Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Βιβλιοπαρουσίαση Άντρεα Σπύρου Ε’1.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Βιβλιοπαρουσίαση Άντρεα Σπύρου Ε’1."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Βιβλιοπαρουσίαση Άντρεα Σπύρου Ε’1

2 Πληροφορίες Τίτλος:Τα σιδεράκια της Φαρφιρώς
Συγγραφέας:Έλενα Αρτζανίδου Εικονογράφος:Βασιλική Λαμπίτση Εκδότης:Ψυχογιός Είδος Βιβλίου:Παιδική λογοτεχνία Η Συγγραφέας

3 Απόσπασμα από το βιβλίο
Φαρφιρώ, Φαρφιρώ, με τον κόκκινο στρατό. Φαρφιρώ, Φαρφιρώ, πρόσεξε μην πεις το «ρρρο» και τρομάξεις τον εχθρό!

4 Η ιστορία που διάβασα... Τόπος:Σπίτι,οδοντιατρείο,σχολείο
Χρόνος:Μια μέρα σχολική και η επόμενη Ήρωες:η μαμά, ο μπαμπάς, η Φαρφιρώ, η ορθοδοντικός, η Ελευθερία, ο Πρόδρομος και ο Κύρος Αφηγητής:Φαρφιρώ Σπουδαία Γεγονότα:Η Φαρφιρώ έβαλε σιδεράκια και φοβόταν ότι θα την κοροΐδευαν οι φίλοι της στο σχολείο.

5 Περίληψη Το βιβλίο αυτό μας λέει την ιστορία ενός κοριτσιού που είχε λίγο στραβά δοντάκια. Η Φαρφιρώ ανησυχούσε γιατί έπρεπε να πάει στην ορθοδοντικό. Ούτε το φαγητό της μπορούσε να φάει από το άγχος. Όταν τελικά πήγε στην ορθοδοντικό, κατάλαβε ότι άδικα αγχωνόταν.Διάλεξε κόκκινα σιδεράκια. Τότε όμως άρχισε να σκέφτεται ότι ίσως την κοροΐδευαν στο σχολείο. Ο μπαμπάς της όμως της είπε ότι τα σιδεράκια της είναι μαγικά και ότι κανένας δεν θα τολμήσει να τα κοροΐδέψει. Πράγματι έτσι έγινε. Τα κόκκινα σιδεράκια, τους είχαν μαγέψει όλους και η Φαρφιρώ δεν σταμάτησε να μιλά, να γελά και να χαμογελά.

6 Το βιβλίο αυτό μιλάει για...
ένα κοριτσάκι που θα έβαζε σιδεράκια αλλά φοβόταν την ορθοδοντικό και επίσης δεν ήθελε να βάλει για να μην την κοροιδεύουν οι φίλοι της στο σχολείο. Το βιβλίο μιλά για την ανασφάλεια που έχουμε για την εμφάνισή μας.

7 Το βιβλίο μου άρεσε, γιατί...
μας δίνει το μάθημα να μην φοβόμαστε κάτι πριν το δοκιμάσουμε γιατί μπορεί τελικά και να μας αρέσει. Επίσης να μην φοβόμαστε ότι θα μας κοροϊδεύουν οι φίλοι μας, γιατί εάν είναι πραγματικοί φίλοι δεν θα το κάνουν αυτό.


Κατέβασμα ppt "Βιβλιοπαρουσίαση Άντρεα Σπύρου Ε’1."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google