Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Τα ναρκωτικά είναι ουσίες που επιδρούν στο κεντρικό νευρικό σύστημα και γι' αυτό προκαλούν εθισμό. Ο εγκέφαλος περιέχει 4 δις νευρώνες που επικοινωνούν.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Τα ναρκωτικά είναι ουσίες που επιδρούν στο κεντρικό νευρικό σύστημα και γι' αυτό προκαλούν εθισμό. Ο εγκέφαλος περιέχει 4 δις νευρώνες που επικοινωνούν."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1

2 Τα ναρκωτικά είναι ουσίες που επιδρούν στο κεντρικό νευρικό σύστημα και γι' αυτό προκαλούν εθισμό. Ο εγκέφαλος περιέχει 4 δις νευρώνες που επικοινωνούν μεταξύ τους και περιέχει ένζυμα που καταστέλλουν τον σωματικό και ψυχικό πόνο!

3 Διεγερτικά Κατασταλτικά Παραισθησιογόνα Οπιούχα Καναβιδοειδή Διαλύτες κι άλλα

4 Οι άνθρωποι παίρνουν ψυχοδραστικές ουσίες γιατί βρίσκονται σε κρίση ! Η προσωπική κρίση φέρνει κάποιον σε μια αποδιοργάνωση.

5 στα κινέζικα περιγράφεται με τον κίνδυνο και την ευκαιρία ! ο κίνδυνος έχει απώλεια, πόνο και η ευκαιρία εκφράζει την αναδιοργάνωση με νέους στόχους!!!!

6  Χρησιμοποιήθηκε σαν ένα στοιχείο που συνδεόταν με την διασκέδαση !  Αφορμή για 2 τεράστιες αγγλικές εκστρατείες. Η μορφίνη χρησιμοποιήθηκε σα φάρμακο για τους οπιομανείς. Αργότερα από την μορφίνη παράχθηκε η ηρωίνη με μια μικρή χημική αλλοίωση!

7

8

9

10 Κότε Μαργαρίτα Μαρή Ελένη Κατσιούλας Δημήτρης Κατσιούλας Βασίλης Κατσιούλας Χρήστος Υπεύθυνη της ερευνητικής εργασίας «ΈΦΗΒΟΙ ΚΑΙ ΕΞΑΡΤΗΣΕΙΣ» Παπαδάκη Δ.


Κατέβασμα ppt "Τα ναρκωτικά είναι ουσίες που επιδρούν στο κεντρικό νευρικό σύστημα και γι' αυτό προκαλούν εθισμό. Ο εγκέφαλος περιέχει 4 δις νευρώνες που επικοινωνούν."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google