Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Σύνδεση στόχου με Πληροφορική 1 Παραδείγματα κριτικής σκέψης –Δημιουργία ιστοσελίδας ή video clip με καθορισμένα κριτήρια για ένα θέμα της επικαιρότητας.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Σύνδεση στόχου με Πληροφορική 1 Παραδείγματα κριτικής σκέψης –Δημιουργία ιστοσελίδας ή video clip με καθορισμένα κριτήρια για ένα θέμα της επικαιρότητας."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Σύνδεση στόχου με Πληροφορική 1 Παραδείγματα κριτικής σκέψης –Δημιουργία ιστοσελίδας ή video clip με καθορισμένα κριτήρια για ένα θέμα της επικαιρότητας (μόλυνση περιβάλλοντος, οικονομία νερού, ασφάλεια στο Διαδίκτυο) από ομάδες μαθητών. –Συζήτηση και δικαιολόγηση από τους μαθητές γιατί κατέληξαν στη συγκεκριμένη δημιουργία.

2 Σύνδεση στόχου με Πληροφορική 2 Παραδείγματα δημιουργικής σκέψης –Δημιουργία τριών διαφορετικών αλγορίθμων και προγραμμάτων σε γλώσσα προγραμματισμού για την επίλυση ενός θέματος (μαθηματικά, φυσική, οικονομικά) από ομάδες μαθητών. –Συζήτηση για το ποια είναι η βέλτιστη λύση από τις τρεις.

3 Δράσεις Πληροφορικής 1 Διεξαγωγή Συνεδρίου για καθηγητές Πληροφορικής σε συνεργασία με το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο με θέμα «Καινοτομίες και Πληροφορική» - Φεβρουάριος 2009. Διαγωνισμός σε προγραμματιστικό περιβάλλον για μαθητές Λυκείων – Απρίλιος 2009.

4 Δράσεις Πληροφορικής 2 Διεξαγωγή Ημερίδας για καθηγητές Πληροφορικής σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Κύπρου - Φεβρουάριος 2009. Διαγωνισμός δημιουργίας εκπαιδευτικών παιγνιδιών για μαθητές Λυκείων και Τεχνικών – Απρίλιος 2009

5 Δραστηριότητες Πληροφορικής την Ημέρα Δημιουργικότητας Διαθεματική προσέγγιση με την ειδικότητα των μαθηματικών και της τέχνης με στόχο την παρουσίαση και δημιουργία μοντέλων Fractals. Παρουσίαση και εφαρμογή της τεχνικής Μorphing με τη δημιουργία έργων. Teleconference με μαθητές άλλου σχολείου για θέματα αλγορίθμων και προγραμματισμού. Συγκέντρωση υλικού (κείμενα, οπτικοακουστικό υλικό, εικόνες) και δημιουργία ενός ιστολόγιου (blog) με θέματα την Πολυπολιτισμικότητα και το Περιβάλλον. Δημιουργία έργων στην Visual Basic και παρουσίαση των εργασιών (οικολογία). Δημιουργία παρουσιάσεων και ιστοσελίδων που θα προάγουν τον 1ο στόχο.


Κατέβασμα ppt "Σύνδεση στόχου με Πληροφορική 1 Παραδείγματα κριτικής σκέψης –Δημιουργία ιστοσελίδας ή video clip με καθορισμένα κριτήρια για ένα θέμα της επικαιρότητας."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google