Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ONLINE ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ Παρουσιάζουν οι μαθητές: Γ Ι Ο Υ Λ Η Λ Ι Ο Υ Ν Η

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ONLINE ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ Παρουσιάζουν οι μαθητές: Γ Ι Ο Υ Λ Η Λ Ι Ο Υ Ν Η"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 ONLINE ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ Παρουσιάζουν οι μαθητές: Γ Ι Ο Υ Λ Η Λ Ι Ο Υ Ν Η
Γ Ι Ο Υ Λ Η Λ Ι Ο Υ Ν Η Ι Α Σ Ω Ν Α Σ Τ Α Σ Σ Η Σ

2 ON LINE ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ Τα on line παιχνίδια είναι παιχνίδια
που παίζονται στον ηλεκτρονικό υπολογιστή ή στις παιχνιδομηχανές. Ο παίκτης μέσω του Διαδικτύου μπορεί να επικοινωνεί με παίκτες από διάφορες χώρες. «Ο κόσμος» που περιγράφουν εξελίσσεται συνεχώς για να μη χάνεται το ενδιαφέρον των παικτών. Αποτελούν μόδα για τα παιδιά.

3 ON LINE ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ Υπάρχουν άσχημες πλευρές και κρυμένες καλά α ρ ν η τ ι κ έ ς εκπλήξεις , πολλές « πονηρές μάγισσες » και « παραμύθια » με κ α κ ό και ά δ ο ξ ο τέλος. Έτσι, στο μαγικό κόσμο του Διαδικτύου αυτό που μοιάζει π α ι χ ν ί δ ι μπορεί γρήγορα να γίνει α π ε ι λ ή και να πάρει μακριά την ξεγνοιασιά και την χαρά μας!

4 ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ
ON LINE ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ - ΚΙΝΔΥΝΟΙ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

5 ON LINE ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ - ΚΙΝΔΥΝΟΙ
ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ ΕΘΙΣΜΟΣ

6 Η ΒΙΑ ΣΤΑ ON LINE ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
Συνηθίζουμε και αποδεχόμαστε εικόνες βίας Η βία παρουσιάζεται ως τρόπος να λύνουμε προβλήματα Δημιουργούμε λάθος πρότυπα

7 ON LINE ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ Για να είναι το παιχνίδι δ ι α σ κ έ δ α σ η κι ό χ ι α π ε ι λ ή ξέρω οτι πρέπει να π ρ ο σ τ α τ ε ύ ω τον εαυτό μου και πάντα να θ υ μ ά μ α ι

8 ON LINE ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ - ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ
Μια ώρα παιχνίδι στο Διαδίκτυο είναι αρκετή. Δεν πρέπει να μιλώ με αγνώστους. Δεν πρέπει να δηλώνω σε αγνώστους τα προσωπικά μου στοιχεία, τη διεύθυνση και το τηλέφωνό μου. Δεν πρέπει να δίνω σε κανέναν τον κωδικό πρόσβασής μου. Πρέπει πάντα να ελέγχω τους διαδικτυακούς μου συμπαίκτες ή φίλους.

9 ON LINE ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ - ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ
Πρέπει να ενημερώνω τους γονείς μου για ό,τι π ε ρ ί ε ρ γ ο ή α σ υ ν ή θ ι σ τ ο αντιληφθώ. Πρέπει να ενημερώνω τους γονείς μου για περίεργες διαφημίσεις ή εντολές που λαμβάνω ή για ηλεκτρονικά μηνύματα που με κάνουν να νοιώθω «ά β ο λ α » όταν παίζω. Να μην αποφασίσω να συναντήσω κάποιον από τους διαδικτυακούς μου «φίλους» στον πραγματικό κόσμο, χωρίς να τους ενημερώσω για τον τόπο και τον χρόνο. Πρέπει να έχω σωστή κρίση και να μην εμπιστεύομαι αμέσως ό,τι δω ή ακούσω.

10 Ευχαριστούμε!


Κατέβασμα ppt "ONLINE ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ Παρουσιάζουν οι μαθητές: Γ Ι Ο Υ Λ Η Λ Ι Ο Υ Ν Η"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google