Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Πέμπτη, 9 Οκτωβρίου 2014 Από τον κύκλο του νερού, ζούμε γιατί ότι και αν κάνουμε χρειάζεται να έχουμε νερό. Οι επιστήμονες βγάζουν τα μικρόβια και.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Πέμπτη, 9 Οκτωβρίου 2014 Από τον κύκλο του νερού, ζούμε γιατί ότι και αν κάνουμε χρειάζεται να έχουμε νερό. Οι επιστήμονες βγάζουν τα μικρόβια και."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1

2 Πέμπτη, 9 Οκτωβρίου 2014

3

4 Από τον κύκλο του νερού, ζούμε γιατί ότι και αν κάνουμε χρειάζεται να έχουμε νερό. Οι επιστήμονες βγάζουν τα μικρόβια και τις βρόμικες ουσίες για να το πίνουμε να πλενόμαστε με αυτό ή να κάνουμε φαγητά με αυτό

5

6 Πολλές φορές τα νερά γίνονται βρόμικα εξαιτίας των ανθρώπων που πετάνε τα σκουπίδια

7 Η εξάτμιση του νερού

8

9 Η βροχή μπορεί να μην είναι τόσο ευχάριστη για τα παιδιά αλλά για τα φρούτα και λαχανικά που τρώμε και αυτά χρειάζονται νερό.

10 Κάποια στιγμή οι βρώμικες λίμνες θα γίνουν πεντακάθαρες και οι άνθρωποι ελπίζω θα είναι πια πιο έξυπνοι για να μην πετάνε σκουπίδια εδώ και εκεί ( και για την ανακύκλωση σημαίνει αυτό )


Κατέβασμα ppt "Πέμπτη, 9 Οκτωβρίου 2014 Από τον κύκλο του νερού, ζούμε γιατί ότι και αν κάνουμε χρειάζεται να έχουμε νερό. Οι επιστήμονες βγάζουν τα μικρόβια και."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google