Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Ερώτηση και απάντηση Δείγματα και τεχνικές. Χρήση του προτύπου του Τεστ γνώσεων Επιλέξτε μια διάταξη Ερώτησης & απάντησης από τη συλλογή "Νέα διαφάνεια"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Ερώτηση και απάντηση Δείγματα και τεχνικές. Χρήση του προτύπου του Τεστ γνώσεων Επιλέξτε μια διάταξη Ερώτησης & απάντησης από τη συλλογή "Νέα διαφάνεια""— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Ερώτηση και απάντηση Δείγματα και τεχνικές

2 Χρήση του προτύπου του Τεστ γνώσεων Επιλέξτε μια διάταξη Ερώτησης & απάντησης από τη συλλογή "Νέα διαφάνεια" Ακολουθήστε τα μηνύματα κράτησης θέσης και συμπληρώστε τις πραγματικές ερωτήσεις και απαντήσεις σας Προβάλετε την παρουσίαση σε προβολή παρουσίασης για να δείτε τα κινούμενα γραφικά που αποκαλύπτουν τις ερωτήσεις Προτεινόμενες χρήσεις: –Ενίσχυση της διδασκαλίας μέσω συμμετοχής του ακροατηρίου –Εισαγωγή στο θέμα –Συναντήσεις αναψυχής

3 Οι ακόλουθες διαφάνειες είναι παραδείγματα ερωτήσεων που χρησιμοποιούν τις διατάξεις του προτύπου "Τεστ γνώσεων". Μπορείτε να τις προβάλετε σε μια προβολή παρουσίασης, για να δείτε τις κινήσεις της απάντησης.

4 ΑΛΗΘΕΣ ή ΨΕΥΔΕΣ; Ο ήλιος είναι ένα άστρο.

5 Πώς ονομάζεται ο γαλαξίας μας;

6 Πόσοι πλανήτες του ηλιακού συστήματος έχουν δακτυλίους; Ο Δίας, ο Κρόνος, ο Ουρανός και ο Ποσειδώνας έχουν δακτυλίους.

7 Τι είναι η αδράνεια; Όλα τα παραπάνω Η ταχύτητα με την οποία πέφτει ένα αντικείμενο Μέτρηση της ηλεκτρικής αντίστασης Μια σχέση μεταξύ μάζας και ταχύτητας Αντίσταση στην κίνηση ή την αλλαγή κατάστασης

8 Αντιστοίχιση της συσκευής με τις μετρήσεις: Χρονόμετρο Κλίμακα Θερμόμετρο Ταχύμετρο Οδόμετρο Απόσταση Θερμοκρασία Χρόνος που παρήλθε Βάρος Ρυθμός ταξιδιού


Κατέβασμα ppt "Ερώτηση και απάντηση Δείγματα και τεχνικές. Χρήση του προτύπου του Τεστ γνώσεων Επιλέξτε μια διάταξη Ερώτησης & απάντησης από τη συλλογή "Νέα διαφάνεια""

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google