Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

CHEERLEADING Κοινώς … μαζορέτες ! Ποιος το περίμενε ; Ένα από τα πλέον θεαματικά αθλήματα στον κόσμο να είναι τόσο μα τόσο επικίνδυνο ! Οι μαζορέτες στέκονται.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "CHEERLEADING Κοινώς … μαζορέτες ! Ποιος το περίμενε ; Ένα από τα πλέον θεαματικά αθλήματα στον κόσμο να είναι τόσο μα τόσο επικίνδυνο ! Οι μαζορέτες στέκονται."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 CHEERLEADING Κοινώς … μαζορέτες ! Ποιος το περίμενε ; Ένα από τα πλέον θεαματικά αθλήματα στον κόσμο να είναι τόσο μα τόσο επικίνδυνο ! Οι μαζορέτες στέκονται η μία επάνω στην άλλη, εκτελώντας κάποιο ακροβατικό ή μια χορογραφία, ενώ ένα μικρό λάθος στην κίνηση και την εκτέλεση μπορεί να προκαλέσει σοβαρό τραυματισμό, ακόμη και το θάνατο. Απαιτείται αυστηρή προπόνηση και μεγάλη αυτοσυγκέντρωση, ενώ όσες συμμετέχουν οφείλουν να είναι επαγγελματίες και εξειδικευμένες αθλήτριες.

2

3 ΜΑΖΟΡΕΤΕΣ CHEERLEADERS ΚΥΜΑΊΝΕΤΑΙ ΑΠΌ ΦΩΝΆΖΟΝΤΑΣ ΠΡΟΣ ΈΝΤΟΝΗ ΣΩΜΑΤΙΚΉ ΔΡΑΣΤΗΡΙΌΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΊΝΗΤΡΑ ΟΜΑΔΙΚΆ ΑΘΛΉΜΑΤΑ, ΤΟ ΚΟΙΝΌ ΔΙΑΣΚΈΔΑΣΗ Ή ΤΟΝ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΌ ΜΕ ΒΆΣΗ ΟΡΓΑΝΩΜΈΝΟ ΡΟΥΤΊΝΕΣ. ΟΙ ΡΟΥΤΙΝΕΣ ΠΟΥ ΣΥΝΉΘΩΣ ΚΥΜΑΊΝΕΤΑΙ ΟΠΟΥΔΉΠΟΤΕ ΑΠΌ ΈΝΑ ΈΩΣ ΤΡΙΑ ΛΕΠΤΆ, ΤΟ ΟΠΟΊΟ ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΠΕΡΙΈΧΕΙ ΠΟΛΛΆ ΣΥΣΤΑΤΙΚΆ ΤΟΥ ΠΈΦΤΟΝΤΑΣ, ΧΟΡΌΣ, ΆΛΜΑΤΑ, ΕΠΕΥΦΗΜΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑΝΙΣΜΟΎ, ΠΡΟΚΕΙΜΈΝΟΥ ΝΑ ΚΑΤΕΥΘΎΝΟΥΝ ΘΕΑΤΕΣ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΌΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΥΘΥΜΊΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΈΣ ΟΜΑΔΕΣ ΣΕ ΠΑΙΧΝΊΔΙΑ Ή ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΈΧΟΥΝ ΣΕ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΎΣ ΜΑΖΟΡ E ΤΕ S. ΟΙ YELLERS, ΧΟΡΕΥΤΈΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΈΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΈΧΟΥΝ ΣΕ ΜΑΖΟΡΕΤΕΣ ΟΝΟΜΆΖΕΤΑΙ ΜΑΖΟΡΕΤΕΣ. ΜΑΖΟΡΕΣΤΕΣ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΝ ΑΠΌ ΤΙΣ ΗΝΩΜΈΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΊΕΣ, ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΈΝΕΙ ΚΥΡΊΩΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΈΣ, ΜΕ ΚΑΤ ' ΕΚΤΊΜΗΣΗ 1,5 ΕΚΑΤΟΜΜΎΡΙΑ ΣΥΜΜΕΤΈΧΟΝΤΕΣ ΣΕ ALL-STAR ΜΑΖΟΡΕΤΕΣ. Η ΠΑΡΟΥΣΊΑΣΗ ΜΑΖΟΡΕΤΕΣ ΩΣ ΆΘΛΗΜΑ ΣΕ ΈΝΑ ΠΑΓΚΌΣΜΙΟ ΑΚΡΟΑΤΉΡΙΟ ΟΔΗΓΉΘΗΚΕ ΑΠΌ ΤΗΝ ΈΝΑΡΞΗ ΤΩΝ ΜΕΤΑΔΌΣΕΩΝ ΤΟΥ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΎ ΜΑΖΟΡΕΤΕΣ ΑΠΌ ESPN INTERNATIONAL ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΓΚΌΣΜΙΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΊΑ ΤΗΣ ΤΑΙΝΊΑΣ 2000 1997 BRING IT ON. ΛΌΓΩ ΕΝ ΜΈΡΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΌΣΦΑΤΗ ΑΥΤΉ ΈΚΘΕΣΗ, ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΣΉΜΕΡΑ ΣΕ ΠΕΡΊΠΟΥ 100.000 ΣΥΜΜΕΤΈΧΟΝΤΕΣ ΔΙΆΣΠΑΡΤΑ ΣΕ ΌΛΟ ΤΟΝ ΥΠΌΛΟΙΠΟ ΚΌΣΜΟ, ΣΕ ΧΏΡΕΣ ΌΠΩΣ Η ΑΥΣΤΡΑΛΊΑ, Ο ΚΑΝΑΔΆΣ, Η ΚΊΝΑ, Η ΚΟΛΟΜΒΊΑ, Η ΦΙΝΛΑΝΔΊΑ, Η ΓΑΛΛΊΑ, Η ΓΕΡΜΑΝΊΑ, Η ΙΑΠΩΝΊΑ, [1], Η ΟΛΛΑΝΔΊΑ, Η ΝΈΑ ΖΗΛΑΝΔΊΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΗΝΩΜΈΝΟ ΒΑΣΊΛΕΙΟ. [2]

4 ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΜΟΥ ΒΑΣΙΑ


Κατέβασμα ppt "CHEERLEADING Κοινώς … μαζορέτες ! Ποιος το περίμενε ; Ένα από τα πλέον θεαματικά αθλήματα στον κόσμο να είναι τόσο μα τόσο επικίνδυνο ! Οι μαζορέτες στέκονται."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google