Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Triglianoi.gr Δημιουργήσαμε αυτή την παρουσίαση, ώστε τα μέλη μας να πάρουν μία σύντομη ιδέα, σχετική με την λειτουργία του φόρουμ μας.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Triglianoi.gr Δημιουργήσαμε αυτή την παρουσίαση, ώστε τα μέλη μας να πάρουν μία σύντομη ιδέα, σχετική με την λειτουργία του φόρουμ μας."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Triglianoi.gr Δημιουργήσαμε αυτή την παρουσίαση, ώστε τα μέλη μας να πάρουν μία σύντομη ιδέα, σχετική με την λειτουργία του φόρουμ μας.

2

3 Εφόσον έχετε ξεχάσει τα στοιχεία σας, μπορείτε να τα ανακτήσετε πατώντας το κόκκινο πλαίσιο που λέει «Ξεχάσατε τον κωδικό σας». Αυτό σας οδηγεί σε μία νέα σελίδα…

4 …αυτή εδώ όπου συμπληρώνοντας το όνομα χρήστη που είχατε δώσει στην εγγραφή σας, ή το που είχατε γράψει, (είναι αυτό που λαμβάνετε τα ενημερωτικά μηνύματα μας), θα σας έρθουν σε ελάχιστο χρόνο στην διεύθυνση ταχυδρομείου αυτή, νέοι κωδικοί για να κάνετε είσοδο. Αυτούς μπορείτε μετά να τους αλλάξετε μέσα από το προφίλ σας. ΠΡΟΣΟΧΗ: Αν είχατε δώσει λάθος , μάταια θα περιμένετε να λάβετε ενημέρωση. ΠΑΡΑΚΑΛΩ επικοινωνήστε με τους διαχειριστές στο

5 Πολλές χρήσιμες οδηγίες μπορείτε να έχετε πηγαίνοντας στην Βοήθεια, όπου στο κάτω σημείο και στα μπλε γράμματα βλέπετε πατώντας τον σύνδεσμο αυτό, κάθε ερώτημα σχετικό που έχετε.

6 Τα μέλη μας μπορούν να ανταλλάσουν μηνύματα μεταξύ των, μέσω της εφαρμογής μηνυμάτων μας. Σε πολλά και διαφορετικά σημεία ενημερώνονται άμεσα μόλις συνδεθούν, ότι έχουν μήνυμα, στο προφιλ τους δε μπορούν να τα διαχειριστούν.

7 Μέσα από το προφίλ μας, μπορούμε να διαχειριστούμε πολλά πράγματα, όλα αυτά αναλυτικά τα βλέπουμε στο κάθετο μενού, αριστερά.

8 Σε ένα φόρουμ που δραστηριοποιούνται πατριώτες, είναι πρέπον να εμφανίζονται σωστά τα στοιχεία μας. Εύκολα και σύντομα μπορείτε να τα αλλάξετε, εκεί που δείχνει το βέλος καθώς και το σας, αν δεν είναι σωστό.

9 Άσχετα με την φωτογραφία που ανέβηκε κατά την εγγραφή σας, μπορείτε να αλλάζετε συχνά την φωτογραφία σας, αλλά και να συμπληρώσετε διάφορα άλλα χρήσιμα στοιχεία…

10 Υπογραφή, είναι το δικό σας προσωπικό μήνυμα, που εμφανίζετε κάτω από κάθε δημοσίευση σας στο φόρουμ μας.

11 Η εικονοθήκη, μας είναι αρκετά χρήσιμη για την λειτουργία του φόρουμ, χωρισμένη σε κατηγορίες, δίνοντας επίσης την δυνατότητα στα μέλη μας να έχουν και προσωπική εικονοθήκη (η πρώτη κατηγορία), μία άλλη δυνατότητα είναι να εμφανίζουν ταυτόχρονα τις φωτογραφίες και στα κείμενα των.

12 Φωτογραφίες μπορούμε να ανεβάσουμε με πολλούς τρόπους, ο ένας είναι προσθήκη φωτογραφίας, επιλέγουμε την κατηγορία που θέλουμε και πατάμε προσθήκη , η κάτω μπάρα αφορά την προσωπική μας εικονοθήκη και εφόσον έχουμε δημιουργήσει κατηγορίες σε αυτή.

13 Εδώ είναι ο χώρος που ανεβάζουμε την φωτογραφία μας.
Επιλέγουμε τον τίτλο, γράφουμε μία μικρή περιγραφή, κατόπιν βάζουμε 1-4 λέξεις κλειδιά (δλδ λέξεις που αφορούν την φωτό, όπως (Τρίγλια, σχολείο, 1922), μετά επιλέγουμε την φωτογραφία μας από τον υπολογιστή μας και πατάμε προσθήκη.

14 Εδώ έχουμε ανοίξει μία φωτογραφία, όπου μπορούμε να την σχολιάσουμε, πάρα κάτω δε μπορούμε να την βαθμολογήσουμε, αλλά και να πάρουμε τον πρώτο σύνδεσμο που φαίνεται, για να την βάλουμε στο φόρουμ μας, με αντιγραφή και επικόλληση εκεί ανάμεσα σε img (δλδ πατάμε το κουμπί που δείχνει το βέλος μας.

15

16 Βασικότατη εργασία, είναι το κάθε μέλος που αναγνωρίζει Πατριώτες σε φωτογραφίες στην εικονοθήκη μας, να πατάει τον σύνδεσμο «Προσθήκη New Note», όπου σέρνοντας το τετράγωνο από την άνω αριστερή γωνία της φωτογραφίας στο σημείο που θέλει, να το συμπληρώσει.

17 Το φόρουμ είναι χωρισμένο σε κατηγορίες, υποκατηγορίες και τα θέματα για συζήτηση, στο κάτω δε σημείο έχουμε ειδική υποκατηγορία για να κάνετε άφοβα τις δικές σας δοκιμές. Ακόμα μπορείτε εδώ να δείτε πόσα θέματα και μηνύματα υπάρχουν σε κάθε υποκατηγορία και ποιο είναι το τελευταίο μήνυμα, από ποιόν και σε ποιο σημείο.

18 Νέο Θέμα. Εδώ λοιπόν θα πρέπει να βάλουμε τον ΤΙΤΛΟ και εν συνεχεία γράφουμε το κείμενο μας. Αν είναι μεγάλο μπορούμε να το μεταφέρουμε από έγγραφο word. Βασικό πριν πατήσετε αποθήκευση, να κάνετε μία προεπισκόπηση για τυχόν διορθώσεις. ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ τα κείμενα μας να είναι με μικρούς χαραχτήρες, ώστε να είναι ευανάγνωστα και καλαίσθητα.

19 Εδώ βλέπουμε ένα θέμα, όπου μπορούμε πατώντας απάντηση να σχολιάσουμε, επικροτήσουμε κτλ.
Να σας θυμίσω πόσο βασικό και ενθαρρυντικό είναι ένας σχολιασμός σας, κάτω από ένα θέμα δίνοντας δύναμη στον αρθρογράφο να συνεχίσει το έργο του. Από αυτό το σημείο μπορούμε να δούμε, πόσες φορές διαβάστηκε το θέμα αυτό και πόσοι το διαβάζουν αυτή την στιγμή. Διάλεξα αυτό το θέμα, ως παράδειγμα ώστε να δείτε την διαφορά όταν έχουμε γραφή, με κεφαλαίους χαρακτήρες.

20 Πολλές φορές μπορεί να συναντήσετε το παρακάτω μήνυμα, απλά αγνοήστε το.
Βασικό για την μορφοποίηση του άρθρου σας, να χρησιμοποιήσετε τα πάρα πάνω εργαλεία που βρίσκονται στο κόκκινο οβάλ. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην βοήθεια.

21 Βασικό σημείο ενημέρωσης, είναι οι εκδηλώσεις που γίνονται!!!
Θα σας δείξω τον τρόπο που πρέπει να ακολουθεί κάθε μέλος μας, ώστε να ενημερώνει και τους υπόλοιπους πατριώτες γι αυτές.

22 Εδώ βλέπουμε το ημερολόγιο μας, όπου από την μπάρα πάνω πατάμε δημιουργία εκδήλωσης.

23 Σε αυτό το σημείο λοιπόν γράφουμε τον τίτλο της εκδήλωσης, όσο πιο σύντομος μπορεί να είναι αυτός, συμπληρώνουμε την ημερομηνία αυτής και αν αυτή είναι πάνω από μία ημέρα, συμπληρώνουμε τον αριθμό των ημερών που θα διαρκέσει και πατάμε αποστολή. Κατόπιν πάμε στο φόρουμ, στην υποκατηγορία εκδηλώσεις και συμπληρώνουμε – εμπλουτίζουμε το εκεί θέμα μας για την εκδήλωση.

24 Βάλαμε ως τίτλο εκδήλωσης την λέξη (τεστ) και τώρα πάμε στον τίτλο και γράφουμε πιο εμπλουτισμένα ή τον ίδιο τίτλο με αυτόν της εκδήλωσης (προτιμότερο αυτό). Κατόπιν γράφουμε αναλυτικά το κείμενο και αν έχουμε κάποια φωτογραφία σχετική, την ανεβάζουμε στην εικονοθήκη μας στην κατηγορία διάφορες και την αναρτούμε εδώ.

25 Ελπίζω να σας βοήθησα… Αν έχετε απορίες, παρακαλώ ενημερώστε στο Επίσης αν θεωρείτε ότι θα πρέπει να προσθέσουμε κάποια ενημέρωση ακόμα σε αυτή την παρουσίαση, ενημερώστε – προτείνετε μας, στο πάρα πάνω . ΜΗΝ ΛΗΣΜΟΝΕΙΤΑΙ η προσπάθεια αυτή στηρίζεται στην αγάπη για την καταγωγή μας, αφορά τον καθένα μας και επαφίεται στην διάθεση σας, την καλή διάθεση για συμμετοχή, ενισχύοντας την όλη προσπάθεια.


Κατέβασμα ppt "Triglianoi.gr Δημιουργήσαμε αυτή την παρουσίαση, ώστε τα μέλη μας να πάρουν μία σύντομη ιδέα, σχετική με την λειτουργία του φόρουμ μας."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google