιβάλλοντος έχει πάρει επικίνδυνες διαστάσεις η αιτία είναι οι μη ανανεώσιμες πηγές ενέργειας.
Ο Καραϊσκάκης Γεώργιος Ο Μεγάλος Αγωνιστής Χρήστος Μ. Στ ’ Τάξη 1ο Πρότυπο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης.
Ο ΕΚΑΤΟΜΠΕΔΟΣ ΝΑΟΣ Υπήρξε ο αρχαιότερος σημαντικός ναός στην Ακρόπολη.
ΜΙΑ ΣΤΑΓΟΝΑ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ Μια ιστορία που γράφτηκε
ΑΘΗΝΑ ΣΩΠΑΣΟΥΔΑΚΗ ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΙΑΝΝΙΟΥ ΚΑΙ Δ2
20/2/12 Μάριος Eυρυγένης Γιάννης Ελίζογλου Γ1
ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΓΥΑΛΙΟΥ.
Συμβουλές για τις Διαρροές και το Ντους
Ενότητα 5 Πάμε για ψώνια; Δασκάλα: Ευρυδίκη Παπαγεωργίου.
Ερευνητική εργασία της Β΄ Λυκείου
Περιεκτικότητα διαλύματος & εκφράσεις περιεκτικότητας
ΠΡΩΤΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ … Μπορείς να σκεφτείς αν υπάρχει τίποτα άλλο που να μας δίνει χαρτί, φρούτα, καρπούς, ξυλεία, φωλιές για τα πουλιά και τα άλλα ζώα,
ENIAIO ΛYKEIO ΛYKEIO ΛINOΠETPAΣ / ΑΠΕΗΤΕΙΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΓΡΟΥ ΓPAΦIKEΣ TEXNEΣ, Γ’ ΛYKEIOY KAΘHΓHTHΣ: Πολυδώρου Bάσος MEPOΣ/KEΦAΛAIO: Σχεδιασμός για Oργανισμούς.
Καλλιτέχνες που συνεργάστηκαν με τον Μάνο Λοΐζο: Γιάννης Πάριος
ΑΡΧΙΣΤΕ ΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ
Α.Τ.Ε.Ι ΣΕΡΡΩΝ ΣΔΟ ΤΜΗΜΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ
Γυμνάσιο Προαστίου Τι θα δείτε:  Σε διηθητικό χαρτί γράφουμε το «μήνυμά» μας με τη βοήθεια ενός μικρού πινέλου που βουτάμε σε άχρωμο διάλυμα φαινολοφθαλεΐνης.
Ηλιακά χρήσης Project B MHX EΠΑΛ ΧΙΟΥ.
Αμερική.
Η ιστορία του ψυγείου Θεοδώρα Μπέρδου Στ2΄.
Με αφορμή το Πρόγραμμα Αριάδνη: Ομάδα τάξη & ένα δημιουργικό εργαστήρι για γονείς Καικιλία Γ. Κατσιβαρδά Ψυχολόγος, MSc Εκπαιδευτικός ΠΕ
Αποφάσεις Προώθησης. Εισαγωγή  Προώθηση είναι η προσπάθεια να πειστούν οι άνθρωποι να αποδεχτούν προϊόντα, αντιλήψεις και ιδέες.  Στρατηγική προώθησης.
Αποφάσεις Τιμολόγησης. Εισαγωγή  Οι παράγοντες που πρέπει να λαμβάνονται υπόψη για τον καθορισμό της τιμής ενός προϊόντος είναι:  Η στρατηγική της επιχείρησης.
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΟΡΟΣΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΧΗΜΙΚΟΥ Χημικοί και χημικοί μηχανικοί έχουν κάνει πολλές παρεμβάσεις στη διατροφή και τη γεωργία που θα μας επιτρέψουν.
25 Χρόνια ΒΙΚΟΣ Α.Ε..
Το φυλλάδιο της εταιρείας σας
Ηλεκτρονικό Επιχειρείν
Ας ταξιδέψουμε στον κόσμο του πλυντηρίου πιάτων
ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ.
ΦΥΣΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ Ένα σώμα μπορεί να βρεθεί σε τρεις φυσικές καταστάσεις. Π.χ. Το νερό το συναντάμε στη φύση ως ΑΕΡΙΟ (υδρατμοί στα σύννεφα) ΣΤΕΡΕΟ.
Αμπελουργός - Οινοποιός (Οινοτέχνης)
ΝΕΡΟ Το νερό είναι η περισσότερο διαδεδομένη ανόργανη χημική ένωση στην επιφάνεια της Γης, αφού καλύπτει το 70,9% του πλανήτη μας. Το νερό στις «συνηθισμένες.
Το Χαμόγελο του παιδιού
Γεια! Καλώς ήρθες! Πώς σε λένε;
Για να βάλω λίγο νόημα παραπάνω στη ζωή
Για να βάλω λίγο νόημα παραπάνω στη ζωή
Προτυπο πειραματικο γυμνασιο ευαγγελικησ Ειρηνη περακη γ3
ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ 1821.
Για να βάλω λίγο νόημα παραπάνω στη ζωή
Ιούλιος Βερν Αντωνία Φασουλά , Ιωάννα Χαραλαμπίδου , Μαργαρίτα Νταντή , Κατερίνα Πεύκου.
Ένα απλοποιημένο διάγραμμα της ροής παραγωγής είναι
ΤΟ ΣΗΜΑ ΚΑΙ Η ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ
Η ΑΓΟΡΑ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ ΚΑΙ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΣΤΟ ΒΕΛΓΙΟ Αναστασιος Παπαθωμάς Σύμβουλος ΟΕΥ Α’, Βρυξέλλες ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ.
00
Τα φυτά φτιάχνουν την τροφή τους από μόνα τους
Chipita: Εμπειρίες από την Ινδική αγορά
Μια φαρμακευτική εταιρία σκέφτεται να χρηματοδοτήσει μια ερευνητική ομάδα για να ανακαλύψει ένα φάρμακο για μια σπάνια νόσο και ο αντιπρόεδρος ερευνών.
Το φυλλάδιο της εταιρείας σας
Τα φυτά φτιάχνουν την τροφή τους
Τα φυτά φτιάχνουν την τροφή τους από μόνα τους
Φορολογικη λογιστικη ι
1 ΧΗΜΕΙΑ Β΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΑΛΛΑΓΗ ΦΥΣΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΒΡΑΣΜΟΣ ΝΕΡΟΥ.
Μεταγράφημα παρουσίασης:

COCA COLA

Είναι ένα μη αλκολούχο ποτό με διοξίδιο του άνθρακα.Που πωλείται σε πάνω από 200 χώρες.Επίσης παράγεται από την Coca Cola Company. Τι είναι η Coca Cola;

H ιστορία της coca cola!!! Η Coca-Cola εφευρέθηκε στις 8 Μαΐου 1886 από τον Τζον Στιθ Πέμπερτον. Αρχικά προοριζόμενη ως φάρμακο. Μέσα στο εργαστήριό του, «γεννήθηκε» η πρώτη σταγόνα του πιο δημοφιλούς προϊόντος στον κόσμο της Coca-Cola. Μόλις ολοκληρόφηκε το πήγε στο φαρμακείο Τζέικομπς.Εκει πρόσθεσαν ανθρακούχο νερό. Έδωσαν στους ανθρώπους που ήταν έξω να δοκιμάσουν.

Στο πρόσωπό τους εμφανίστηκε ένα ευχάριστο χαμόγελο!! Άπο τότε στο φαρμακείο του Τζέικομπς πουλιόταν η coca cola προς 5 cents το ποτήρι.Ο λογιστής του Πέμπερτον, Φρανκ Ρόμπινσον, έδωσε στο μείγμα το όνομα Coca-Cola και το έγραψε με τον χαρακτηριστικό γραφικό του χαρακτήρα.Αυτός είναι ο λογότυπος που χρησιμοποιείται μέχρι σήμερα.

Λίγο αργότερα... Μετά απο τρία χρόνια πούλησε την εταιρία του σε έναν επιχειρηματία της Ατλάντα, τον Asa Griggs Candler, προς δολάρια. Ο Gandler είχε κατασκευάσει εργοστάσια παραγωγής του σιροπιού στο Σικάγο, το Ντάλας και το Λος Άντζελες.'Ενας επιχειρηματίας από το Μισισίπι, ήταν ο πρώτος που εμφιάλωσε το αναψυκτικό. Το πρώτο μπουκάλι πωλήθηκε στις 12 Μαρτίου του 1894.

Η επιτυχία της coca cola!!!! Το 1916, η Εταιρία Ρουτ Γκλας από την Ιντιάνα άρχισε να παράγει το διάσημο μπουκάλι με τις καμπύλες, το οποίο αποδείχτηκε εξαιρετικά επιτυχημένο χάρη στην ελκυστική του εμφάνιση.Στις επόμενες δεκαετίες, η Coca Cola άρχισε να εισχωρεί στην Κούβα, στο Πουέρτο Ρίκο, στη Γαλλία και σε άλλες χώρες, για να κατακτήσει όλο τον κόσμο.

Η coca cola στην Ελλάδα. Στην Ελλάδα, το Γενικό Χημείο έδωσε το πράσινο φως για την κυκλοφορία της στις 11 Φεβρουαρίου 1964, αλλά χρειάστηκαν πέντε χρόνια μέχρι να κάνει την εμφάνισή της στα ράφια των καταστημάτων, στις 10 Αυγούστου Η Ελληνική Εταιρεία Εμφιαλώσεως που εμφιαλώνει το ποτό στην Ελλάδα εξελίχτηκε εξίσου σε μεγάλη εταιρία με εγκαταστάσεις σε 28 χώρες

Αποστολή νερό! Η coca cola Hellas βοηθάει ένα πρόγραμμα που λέγεται Αποστολή νερό. Η αποστολή νερό είναι ένα πρόγραμμα που με βοήθεια της coca cola φροντίζει το περιβάλλον!!!!Δηλαδή

Τέλος

Οι μαθήτριες Δήμητρα Χαρμαλιά Μυρσίνη Πατητή & Μυρτώ Ρίζου