Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η ιστοριογραμμή είναι ένα σχεδιάγραμμα χρονολογιών ή γεγονότων. Είναι ένας τρόπος να αναπαραστήσετε βασικά γεγονότα ή χρονολογίες μιας ιστορικής περιόδου,

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Η ιστοριογραμμή είναι ένα σχεδιάγραμμα χρονολογιών ή γεγονότων. Είναι ένας τρόπος να αναπαραστήσετε βασικά γεγονότα ή χρονολογίες μιας ιστορικής περιόδου,"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1

2 Η ιστοριογραμμή είναι ένα σχεδιάγραμμα χρονολογιών ή γεγονότων. Είναι ένας τρόπος να αναπαραστήσετε βασικά γεγονότα ή χρονολογίες μιας ιστορικής περιόδου, που συνοδεύεται από βοηθητικό οπτικό υλικό και κείμενα σχολιασμού, όλα τακτοποιημένα χρονολογικά.

3 Αφού μπείτε στην σελίδα του Timerime, δημιουργείτε ένα λογαριασμό σύνδεσης πατώντας :

4 Aνοίγει το μενού της εικόνας για να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας. Στο τέλος πατήστε Register και περιμένετε να λάβετε ένα ενεργοποίησης του λογαριασμού σας. Την επόμενη φορά που θα μπείτε στο Timerime θα κάνετε απλά Login.

5 Δίνετε ένα όνομα στην ιστοριογραμμή σας, την τοποθετείτε σε μια κατηγορία και την περιγράφετε. Τέλος, αποφασίζετε αν θα είναι για κοινή χρήση ή μόνο για εσάς. Πατήστε

6  ΟΝΟΜΑ ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ  ΕΝΑΡΞΗ (απαραίτητη)  ΛΗΞΗ (αν υπάρχει διάρκεια)  ΣΥΝΤΟΜΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ  ΑΝΕΒΑΣΜΑ ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ  ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ (αν θέλετε) Τέλος πατάμε Save and New για να συνεχίσουμε με το επόμενο γεγονός. Για ημερομηνίες π.Χ. βάζετε – (ημερομηνία)

7

8  Με το Timeline information βλέπετε τις γενικές πληροφορίες της ιστοριογραμμής σας.  Με το Item information και κλικ σε κάθε ένα γεγονός στη σκηνή, βλέπετε τις πληροφορίες που γράψατε και εικόνες.

9 Με τη μπάρα κύλισης καθορίζετε ένα χρονικό περιθώριο και με κλικ μέσα στη σκηνή και drag πλοηγείστε στα διάφορα γεγονότα.

10 / LINK ΚΩΔΙΚΑΣ ΓΙΑ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ ΣΕ BLOG ή ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ

11


Κατέβασμα ppt "Η ιστοριογραμμή είναι ένα σχεδιάγραμμα χρονολογιών ή γεγονότων. Είναι ένας τρόπος να αναπαραστήσετε βασικά γεγονότα ή χρονολογίες μιας ιστορικής περιόδου,"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google