Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΜΑΓΔΑ ΔΑΣΤΕΡΙΔΟΥ ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΜΙΑΣ ΞΕΝΡΩΤΗΣ 3 ΡΕϊΤΣΕΛ ΡΕΝΕ ΡΑΣΕΛ.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΜΑΓΔΑ ΔΑΣΤΕΡΙΔΟΥ ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΜΙΑΣ ΞΕΝΡΩΤΗΣ 3 ΡΕϊΤΣΕΛ ΡΕΝΕ ΡΑΣΕΛ."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 ΜΑΓΔΑ ΔΑΣΤΕΡΙΔΟΥ ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΜΙΑΣ ΞΕΝΡΩΤΗΣ 3 ΡΕϊΤΣΕΛ ΡΕΝΕ ΡΑΣΕΛ

2  Τίτλος βιβλίου: Το ημερολόγιο μιας Ξενέρωτης 3  Συγγραφέας: Ρέιτσελ Ρενέ Ράσελ  Εκδοτικός οίκος : Ψυχογιός  Έτος έκδοσης:2011  Εικονογράφηση εξωφύλλου: Ρέιτσελ Ρενέ Ράσελ  Είδος βιβλίου: Περιπέτεια

3  Νίκι Μάξουελ  Μακένζι Χόλιστερ  Μπράτον  Κλόι  Ζόι  Οικογένεια Μάξουελ

4 Είναι ένα κορίτσι η Νίκι και έχει πάει να φάει με την αδελφή της σε μια πιτσαρία αλλά καταλήγει πάνω στη πίστα της πιτσαρίας να τραγουδάει. Ξαφνικά μπαίνει μέσα η μεγαλύτερη της αντίπαλος η Μακένζι Χόλιστερ και την τραβάει βίντεο με το κινητό της και την απειλεί ότι θα το ανεβάσει στο YouTube. Από εκεί και μετά στο σχολείο κάνουνε πρόβες για ένα διαγωνισμό τραγουδιού. Ποιός θα νικήσει η Μάκενζι Χόλιστερ με τις ΔΗ.ΘΕ.Ν ή η Νίκι ;

5  Είναι η Νίκι και η αδελφή της.

6 Αντιγράφω ένα κομμάτι από το βιβλίο που μου έκανε εντύπωση: ΠΕΜΠΤΗ 7 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΒΟΗΘΕΙΑ! Είναι μόλις 7:30 π.μ. και η μέρα μου έχει γίνει ήδη ΣΚΕΤΗ ΚΟΛΑΣΗ!!! Έχω αρχίσει να σκάφτομαι ότι το να κάνω μεταγραφή σε ένα καινούριο σχολείο μπορεί να μην είναι κακή ιδέα τελικά.

7 Αυτό το βιβλίο το προτείνω σε όλα τα κορίτσια της ηλικίας μου γιατί είναι αρκετά αστείο και έχει πολύ αγωνία. Αν γράφατε αυτό το βιβλίο, θα αλλάζατε κάτι στην υπόθεση; Όχι γιατί τα λέει όλα τόσο ευχάριστα και περιεκτικά.

8 Με την Μακένζι Χόλιστερ επειδή είναι πλούσια. Σας θύμισε κάποια άλλα βιβλία;Εάν ναι,ποιά; Και γιατί; Ναι, τα δυο προηγούμενα της σειράς επειδή μιλάνε και εκείνα για τους ιδίους ήρωες..

9 Θα ήθελα να δώσω ένα διαφορετικό τέλος στο βιβλίο αυτό; Όχι, επειδή το δικό του ήταν πολύ όμορφο.

10

11 ΡΈΙΤΣΕΛ ΡΕΝΕ ΡΑΣΕΛ  Η ΡΈΙΤΣΕΛ ΡΕΝΕ ΡΑΣΕΛ είναι δικηγόρος αλλά προτιμά να γράφει νεανικά βιβλία αντί για δικογραφίες. Έχει δυο κόρες και της αρέσει να φυτεύει μοβ λουλούδια και να φτιάχνει χειροτεχνίες από παντελώς άχρηστα υλικά στον ελεύθερο χρόνο της.


Κατέβασμα ppt "ΜΑΓΔΑ ΔΑΣΤΕΡΙΔΟΥ ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΜΙΑΣ ΞΕΝΡΩΤΗΣ 3 ΡΕϊΤΣΕΛ ΡΕΝΕ ΡΑΣΕΛ."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google