Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Ευγένιος Τριβιζάς.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Ευγένιος Τριβιζάς."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Ευγένιος Τριβιζάς

2 Βιογραφικό Ο Ευγένιος Τριβιζάς γεννήθηκε στην Αθήνα το Σπούδασε νομικά και οικονομικά και είναι καθηγητής εγκληματολογίας στην Αγγλία. Διδάσκει στο Πανεπιστήμιο του Reading, όπου διατελεί Ομότιμος Καθηγητής, και σε άλλα πανεπιστήμια. Είναι γνωστός ως συγγραφέας βιβλίων για παιδιά από τεσσάρων χρονών και πάνω. Όλα του τα έργα τα χαρακτηρίζει πρωτοτυπία και μεγάλη φαντασία.

3 Βραβία Ο Ευγένιος Τριβιζάς έχει βραβευθεί από τους οργανισμούς: Ακαδημία Αθηνών Ένωση Ελλήνων Λογοτεχνών Κύκλο του Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου* Γυναικεία Λογοτεχνική Συντροφιά Έχει πάρει επίσης τα εξής βραβεία: Ελληνικό Κρατικό Βραβείο Παιδικής Λογοτεχνίας Parents Choice Amazing Accomplishment Award The Sheffiedls children's Book Award Commendation Hudson, Massachusetts Children's Choice Award Arizona Library Association Young Readers Award

4 Βιβλία ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑΤΑ ΔΙΗΓΗΜΑΤΑ Ο χιονάνθρωπος και το κορίτσι
Το σεντούκι με τις πέντε κλειδαριές Οι πειρατές της καμινάδας Η ζωγραφιά της Χριστίνας Τα μαγικά μαξιλάρια Ο πήγασος και το γαϊδουράκι Η τελευταία μαύρη γάτα Η Δέσποινα και το περιστέρι Ελάτε να παίξουμε με τη Δέσποινα και το περιστέρι (5 συνοδευτικά μπλοκ με δραστηριότητες και παιχνίδια) Η πεταλούδα και ο αρλεκίνος ΔΙΗΓΗΜΑΤΑ Ο ταξιδιώτης και η μαργαρίτα Ο ερωτευμένος πυροσβέστης (για μεγάλους)

5 Τέλος ευχαριστώ


Κατέβασμα ppt "Ευγένιος Τριβιζάς."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google