Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Πτυχιακή Εργασία του Σούλα Άγγελου.  Τι είναι εφοδιαστική αλυσίδα  Τι είναι πληροφοριακά συστήματα.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Πτυχιακή Εργασία του Σούλα Άγγελου.  Τι είναι εφοδιαστική αλυσίδα  Τι είναι πληροφοριακά συστήματα."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Πτυχιακή Εργασία του Σούλα Άγγελου

2  Τι είναι εφοδιαστική αλυσίδα  Τι είναι πληροφοριακά συστήματα

3  Η εφοδιαστική αλυσίδα χρησιμοποιήθηκε και εφαρμόστηκε για πρώτη φορά από την εποχή του Μέγα Αλεξάνδρου.  Χρησιμοποιήθηκε σε στρατιωτικές παρεμβάσεις (π.χ Παγκόσμιος Πόλεμος).  Η περίοδος ανάπτυξης της ξεκίνησε από το 1980.  Από το 1990 και μετά με τη βοήθεια της τεχνολογίας ξεκίνησε και η συνεχής βελτίωση της.

4 LOGISTICS ΑΠΟΘΕΜΑΤΑΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΜΗ ΑΓΟΡΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ

5  Η ικανότητα (capability)  Η διαθεσιμότητα (availability)  Η συνέπεια (responsiveness)  Η δυναμικότητα (capacity)

6  Καλύτερη εξυπηρέτηση πελατών.  Μείωση κόστους  Μείωση λειτουργικών εξόδων (π.χ. αποθήκευσης).  Αυτοματοποίηση, καλύτερη παρακολούθηση και έλεγχος λειτουργιών (π.χ. παρακολούθηση αποθεμάτων).

7  Μείωση χρόνου εκτέλεσης λειτουργιών (π.χ. παραγγελιών).  Καλύτερη διαχείριση πόρων.  Σύνδεση με άλλα Πληροφοριακά Συστήματα για την ολοκλήρωση των επιχειρηματικών διαδικασιών.  Καλύτερες αποφάσεις σε όλα τα επίπεδα της επιχείρησης.

8  AP5 Συστήματα Σχεδιασμού και Χρονοπρογραμματισμού  ME5 Συστήματα Εκτέλεσης Παραγωγής  YM5 Συστήματα Διαχείρισης Αποθηκών  TM5 Συστήματα Διαχείρισης Μεταφορών

9 Η χρήση των πληροφοριακών συστημάτων, η ενσωμάτωση μεθόδων βελτιστοποίησης και η υλοποίηση των τελευταίων τάσεων στο χώρο της Εφοδιαστικής Αλυσίδας οδηγούν σε σημαντικές βελτιώσεις της λειτουργίας μιας επιχείρησης και συντελούν στη δραστική μείωση του κόστους που αποτελεί ένα σημαντικό ποσοστό της αξίας ενός τελικού προϊόντος.

10 ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ!!!


Κατέβασμα ppt "Πτυχιακή Εργασία του Σούλα Άγγελου.  Τι είναι εφοδιαστική αλυσίδα  Τι είναι πληροφοριακά συστήματα."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google