Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Μια συναρπαστική ιστορία για το μέγεθος του κόσμου μας. Με τον τρόπο που απεικονίζεται θα σας καταπλήξει.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Μια συναρπαστική ιστορία για το μέγεθος του κόσμου μας. Με τον τρόπο που απεικονίζεται θα σας καταπλήξει."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Μια συναρπαστική ιστορία για το μέγεθος του κόσμου μας. Με τον τρόπο που απεικονίζεται θα σας καταπλήξει.

2 Γη Αφροδίτη ΆρηςΕρμήςΠλούτωνας

3 Δίας Κρόνος Γη Πλούτωνας Ποσειδώνας Ουρανός

4 Ήλιος Δίας Πλούτωνας Γη

5 Πίστευα ότι αυτή η παρουσίαση τελειώνει κάπου εδώ. Όμως πέρα από τον ήλιο μας... απλώνεται ένα απέραντο σύμπαν. Και το ταξίδι συνεχίζεται…

6 Πολυδεύκης Αρκτούρος Σείριος Ήλιος Ο Δίας σ’ αυτή την κλίμακα έχει μέγεθος μιας τελείας (πίξελ). Η Γη σ’ αυτή την κλίμακα είναι αθέατη.

7 Antares is the 15th brightest star in the sky. It is more than 1000 light years away. Αντάρης Βετελγέζης Ήλιος (1 πίξελ) Ο Δίας σ’ αυτή την κλίμακα είναι αθέατος Σείριος Πολυ- δεύκης Αρκτούρος ΡίγηλαςΑλδεβαράν Ο Αντάρης είναι το 15 ο πιο φωτεινό αστέρι στον ουρανό. Απέχει περίπου 1.000 έτη φωτός από τη Γη.

8 Σκέψου τώρα, πόσο μεγάλος είσαι εσύ; Πόσο μεγάλα είναι τα ζητήματα που θα σε αναστατώσουν σήμερα; Και μ’ αυτή την έννοια, τα θεωρείς ζητήματα τόσο σημαντικά; ΖΗΣΕ ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΣΤΙΣ ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΤΗΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ!


Κατέβασμα ppt "Μια συναρπαστική ιστορία για το μέγεθος του κόσμου μας. Με τον τρόπο που απεικονίζεται θα σας καταπλήξει."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google