Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Κατέβασμα αρχείων βίντεο και ήχου Με το Τι είναι το Real Player To Real Player είναι μια πολυδύναμη εφαρμογή με την οποία μπορούμε να παίξουμε βίντεο.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Κατέβασμα αρχείων βίντεο και ήχου Με το Τι είναι το Real Player To Real Player είναι μια πολυδύναμη εφαρμογή με την οποία μπορούμε να παίξουμε βίντεο."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1

2 Κατέβασμα αρχείων βίντεο και ήχου Με το

3 Τι είναι το Real Player To Real Player είναι μια πολυδύναμη εφαρμογή με την οποία μπορούμε να παίξουμε βίντεο και ήχο στον υπολογιστή μας, να τα μετατρέψουμε, να γράψουμε cds/dvds και βέβαια η επιλογή που μας ενδιαφέρει να «κατεβάσουμε» αρχεία βίντεο και ήχου από τα διάφορα sites στο internet.

4 Πού θα το βρω και τι θα μου κοστίσει; Η απάντηση είναι εύκολα και τίποτα! Τι εννοώ; Το Real Player είναι λογισμικό που παρέχεται δωρεάν, δηλαδή μπορείτε να το κατεβάσετε χωρίς να πληρώσετε τίποτα από το: http://uk.real.com/realplayer/ http://uk.real.com/realplayer/

5 Ξεκινώντας Αφού έχετε κατεβάσει και εγκαταστήσει την εφαρμογή στον υπολογιστή σας πρέπει να κάνετε μερικές βασικές ρυθμίσεις για λόγους ταξινόμησης περισσότερο. Προτού ξεκινήσετε είναι χρήσιμο να δημιουργήσετε έναν φάκελο στο σκληρό σας δίσκο όπου θα αποθηκεύετε τα αρχεία που θα κατεβάζετε.

6 Βήμα 1:Ορισμός Φακέλου Αποθήκευσης Από την αρχική οθόνη, πηγαίνετε στα Tools και στην συνέχεια επιλέγετε Preferences για να ορίσετε τον φάκελο αποθήκευσης των αρχείων που θα κατεβάσετε, δηλ. για να συνδέσετε τον φάκελο που έχετε ήδη δημιουργήσει με το Real Player.

7 Επιλέγετε Download and Recording 1.Ορίζετε τον φάκελο που θα αποθηκεύετε τα αρχεία που θα κατεβάσετε (π.χ. you tube) 2.Τσεκάρετε εδώ 3.Επιλέγετε το πρώτο για να εμφανίζετε το κουμπάκι download στην σελίδα απ’ όπου θα κατεβάσετε το βίντεο για τα δευτερόλεπτα που ορίζετε.

8 Βήμα2: Πώς γίνεστε πειρατής … Μη φανταστείτε τίποτα εξωτικό, ούτε και κουραστικό (πού να τρέχουμε άλλωστε …), απλά ανοίγετε τον Explorer σας και πάτε στα γνωστά και πολύ αγαπητά youtube, teachertube και γενικά ότι περιέχει tube! Πλάκα κάνω, υπάρχουν πολλά sites απ’ όπου μπορείτε να «κατεβάσετε» υλικό.

9 Παράδειγμα: Youtube Πηγαίνετε στο http://www.youtube.com/ http://www.youtube.com/ και πληκτρολογήστε το όνομα του αρχείου που σας ενδιαφέρει ή λέξεις κλειδιά Θα ανοίξει μια λίστα από όπου κάνετε κλικ σε αυτό που θέλετε ή που σας γεμίζει το μάτι!

10 Μόλις ανοίξει η οθόνη με το αρχείο που επιλέξατε θα κάνει pop-up το κουμπάκι του real player για να κατεβάσετε το αρχείο. Κάνετε κλικ για να αρχίσει να κατεβάζει. Θα εμφανιστεί αυτή η οθόνη που σας δείχνει το αρχείο που κατεβαίνει. Η μπάρα δείχνει την πορεία του κατεβάσματος. Μόλις ολοκληρωθεί κλείνετε την οθόνη αυτή και πάτε στο φάκελο με τα κατεβασμένα αρχεία.

11 Η δουλειά σας έχει γίνει. Τώρα το μόνο που μένει είναι να μετατρέψετε τα αρχεία σας στο format που σας βολεύει με έναν καλό converter. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ! Άξιος! Άξια!


Κατέβασμα ppt "Κατέβασμα αρχείων βίντεο και ήχου Με το Τι είναι το Real Player To Real Player είναι μια πολυδύναμη εφαρμογή με την οποία μπορούμε να παίξουμε βίντεο."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google