Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Αφιερωμένο εξαιρετικά στους λάτρεις των αναψυκτικών και κυρίως σ’ αυτούς που επιμένουν να τα απολαμβάνουν και στην γειτονική Τουρκία.... απ’ όπου και οι.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Αφιερωμένο εξαιρετικά στους λάτρεις των αναψυκτικών και κυρίως σ’ αυτούς που επιμένουν να τα απολαμβάνουν και στην γειτονική Τουρκία.... απ’ όπου και οι."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Αφιερωμένο εξαιρετικά στους λάτρεις των αναψυκτικών και κυρίως σ’ αυτούς που επιμένουν να τα απολαμβάνουν και στην γειτονική Τουρκία.... απ’ όπου και οι φωτογραφίες Στην υγειά τους … 1 ο στάδιο Διαδικασία αποστειρώσεως ( καμία σχέση)

2

3 Όπως βλέπετε τηρούνται όλοι οι κανόνες Υγιεινής και ασφάλειας Σκούφοι, ποδιές κλπ.

4

5 2 ο στάδιο συσκευασία…

6

7 Από το προσεγμένο αποστακτήριο μεταφέρεται το πολύτιμο μείγμα από τα μεγάλα μπουκάλια στα μικρά. Όπως βλέπετε τα καπάκια είναι προσεκτικά συσκευασμένα ανάλογα με την γεύση του περιεχομένου. Οranzina – Pepsi – Coca κλπ.

8

9 3 ο στάδιο Μικρομετρικό γέμισμα απουσία οξυγόνου !!!

10

11 4 ο στάδιο διοχέτευση ανθρακικού ‘εν κενό’

12

13

14 6 ο στάδιο συσκευασία… με υπέρ αυτόματες μηχανές

15

16 6 ο στάδιο Ποιοτικός έλεγχος !!! Τα μπουκάλια εκτίθενται σε φασματοσκόπιο τελευταίου τύπου για την έλεγχο της χρωματικής αποκλίσεως

17

18 Την επόμενη φορά θα ξέρετε … Ταξίδι στη Τουρκία ή στον άλλο κόσμο και για όσους επιμένουν ας μην ξεχάσουν την επόμενη φορά να δοκιμάσουν αυτή τη σπάνια μυστική γεύση


Κατέβασμα ppt "Αφιερωμένο εξαιρετικά στους λάτρεις των αναψυκτικών και κυρίως σ’ αυτούς που επιμένουν να τα απολαμβάνουν και στην γειτονική Τουρκία.... απ’ όπου και οι."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google