Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Δημιουργία: Παύλος Κώτσης Δημιουργία: Παύλος Κώτσης.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Δημιουργία: Παύλος Κώτσης Δημιουργία: Παύλος Κώτσης."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1

2 Δημιουργία: Παύλος Κώτσης Δημιουργία: Παύλος Κώτσης

3 Γεια σας, παιδιά! Τι θα λέγατε για μια βόλτα στο ηλιακό μας σύστημα; Πάμε να γνωρίσουμε τους πλανήτες; Γεια σας, παιδιά! Τι θα λέγατε για μια βόλτα στο ηλιακό μας σύστημα; Πάμε να γνωρίσουμε τους πλανήτες; Επιβιβαστείτε στο σκάφος μας και φύγαμε… Επιβιβαστείτε στο σκάφος μας και φύγαμε…

4 Μπορείς να βρεις τον Κρόνο; Μπορείς να βρεις τον Κρόνο;

5 Ο Κρόνος είναι ο πιο όμορφος από τους πλανήτες του ηλιακού μας συστήματος. Ξεχωρίζει για τους δακτυλίους από σκόνη και πέτρες που έχει γύρω του. Ο Κρόνος είναι ο πιο όμορφος από τους πλανήτες του ηλιακού μας συστήματος. Ξεχωρίζει για τους δακτυλίους από σκόνη και πέτρες που έχει γύρω του.

6 Μπορείς να βρεις τον Ερμή; Μπορείς να βρεις τον Ερμή;

7 Ο Ερμής είναι ο πιο κοντινός στον ήλιο και ο πιο μικρός από τους υπόλοιπους πλανήτες.

8 Μπορείς να βρεις τον Ποσειδώνα; Μπορείς να βρεις τον Ποσειδώνα;

9 Ο Ποσειδώνας είναι ο πιο μακρινός από τους πλανήτες και πάνω του φυσούν οι πιο ισχυροί άνεμοι του ηλιακού συστήματος. Ο Ποσειδώνας είναι ο πιο μακρινός από τους πλανήτες και πάνω του φυσούν οι πιο ισχυροί άνεμοι του ηλιακού συστήματος.

10 Μπορείς να βρεις τον Άρη; Μπορείς να βρεις τον Άρη;

11 Ο «κόκκινος πλανήτης» (λόγω του χρώματος του σκουριασμένου σιδήρου του) έχει και το ψηλότερο βουνό όλου του ηλιακού συστήματος (με το όνομα Όλυμπος). Ο «κόκκινος πλανήτης» (λόγω του χρώματος του σκουριασμένου σιδήρου του) έχει και το ψηλότερο βουνό όλου του ηλιακού συστήματος (με το όνομα Όλυμπος).

12 Μπορείς να βρεις τον Ουρανό; Μπορείς να βρεις τον Ουρανό;

13 Ο Ουρανός είναι ο μοναδικός πλανήτης με σχεδόν οριζόντιο άξονα περιστροφής και έτσι στους πόλους οι ημέρες και οι νύχτες διαρκούν από 21 χρόνια η καθεμιά!

14 Μπορείς να βρεις την Αφροδίτη; Μπορείς να βρεις την Αφροδίτη;

15 Η Αφροδίτη έχει σχεδόν το ίδιο μέγεθος με τη Γη και είναι το πιο λαμπρό αντικείμενο (μετά το φεγγάρι) στο βραδινό ουρανό. Η Αφροδίτη έχει σχεδόν το ίδιο μέγεθος με τη Γη και είναι το πιο λαμπρό αντικείμενο (μετά το φεγγάρι) στο βραδινό ουρανό.

16 Μπορείς να βρεις τον Δία; Μπορείς να βρεις τον Δία;

17 Ο Δίας, ο γίγαντας του ηλιακού συστήματος, έχει μια πελώρια κόκκινη καταιγίδα, όσο 3 φορές το μέγεθος της Γης, που λυσσομανά ανελλιπώς εδώ και 400 χρόνια. Ο Δίας, ο γίγαντας του ηλιακού συστήματος, έχει μια πελώρια κόκκινη καταιγίδα, όσο 3 φορές το μέγεθος της Γης, που λυσσομανά ανελλιπώς εδώ και 400 χρόνια.

18 Δίκιο έχεις, Εύα, ωραία είναι! Νομίζω όμως ότι ήρθε η ώρα να επιστρέψουμε στο σπίτι μας. Δίκιο έχεις, Εύα, ωραία είναι! Νομίζω όμως ότι ήρθε η ώρα να επιστρέψουμε στο σπίτι μας. Αχ, Wall-E, τι ωραία και ρομαντικά που είναι να κοιτάς στον ουρανό…

19 Μπορείς να βρεις τη Γη; Μπορείς να βρεις τη Γη;

20 Η Γη δεν χρειάζεται συστάσεις! Είναι ο «γαλάζιος πλανήτης», το «σπίτι» μας. Είναι σχετικά μικρός πλανήτης και ο μόνος που φιλοξενεί ζωή (από όσα ξέρουμε μέχρι τώρα) Η Γη δεν χρειάζεται συστάσεις! Είναι ο «γαλάζιος πλανήτης», το «σπίτι» μας. Είναι σχετικά μικρός πλανήτης και ο μόνος που φιλοξενεί ζωή (από όσα ξέρουμε μέχρι τώρα)

21 Αχ, Εύα! Το ταξίδι ήταν τέλειο κοντά σου…!!! Πάμε μαζί και μέχρι το φεγγάρι; Αχ, Εύα! Το ταξίδι ήταν τέλειο κοντά σου…!!! Πάμε μαζί και μέχρι το φεγγάρι; Κάποια στιγμή Wall-Ε… Θα πάμε! Μαζί… Κάποια στιγμή Wall-Ε… Θα πάμε! Μαζί…


Κατέβασμα ppt "Δημιουργία: Παύλος Κώτσης Δημιουργία: Παύλος Κώτσης."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google