Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η ιστοριογραμμή είναι ένα σχεδιάγραμμα χρονολογιών ή γεγονότων. Είναι ένας τρόπος να αναπαραστήσετε βασικά γεγονότα ή χρονολογίες μιας ιστορικής περιόδου,

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Η ιστοριογραμμή είναι ένα σχεδιάγραμμα χρονολογιών ή γεγονότων. Είναι ένας τρόπος να αναπαραστήσετε βασικά γεγονότα ή χρονολογίες μιας ιστορικής περιόδου,"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1

2 Η ιστοριογραμμή είναι ένα σχεδιάγραμμα χρονολογιών ή γεγονότων. Είναι ένας τρόπος να αναπαραστήσετε βασικά γεγονότα ή χρονολογίες μιας ιστορικής περιόδου, που συνοδεύεται από βοηθητικό οπτικό υλικό και κείμενα σχολιασμού, όλα τακτοποιημένα χρονολογικά.

3 Αφού μπείτε στην σελίδα του Timerime, http://timerime.com/ δημιουργείτε ένα λογαριασμό σύνδεσης πατώντας :

4 Aνοίγει το μενού της εικόνας για να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας. Στο τέλος πατήστε Register και περιμένετε να λάβετε ένα e-mail ενεργοποίησης του λογαριασμού σας. Την επόμενη φορά που θα μπείτε στο Timerime θα κάνετε απλά Login.

5 Δίνετε ένα όνομα στην ιστοριογραμμή σας, την τοποθετείτε σε μια κατηγορία και την περιγράφετε. Τέλος, αποφασίζετε αν θα είναι για κοινή χρήση ή μόνο για εσάς. Πατήστε

6  ΟΝΟΜΑ ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ  ΕΝΑΡΞΗ (απαραίτητη)  ΛΗΞΗ (αν υπάρχει διάρκεια)  ΣΥΝΤΟΜΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ  ΑΝΕΒΑΣΜΑ ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ  ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ (αν θέλετε) Τέλος πατάμε Save and New για να συνεχίσουμε με το επόμενο γεγονός. Για ημερομηνίες π.Χ. βάζετε – (ημερομηνία)

7

8  Με το Timeline information βλέπετε τις γενικές πληροφορίες της ιστοριογραμμής σας.  Με το Item information και κλικ σε κάθε ένα γεγονός στη σκηνή, βλέπετε τις πληροφορίες που γράψατε και εικόνες.

9 Με τη μπάρα κύλισης καθορίζετε ένα χρονικό περιθώριο και με κλικ μέσα στη σκηνή και drag πλοηγείστε στα διάφορα γεγονότα.

10 http://timerime.com/en/timeline/552922/+9 +++++/ LINK ΚΩΔΙΚΑΣ ΓΙΑ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ ΣΕ BLOG ή ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ

11


Κατέβασμα ppt "Η ιστοριογραμμή είναι ένα σχεδιάγραμμα χρονολογιών ή γεγονότων. Είναι ένας τρόπος να αναπαραστήσετε βασικά γεγονότα ή χρονολογίες μιας ιστορικής περιόδου,"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google