Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

 Χρήσεις του νερού στην βιομηχανία: Παγκοσμίως καταναλώνεται το 20% του γλυκού νερού σε ένα χρόνο.  Από το 1970 έχει αναπτυχθεί σημαντικά διαχείριση.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: " Χρήσεις του νερού στην βιομηχανία: Παγκοσμίως καταναλώνεται το 20% του γλυκού νερού σε ένα χρόνο.  Από το 1970 έχει αναπτυχθεί σημαντικά διαχείριση."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1

2  Χρήσεις του νερού στην βιομηχανία: Παγκοσμίως καταναλώνεται το 20% του γλυκού νερού σε ένα χρόνο.  Από το 1970 έχει αναπτυχθεί σημαντικά διαχείριση του νερού στις βιομηχανίες : -> Μεγαλύτερη οικονομία νερού. -> Μείωση απόβλητων.  Υδροηλεκτρικό εργοστάσιο:

3  Γεωργία: -> Άρδευση -> Δυνατότητα παραγωγής περισσοτέρων αγαθών  Κτηνοτροφία: -> Άρδευση

4  Δικά μας λάθη: Αφήνουμε σωληνώσεις να τρέχουν. Πετάμε το νερό που μπορεί να ξαναχρησιμοποιηθεί  Ξέρετε ότι; -> Ένα καζανάκι που τρέχει μπορεί σε μια ημέρα να σπαταλήσει νερό το οποίο θα πίναμε σε 50 ημέρες. -> Περίπου 15 λύτρα νερό χάνονται καθημερινά καθώς ξυριζόμαστε, πλένουμε τα δόντια ή τα χέρια μας έχοντας ανοιχτή την βρύση. -> Αν από μια βρύση που στάζει σταγόνα-σταγόνα, μαζέψουμε το νερό που χάνεται μέσα σε ένα χρόνο, θα δούμε ότι μπορεί να γεμίσει 35 φορές μια μέση μπανιέρα.


Κατέβασμα ppt " Χρήσεις του νερού στην βιομηχανία: Παγκοσμίως καταναλώνεται το 20% του γλυκού νερού σε ένα χρόνο.  Από το 1970 έχει αναπτυχθεί σημαντικά διαχείριση."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google