Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Μια συναρπαστική ιστορία για το μέγεθος του κόσμου μας. Με τον τρόπο που απεικονίζεται θα σας καταπλήξει.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Μια συναρπαστική ιστορία για το μέγεθος του κόσμου μας. Με τον τρόπο που απεικονίζεται θα σας καταπλήξει."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Μια συναρπαστική ιστορία για το μέγεθος του κόσμου μας. Με τον τρόπο που απεικονίζεται θα σας καταπλήξει.

2 Γη Αφροδίτη ΆρηςΕρμήςΠλούτωνας

3 Δίας Κρόνος Γη Πλούτωνας Ποσειδώνας Ουρανός

4 Ήλιος Δίας Πλούτωνας Γη

5 Πίστευα ότι αυτή η παρουσίαση τελειώνει κάπου εδώ. Όμως πέρα από τον ήλιο μας... απλώνεται ένα απέραντο σύμπαν. Και το ταξίδι συνεχίζεται…

6 Πολυδεύκης Αρκτούρος Σείριος Ήλιος Ο Δίας σ’ αυτή την κλίμακα έχει μέγεθος μιας τελείας (πίξελ). Η Γη σ’ αυτή την κλίμακα είναι αθέατη.

7 Antares is the 15th brightest star in the sky. It is more than 1000 light years away. Αντάρης Βετελγέζης Ήλιος (1 πίξελ) Ο Δίας σ’ αυτή την κλίμακα είναι αθέατος Σείριος Πολυ- δεύκης Αρκτούρος ΡίγηλαςΑλδεβαράν Ο Αντάρης είναι το 15 ο πιο φωτεινό αστέρι στον ουρανό. Απέχει περίπου 1.000 έτη φωτός από τη Γη.

8 Σκέψου τώρα, πόσο μεγάλος είσαι εσύ; Πόσο μεγάλα είναι τα ζητήματα που θα σε αναστατώσουν σήμερα; Και μ’ αυτή την έννοια, τα θεωρείς ζητήματα τόσο σημαντικά; ΖΗΣΕ ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΣΤΙΣ ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΤΗΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ!

9 Προώθησέ το σε όλους τους ανθρώπους που γνωρίζεις. Μπορεί να βοηθήσει κάποιον να αισθανθεί καλύτερα για τα σημαντικά ζητήματα της ζωής του/της.


Κατέβασμα ppt "Μια συναρπαστική ιστορία για το μέγεθος του κόσμου μας. Με τον τρόπο που απεικονίζεται θα σας καταπλήξει."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google