Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Βιομηχανία Παραγωγής Τούβλων1. 2 Ζαχαριάς Βιομηχανία Παραγωγής Τούβλων Τη βιομηχανία τούβλων την ίδρυσαν δύο αδέρφια ο Παναγιώτης και ο Βαγγέλης Ζαχαριάς,τα.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Βιομηχανία Παραγωγής Τούβλων1. 2 Ζαχαριάς Βιομηχανία Παραγωγής Τούβλων Τη βιομηχανία τούβλων την ίδρυσαν δύο αδέρφια ο Παναγιώτης και ο Βαγγέλης Ζαχαριάς,τα."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Βιομηχανία Παραγωγής Τούβλων1

2 2 Ζαχαριάς Βιομηχανία Παραγωγής Τούβλων Τη βιομηχανία τούβλων την ίδρυσαν δύο αδέρφια ο Παναγιώτης και ο Βαγγέλης Ζαχαριάς,τα οποία προέρχονταν από μία φτωχή οικογένεια και ο πατέρας τους ήταν σιδεράς.Το 1990 ξεκίνησε η κατασκευή του εργοστασίου και 1993 ξεκίνησε η παραγωγική μονάδα.Το εργοστάσιο είναι χτισμένο στο 14ο χμ. Σπάρτης-Γυθείου και εφοδιάζεται χώμα από το Λευκόχωμα(2-3χμ). Σύστημα Πυρασφάλειας:Σε κάθε κολώνα του εργοστασίου υπάρχουν πυροσβεστήρες και σε κάθε μηχάνημα λάστιχα με νερό. Στο μέλλον:Είναι στο πρόγραμμα η επιχείρηση να επεκταθεί μέσα στο 2009 και να παράγει τα διπλάσια τούβλα. Βιομηχανία και Περιβάλλον:Κάθε έξι μήνες γίνεται έλεγχος για την ισορροπία της μόλυνσης του περιβάλλοντος.

3 Βιομηχανία Παραγωγής Τούβλων3 Οργανόγραμμα Παν.+Βαγ. Ζαχαριάς ΜΕΤΟΧΟΙ Παναγιώτης Ζαχαριάς Γενικός Διευθυντής Βασίλης Ζαχαριάς Δ/ντής Ασφάλειας Ιωάννης Ζαχαριάς Δ/ντής Προμηθειών Βαγγέλης Ζαχαριάς Δ/ντής Δημοσίων Σχέσεων Παναγιώτης Ζαχαριάς Δ/ντής Οικονομικών Βασίλης Ζαχαριάς Δ/ντής Προσωπικού Ιωάννης Ζαχαριάς Δ/ντής Παραγωγής

4 Βιομηχανία Παραγωγής Τούβλων4 Παρασκευή Τούβλων Το χώμα μέσο τον τροφοδοτών χώματος μεταφέρεται στον μαλακτήρα όπου εκεί πολτοποιείται με νερό.Έπειτα ο πολτός μπαίνει στην πρέσα όπου σχηματίζεται το τούβλο και στην έξοδο της πρέσας υπάρχει κόφτης ο οποίος κόβει τα τούβλα στις απαιτούμενες διαστάσεις (9x12x19). Στη συνέχεια τα τούβλα μεταφέρονται μέσο ειδικών ταινιών στο Ξυπαντήριο. Το Ξυπαντήριο έχει ανεμιστήρες και έναν αεραγωγό που βγάζουν ζεστό αέρα για να ξηράνουν τα τούβλα.Η χωρητικότητά του είναι 200.000 τούβλα τα οποία παραμένουν εκεί μέσα μέχρι να αποβληθεί η υγρασία(24ώρες). Μόλις βγαίνουν τα τούβλα οδηγούνται με βαγόνια, τα οποία χωρούν 5.000 τούβλα, στην είσοδο του φούρνου. Ο φούρνος είναι ένας κλειστός αεροστεγώς χώρος με διαστάσεις 4μ. πλάτος x 2μ. ύψος x 100μ. μήκος. Χωράει 40 βαγόνια διαστάσεως 3,6 x 2,2. Ο φούρνος αποτελείτε από καυστήρες που καταναλώνουν μαζούτ. Το κάθε βαγόνι παραμένει για ψήσιμο μία ώρα. Όταν τελειώσει το ψήσιμο τα βαγόνια τοποθετούνται αυτόματα σε μηχάνημα το οποίο θα τα τοποθετήσει σε μπαλέτες. Οι μπαλέτες τυλίγονται με ζελατίνα από ένα ιδικό μηχάνημα. Τέλος οι μπαλέτες μεταφέρονται με κλαρκ στην αυλή του εργοστασίου για να πωληθούν.

5 Βιομηχανία Παραγωγής Τούβλων5 Προσωπικό ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ: ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ,3 ΑΤΟΜΑ ΑΠΟ 8 ΩΡΕΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΣΤΟ ΧΩΜΑ:1 ΠΟΥ ΤΡΟΦΟΔΟΤΕΙ ΤΜΗΜΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ:2 ΑΤΟΜΑ ΠΑΚΕΤΑΡΙΣΜΑ ΞΗΡΟΥ ΤΟΥΒΛΟΥ:1 ΑΤΟΜΟ ΞΕΠΑΚΕΤΑΡΙΣΜΑ ΞΗΡΟΥ ΤΟΥΒΛΟΥ:1 ΑΤΟΜΟ ΠΑΚΕΤΑΡΙΣΜΑ ΨΗΜΕΝΟΥ ΤΟΥΒΛΟΥ:1 ΑΤΟΜΟ ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΟΥΒΛΩΝ(ΚΛΑΡΚ):2 ΑΤΟΜΑ ΟΔΗΓΟΙ ΝΤΑΛΙΚΩΝ:6 ΑΤΟΜΑ ΟΔΗΓΟΙ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΧΩΜΑΤΟΣ(ΑΠΟ ΛΕΥΚΟΧΩΜΑ):4 ΑΤΟΜΑ

6 Βιομηχανία Παραγωγής Τούβλων6 Ξυπαντίριο(εσωτερικό)

7 Βιομηχανία Παραγωγής Τούβλων7 Μεταφορικές Ταινίες

8 Βιομηχανία Παραγωγής Τούβλων8 Ξυπαντίριο

9 Βιομηχανία Παραγωγής Τούβλων9 Πακετάρισμα Τούβλων

10 Βιομηχανία Παραγωγής Τούβλων10 Φούρνος(είσοδος)

11 Βιομηχανία Παραγωγής Τούβλων11 Κόφτης

12 Βιομηχανία Παραγωγής Τούβλων12 Τύλιγμα με Ζελατίνα

13 Βιομηχανία Παραγωγής Τούβλων13 Πακεταδώρος

14 Βιομηχανία Παραγωγής Τούβλων14 Φούρνος(εσωτερικό)

15 Βιομηχανία Παραγωγής Τούβλων15 Εξωτερικό

16 Βιομηχανία Παραγωγής Τούβλων16 Χώρος Στάθμευσης Φορτηγών


Κατέβασμα ppt "Βιομηχανία Παραγωγής Τούβλων1. 2 Ζαχαριάς Βιομηχανία Παραγωγής Τούβλων Τη βιομηχανία τούβλων την ίδρυσαν δύο αδέρφια ο Παναγιώτης και ο Βαγγέλης Ζαχαριάς,τα."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google