Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Επιχειρήματα κατά της Αστρολογίας Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.. Πλανήτες.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Επιχειρήματα κατά της Αστρολογίας Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.. Πλανήτες."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Επιχειρήματα κατά της Αστρολογίας Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.

2 Πλανήτες

3 Περί Ήλιου και λοιπών πλανητών Ο Ήλιος είναι 109 φορές μεγαλύτερο από τη Γη και είναι το λαμπρότερο άστρο. Όσο για τη σελήνη, είναι το φωτεινότερο σώμα στην ουράνια σφαίρα μετά τον ήλιο και επειδή είναι πολύ κοντά στη Γη έχει έντονη βαρυτική επίδραση πάνω της. Ο Δίας είναι 1321 φορές όσος η Γη και μπορεί να χωρέσει όλους τους πλανήτες του ηλιακού συστήματος.

4 Ζώδιο Το ζώδιο του καθενός μας καθορίζεται από την θέση των πλανητών τη στιγμή της γέννησής μας. Οι αστρολόγοι, που δεν θεωρούνται επιστήμονες από την ευρύτερη κοινότητα, ισχυρίζονται ότι το ζώδιο μπορεί με τέλεια ακρίβεια να προβλέψει τον χαρακτήρα μας, τις αντιδράσεις μας και ακόμη και το μέλλον μας.

5 Επιχειρήματα κατά της Αστρολογίας Οι φιλόσοφοι απορρίπτουν την αστρολογία λέγοντας πως αποτελεί προσβολή να λες ότι όλοι οι άνθρωποι μοιάζουν μόνο εξαιτίας της κοινής ώρας γέννησής τους. Οι επιστήμονες έχουν αποδείξει ότι η θέση των πλανητών δεν μπορεί να έχει παρά μόνο ψυχολογική επίδραση και συνεπώς δεν μπορεί να προβλέψει τον χαρακτήρα κανενός ανθρώπου.


Κατέβασμα ppt "Επιχειρήματα κατά της Αστρολογίας Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.. Πλανήτες."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google