Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Το σεντούκι με τις 5 κλειδαριές. Πληροφορίες για το βιβλίο Συγγραφέας: Ευγένιος Τριβιζάς Εκδόσεις: Κέδρος Γράφτηκε το 1993 Εικονογράφηση : Βαγγέλης Ελευθέρίου.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Το σεντούκι με τις 5 κλειδαριές. Πληροφορίες για το βιβλίο Συγγραφέας: Ευγένιος Τριβιζάς Εκδόσεις: Κέδρος Γράφτηκε το 1993 Εικονογράφηση : Βαγγέλης Ελευθέρίου."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Το σεντούκι με τις 5 κλειδαριές

2 Πληροφορίες για το βιβλίο Συγγραφέας: Ευγένιος Τριβιζάς Εκδόσεις: Κέδρος Γράφτηκε το 1993 Εικονογράφηση : Βαγγέλης Ελευθέρίου

3 Οι ήρωες της ιστορίας Αυτή η ιστορία μιλάει για έναν κόμη τον λόρδο Φιλιμπούστερ,τον μπάτλερ του,έναν κουρδιστή πιάνων, 5 αδέλφια και την κυρά-Φωτεινή

4 Περίληψη του βιβλίου Η ιστορία μιλάει για πέντε χαμένα κλειδιά στα πέρατα του κόσμου. Ο λόρδος Φιλιμπούστερ δίνει την περιουσία του. Ένας από αυτούς είναι και ο Τιμόθεος Πέπερμιντ. Ο Τιμόθεος παίρνει το μεγαλύτερο κομμάτι της περιουσίας του. Ταξιδεύει στα πέρατα του κόσμου. Συγκεκριμένα στη Σάμο, στη Βραζιλία, στη Νιγηρία και στην Τασμανία. Βρίσκει στις χώρες τα 4 κλειδιά και το 5 ο το βρίσκει στο πιάνο του. Ο θησαυρός είναι στη Σάμο και μία μεγάλη έκπληξη τον περιμένει … τελικά ο θησαυρός ήταν ένα ΟΛΟΧΡΥΣΟ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙ.

5 Γιατί μου άρεσε Μου άρεσε πολύ γιατί είχε περιπέτεια που κάποιες φορές ήταν φανταστική και αγωνία!!

6 Ευχαριστώ που παρακολουθήσατε την παρουσίαση μου!! ΠΗΓΕΣ : Google Εικόνες


Κατέβασμα ppt "Το σεντούκι με τις 5 κλειδαριές. Πληροφορίες για το βιβλίο Συγγραφέας: Ευγένιος Τριβιζάς Εκδόσεις: Κέδρος Γράφτηκε το 1993 Εικονογράφηση : Βαγγέλης Ελευθέρίου."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google