Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Για τα πουλιά Από τις μαθήτριες: Δήμητρα Παναγάκη Άνναμπελ Ντέι.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Για τα πουλιά Από τις μαθήτριες: Δήμητρα Παναγάκη Άνναμπελ Ντέι."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Για τα πουλιά Από τις μαθήτριες: Δήμητρα Παναγάκη Άνναμπελ Ντέι

2 Σημαντικά γνωρίσματα για τα πουλιά !  Τα πουλιά είναι πεινασμένα για μεγάλη διάρκεια της ημέρας, διότι καταναλώνουν μεγάλη ενέργεια.Συνήθως η ποσότητα φαγητού που καταναλώνουν είναι ίση με τα 4/5 του βάρους του βάρους τους. Χρειάζονται αρκετό νερό για να πίνουν και για να πλένουν τα φτερά τους ιδιαίτερα το καλοκαίρι, διότι τα φτερά τους είναι περίπου 940 ως 25.000.

3 Τι μπορείς να κάνεις για να βοηθήσεις την επιβίωσή των πουλιών ΒΒοηθήστε στην διατροφή τους. Παίρνοντας ανάλατα φιστίκια και τυλίγοντάς τα σε σπάγγο και κρεμάζοντας τα σε δέντρα. Αλείψτε ένα κουκουνάρι πεύκου με φυστικοβούτυρο και κρεμάστε τα στον κήπο.

4 Κρέμασε από ένα δέντρο μερικές πορτοκαλόφλουδες. Τα πουλιά τρελαίνονται να τις τσιμπολογούν!

5

6 Μια κατασκευή μπανιέρα για τα πουλιά  Βρείτε ένα μεγάλο πήλινο ή πλαστικό πιάτο, όπως εκείνα που βάζουμε κάτω από τις γλάστρες. (Να μην είναι μεταλλικό, γιατί θα ζεσταίνεται πιο εύκολα το καλοκαίρι και θα παγώνει το χειμώνα).  Τα πουλιά δεν χρειάζονται πολύ βαθύ νερό. Να φτάνουν δυο τρεις πόντοι. Φροντίστε να έχει πάντα νερό.

7 Εικόνες

8 Μια κατασκευή μπανιέρα για τα πουλιά  Να βάζετε τις μπανιέρες σε ψιλά μέρη, διότι υπάρχουν κίνδυνοι επέμβασης άλλου ζώου.

9 Αποτελέσματα Έρευνας  Ποια είναι η αγαπημένη τροφή του κολιμπρί;  Α) Ζεστός Χυλός  Β) Μελάσα  Γ) Καλαμπόκι  Απαντήσεις:

10 Ευχαριστούμε για την προσοχή σας !


Κατέβασμα ppt "Για τα πουλιά Από τις μαθήτριες: Δήμητρα Παναγάκη Άνναμπελ Ντέι."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google