Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Ασφαλής διακίνηση στο Διαδίκτυο Ενημέρωση Ψυχαγωγία Επικοινωνία Προβολή.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Ασφαλής διακίνηση στο Διαδίκτυο Ενημέρωση Ψυχαγωγία Επικοινωνία Προβολή."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Ασφαλής διακίνηση στο Διαδίκτυο Ενημέρωση Ψυχαγωγία Επικοινωνία Προβολή

2 Ενημέρωση Το Internet είναι ένας μεγάλος κόσμος πληροφόρησης!!!  Μέσα από αυτό μπορούμε να συλλέξουμε πληροφορίες για διάφορα γεγονότα, σημερινά αλλά και παλιότερα.  Ακόμη μπορούμε να ενημερωνόμαστε για τις τελευταίες εξελίξεις σε διάφορα θέματα που μας ενδιαφέρουν.

3 Ψυχαγωγία Το Internet επίσης παρέχει ψυχαγωγία για όλες τις ηλικίες και όλα τα γούστα!!!  Η Ψυχαγωγία στο Internet παίζει καθοριστικό ρόλο, καθώς η πλειονότητα όσων το χρησιμοποιούν ασχολείται με αυτό για τη διασκέδασή της.  Σήμερα, με την λέξη Ψυχαγωγία στο Internet εννοούμε ότι ο χρήστης έχει διάφορες επιλογές για να ψυχαγωγηθεί. Μπορεί δηλαδή: 1) να επισκεφθεί διάφορους διαδικτυακούς τόπους ή 2) να παίξει διάφορα διαδικτυακά παιχνίδια.

4 Επικοινωνία Με την Επικοινωνία μέσω Internet έχουμε πολλές δυνατότητες, καθώς η επικοινωνία ήταν ο κύριος λόγος για τον οποίο δημιουργήθηκε.  Υπάρχουν διάφορα προγράμματα μέσα από τα οποία μπορούμε να επικοινωνούμε πληκτρολογώντας, μιλώντας ή ακόμη και βλέποντας ο ένας τον άλλον.  Όλοι οι χρήστες μπορούν επίσης να έχουν ένα τουλάχιστον ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μέσα από το οποίο επικοινωνούν με άλλους χρήστες.

5 Προβολή  Ένα ακόμη πλεονέκτημα του Internet είναι ότι μέσω αυτού παρουσιάζονται διάφορα θέματα ποικίλου περιεχομένου.  Επίσης, δίνει τη δυνατότητα σε κάποιους χρήστες να παρουσιάζουν δικά τους θέματα. Internet Προβολή σε διάφορα θέματα Παιχνιδιών Ειδήσεων Μηχανές Αναζήτησης

6 Μειονεκτήματα του Διαδικτύου Το Διαδίκτυο όμως έχει και πολλά μειονεκτήματα που μπορούν να βλάψουν τους χρήστες.  Προβάλλονται θέματα τα οποία είναι ακατάλληλα για ανηλίκους ή θίγουν κάποιους.  Επίσης, κάποια άτομα, επηρεασμένα από το Διαδίκτυο, έχουν φθάσει σε τραυματισμό ή ακόμη και στον θάνατο πιστεύοντας ότι αυτό που κάνουν είναι καλό και θα τους αναδείξει.  Πολλοί άλλοι κίνδυνοι υπάρχουν, ενώ καθημερινά εμφανίζονται και νέοι. ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΛΕΛΟΓΙΣΜΕΝΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ.

7 1 st High School of Naxos The temple of Apollo. One of the beautiful sightseeing in Naxos


Κατέβασμα ppt "Ασφαλής διακίνηση στο Διαδίκτυο Ενημέρωση Ψυχαγωγία Επικοινωνία Προβολή."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google