Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

24ο ΑΤΟΜΙΚΟ & 10ο ΟΜΑΔΙΚΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΣΣΠ 17 & 18 Μαρτίου 2012 Χώρος διεξαγωγής «Αρχοντικό της Ευτυχίας»

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "24ο ΑΤΟΜΙΚΟ & 10ο ΟΜΑΔΙΚΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΣΣΠ 17 & 18 Μαρτίου 2012 Χώρος διεξαγωγής «Αρχοντικό της Ευτυχίας»"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 24ο ΑΤΟΜΙΚΟ & 10ο ΟΜΑΔΙΚΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΣΣΠ 17 & 18 Μαρτίου 2012 Χώρος διεξαγωγής «Αρχοντικό της Ευτυχίας»

2 Ευχαριστούμε όλους όσους βοήθησαν στη συμπλήρωση των ερωτηματολογίων, συμβάλλοντας στην αξιολόγηση της διοργάνωσης. Συμπληρώθηκαν 117 ερωτηματολόγια, τα ποσοστά είναι επί το πλήθος των απαντήσεων χωρίς τα κενά (υπάρχουν ερωτηματολόγια που ορισμένες ερωτήσεις δεν έχουν απαντηθεί).

3 Στοιχεία Αθλητή/τριας

4

5 Διαμονής

6 Αξιολόγηση Διοργάνωσης

7 Το 95% θεώρησε το παράβολο από μέτριο έως φθηνό με σχόλια να μην υπάρχει καθόλου παράβολο.

8 Αναφέρθηκε κυρίως η δυσκολία στο παρκινγκ, και ότι δεν υπήρχαν σαφείς οδηγίες στο site για την πρόσβαση στο χώρο. Δυσκολία αντιμετώπισαν κυρίως οι εκτός Πατρών Περιοχές (Ρίο, Ναύπακτος, κτλ)

9 Γενικότερα θεωρήθηκε ότι θα μπορούσε να είναι ακόμα πιο οικονομικές λόγω της μαζικότητας (κάτι που επιδιώκεται και από τους διοργανωτές).

10

11 Στα θετικά σχόλια ήταν οι πιο προσιτές τιμές, το καλύτερο σέρβις, οι καθαρές τουαλέτες. Στα αρνητικά ήταν κυρίως η μεγάλη καθυστέρηση έναρξης των αγώνων και μετά: θεωρήθηκε μικρός ο χώρος, συνωστισμός κατά την είσοδο στην αίθουσα των αγώνων και λίγη σκίαση στον εξωτερικό χώρο.

12 Ιδέες κριτική Συνοψίζονται τα εξής:  Διοργάνωση σε δημόσια αθλητική εγκατάσταση, δημόσιες αίθουσες, Πανεπιστήμιο Αμφιθέατρο.  Αυστηρή τήρηση των ωραρίων που αναγράφονται στην προκήρυξη.  Οι συμμετέχοντες και οι συνθέσεις να ολοκληρώνονται από την προηγούμενη μέρα και η πρώτη κλήρωση να είναι έτοιμη το πρωί.  Καλύτερη οργάνωση της Γραμματείας και σε μεγαλύτερο χώρο ώστε να αποφεύγεται ο συνωστισμός και οι καθυστερήσεις.  Οργάνωση στην έναρξη κάθε γύρου, να βρεθεί ένας τρόπος να μπαίνουν σταδιακά οι ομάδες.  Ενημέρωση με video wall ή προτζέκτορα για τα αποτελέσματα και τις κληρώσεις.  Να γίνονται ξεχωριστά για Δημοτικά, Νηπιαγωγεία (Α group) και Γυμνάσια Λύκεια (Β group).  Το ομαδικό να γίνεται με διαφορά μιας εβδομάδας με το ατομικό.  Ο χώρος της ψησταριάς δημιούργησε προβλήματα με τον καπνό στον εξωτερικό χώρο.

13 Τοπικό Σκάκι Α) Επαφή με το σκάκι

14 Παρατηρούμε ότι το σχολείο με το σκακιστικό σύλλογο έχει περίπου το ίδιο ποσοστό στο μερίδιο της διδαχής του αθλήματος.

15

16 Η αιτιολόγηση στο όχι είναι α) γιατί κάνει στο σχολείο και β) δεν υπάρχει αρκετός διαθέσιμος χρόνος

17 Β) Γνώμη των γονέων για το σκάκι Λόγοι για τους οποίους θέλετε να ασχοληθεί το παιδί σας με το σκάκι: (Συνοπτικά)  Παιχνίδι διασκεδαστικό πνευματικό στρατηγικής και φαντασίας  Μαθαίνει από τα λάθη του, χρησιμοποιεί το μυαλό του  Οργάνωση σκέψης, συνεργασία, άμιλλα, γνωριμία με άλλα παιδιά, βελτιώνει την προσωπικότητα του παιδιού  Του αρέσει  Πνευματική εξάσκηση, πειθαρχία, αυτοσυγκέντρωση, κοινωνικοποίηση αγωνίζεται με κανόνες  Το πιο έξυπνο άθλημα  Ατομική και συλλογική προσπάθεια  Αυτοέλεγχος, νέοι δρόμοι σκέψης  Μαθαίνει να υπολογίζει και να σκέφτεται, συντονισμός κινήσεων, ανταγωνιστικότητα.  Διεξοδική σκέψη και εξοικείωση με τη διαχείριση νίκης και ήττας  Επιμονή και αυτοσυγκέντρωση σε ένα στόχο

18

19 Γ) Αξιολόγηση τοπικού σκακιού

20

21

22 Σχολείο εννοούν το δάσκαλο σκακιού. Στο «άλλο» αναφέρονται οι φίλοι και ο σύλλογος γονέων στο σχολείο.

23 Παρατηρήσεις  Περισσότερη ενημέρωση, στις μικρές ηλικίες και στα σχολεία  Περισσότερες ώρες σκάκι στο σχολείο  Υπάρχουν δύο καλά σκακιστικά site ΣΟΠ και ΕΣΣΠ  Η ΕΣΣΠ πρέπει να αναλάβει μια καμπάνια διάδοσης του σκακιού στα σχολεία και στο δήμο πιθανά με κάποιες εκδηλώσεις σε συνεργασία με άλλους  Βελτίωση της διοργάνωσης, ευχαριστώ για την ευκαιρία έκφρασης  Συγχαρητήρια για τους διοργανωτής, το φυλλάδιο να συμπληρώνεται στο τέλος της διοργάνωσης  Αφού οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονταν από την Παρασκευή καλό θα ήταν να υπάρχει ένας υπεύθυνος για κάθε σχολείο ώστε στις 9 να ξεκινήσουν οι αγώνες.  Να μην γίνεται επαλήθευση των συμμετοχών από τα σχολεία, απλά ενημέρωση από τον ίδιο τον δάσκαλο (ο κάθε υπεύθυνος σχολείου ξέρει και έχει τις καταστάσεις) έτσι δεν θα έχουμε καθυστέρηση  Δεν έχουμε συμμετέχει σε διοργανώσεις της ΕΣΣΠ, το Αγρίνιο που διαμένουμε προσωρινά έχει ελάχιστη δραστηριότητα με αποτέλεσμα την ανυπαρξία σκακιστικού συλλόγου


Κατέβασμα ppt "24ο ΑΤΟΜΙΚΟ & 10ο ΟΜΑΔΙΚΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΣΣΠ 17 & 18 Μαρτίου 2012 Χώρος διεξαγωγής «Αρχοντικό της Ευτυχίας»"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google