Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Ομάδες στο Google. Τι είναι οι ομάδες στο Google; Είναι ακριβώς ότι λέει το όνομά τους, ομάδες ανθρώπων με κοινά ενδιαφέροντα, που μπορούν επικοινωνούν.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Ομάδες στο Google. Τι είναι οι ομάδες στο Google; Είναι ακριβώς ότι λέει το όνομά τους, ομάδες ανθρώπων με κοινά ενδιαφέροντα, που μπορούν επικοινωνούν."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Ομάδες στο Google

2 Τι είναι οι ομάδες στο Google; Είναι ακριβώς ότι λέει το όνομά τους, ομάδες ανθρώπων με κοινά ενδιαφέροντα, που μπορούν επικοινωνούν και να συνεργάζονται με ένα πάτημα του ποντικιού. Υπάρχουν διάφορες κατηγορίες ομάδες όπως βλέπετε στην οθόνη:

3 Ξεκινώντας Εφόσον έχετε λογαριασμό Gmail μπορείτε να δημιουργήσετε τη δική σας/τις δικές σας ομάδες στο Google. Μπαίνετε ή κάνοντας login στο Gmail και πηγαίνοντας στο μενού περισσότερα

4 ή απευθείας από την αρχική σελίδα του Google και στο μενού περισσότερα:

5 στη συνέχεια … Αφού κάνετε κλικ στο περισσότερα, θα ανοίξει το παρακάτω μενού: Κάνετε κλικ στην επιλογή Ομάδες.

6 Δημιουργία Ομάδας Αμέσως θα ανοίξει η οθόνη: Κάνετε κλικ στην επιλογή

7 Αφού κάνετε κλικ στην επιλογή «Δημιουργείστε μια ομάδα», ανοίγει η επόμενη οθόνη: για να καταχωρήσετε τα στοιχεία της ομάδας σας.

8 Καταχώρηση Στοιχείων Πρώτο βήμα Δίνετε όνομα στην ομάδα σας και δημιουργείτε μια διεύθυνση για το ταχυδρομείο της. Στη συνέχεια κάνετε μια σύντομη περιγραφή, για το περιεχόμενο της ομάδας. Επιλέγετε την προσβασιμότητα της ομάδας, ανάλογα με το ποιοι θέλετε να την επισκέπτονται/να γίνουν μέλη. Αν η ομάδα σας θέλετε να είναι κλειστή επιλέγετε το τελευταίο και απευθύνετε εσείς προσκλήσεις στα μέλη. Και τέλος κάνετε κλικ Στη Δημιουργία.

9 Τα επόμενα δύο βήματα αφορούν στις ρυθμίσεις που θα κάνετε αφού δημιουργήσετε την ομάδα σας και φυσικά στην αποστολή προσκλήσεων σε όσους επιθυμείτε να γίνουν μέλη. Το πρώτο βήμα κλείνει με μια επαλήθευση που σας ζητά το σύστημα: Και κλικ στη Δημιουργία.

10 Δεύτερο Βήμα-Ρυθμίσεις Μόλις δημιουργήσετε την ομάδα σας πηγαίνετε στο μενού δεξιά στην αρχική σελίδα και προχωρείτε στις ρυθμίσεις:

11 Κάνετε τις ρυθμίσεις σύμφωνα με τις επιθυμίες σας, προσωποποιώντας την ομάδα.

12 Τρίτο Βήμα- Πρόσκληση Μελών Προσκαλείτε μέλη για την ομάδα σας μέσω e-mail και αν αποδεχτούν θα γίνουν μέλη …

13 Αν είστε σίγουροι ή γνωρίζετε τα άτομα που θέλετε να γίνουν μέλη της ομάδας σας, επιλέγετε την απευθείας προσθήκη μελών και θα γίνουν αυτόματα μέλη.

14 Τελειώνοντας … Συγχαρητήρια! Έχετε δημιουργήσει και ρυθμίσει την ομάδα σας. Σαν διαχειριστής/ρια, μπορείτε να κάνετε έλεγχο στις εργασίες της ομάδας, να ορίσετε κι άλλους διαχειριστές, να απευθύνετε προσκλήσεις και γενικά να ελέγχετε την λειτουργία της. Καλή Διασκέδαση!!!


Κατέβασμα ppt "Ομάδες στο Google. Τι είναι οι ομάδες στο Google; Είναι ακριβώς ότι λέει το όνομά τους, ομάδες ανθρώπων με κοινά ενδιαφέροντα, που μπορούν επικοινωνούν."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google