Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Μια μικρή βοήθεια με εικόνες. Σίγουρα θα λάβατε κάποιο mail από τη Μαρία στο οποίο θα είδατε κάτι σαν τη παρακάτω εικόνα Διπλό κλικ στο “diktyoklima”

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Μια μικρή βοήθεια με εικόνες. Σίγουρα θα λάβατε κάποιο mail από τη Μαρία στο οποίο θα είδατε κάτι σαν τη παρακάτω εικόνα Διπλό κλικ στο “diktyoklima”"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Μια μικρή βοήθεια με εικόνες

2 Σίγουρα θα λάβατε κάποιο mail από τη Μαρία στο οποίο θα είδατε κάτι σαν τη παρακάτω εικόνα Διπλό κλικ στο “diktyoklima”

3 Λογικά θα εμφανιστεί μια εικόνα σαν την παρακάτω. Βάζουμε στα πεδία (κόκκινος κύκλος) το mail μας και όποιο κωδικό θέλουμε και πατάμε το “Log in”

4 Μπαίνουμε στη αρχική σελίδα (frontpage) και μπορούμε να επιλέξουμε κάποια από τις επιλογές δεξιά. Συστήνω την «Προφίλ των υπεύθυνων καθηγητών»

5 Βλέπουμε πάνω αριστερά ότι είμαστε σε κατάσταση βλέπω – view. Έτσι δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι πέραν του να βλέπουμε. Για να γράψουμε πατάμε το δίπλα δεξιά “edit”

6 Πιθανόν να βγει μια εικόνα σαν την παρακάτω. Στο όνομα της “Konstandina” πιθανόν να βγει κάποιο άλλο όνομα. Ότι και να βγει, πάτησε το «οκ» και συνέχισε

7 Μόλις γίνει το “edit” θα βγει η παρακάτω εικόνα. Κατεβάζουμε την μπάρα κάτω μέχρι το τέλος της.

8 Μετά την τελευταία λέξη αυτού που έχει γράψει τελευταίος (εδώ έτυχε να είναι η κ. Μωησύδου) κλικ για να μπορέσετε να γράψετε και σεις. Καλό είναι να κάνετε 2-3 “enter” για να ξεχωρίσουν αυτά που θα γράψετε εσείς με αυτά που έχει γράψει ο/η τελευταίος/α και μετά “Save”

9 Ελπίζω να σας βοήθησα λίγο. Καλή συνέχεια


Κατέβασμα ppt "Μια μικρή βοήθεια με εικόνες. Σίγουρα θα λάβατε κάποιο mail από τη Μαρία στο οποίο θα είδατε κάτι σαν τη παρακάτω εικόνα Διπλό κλικ στο “diktyoklima”"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google