Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Ασφαλής διακίνηση στο Διαδίκτυο

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Ασφαλής διακίνηση στο Διαδίκτυο"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Ασφαλής διακίνηση στο Διαδίκτυο
Ασφαλής διακίνηση στο Διαδίκτυο Internet: Ένας απέραντος κόσμος πληροφοριών Ψυχαγωγία Ενημέρωση Επικοινωνία Προβολή

2 Internet Και Ενημέρωση
Μέσα από αυτό μπορούμε να συλλέξουμε πληροφορίες για διάφορα γεγονότα, σημερινά αλλά και παλιότερα. Ακόμη μπορούμε να ενημερωνόμαστε για τις τελευταίες εξελίξεις σε διάφορα θέματα που μας ενδιαφέρουν. Internet Και Ενημέρωση

3 Ψυχαγωγία Το Internet επίσης παρέχει ψυχαγωγία για όλες τις ηλικίες και όλα τα γούστα!!! Η Ψυχαγωγία στο Internet παίζει καθοριστικό ρόλο, καθώς η πλειονότητα όσων το χρησιμοποιούν ασχολείται με αυτό για τη διασκέδασή της. Σήμερα, με την λέξη Ψυχαγωγία στο Internet εννοούμε ότι ο χρήστης έχει διάφορες επιλογές για να ψυχαγωγηθεί. Μπορεί δηλαδή: 1) να επισκεφθεί διάφορους διαδικτυακούς τόπους ή ) να παίξει διάφορα διαδικτυακά παιχνίδια.

4 Επικοινωνία Με την Επικοινωνία μέσω Internet έχουμε πολλές δυνατότητες, καθώς η επικοινωνία ήταν ο κύριος λόγος για τον οποίο δημιουργήθηκε. Υπάρχουν διάφορα προγράμματα μέσα από τα οποία μπορούμε να επικοινωνούμε πληκτρολογώντας, μιλώντας ή ακόμη και βλέποντας ο ένας τον άλλον. Όλοι οι χρήστες μπορούν επίσης να έχουν ένα τουλάχιστον ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μέσα από το οποίο επικοινωνούν με άλλους χρήστες.

5 Προβολή Ένα ακόμη πλεονέκτημα του Internet είναι ότι μέσω αυτού παρουσιάζονται διάφορα θέματα ποικίλου περιεχομένου. Επίσης, δίνει τη δυνατότητα σε κάποιους χρήστες να παρουσιάζουν δικά τους θέματα. Παιχνιδιών Internet Προβολή σε διάφορα θέματα Ειδήσεων Μηχανές Αναζήτησης

6 Μειονεκτήματα του Διαδικτύου
ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Το Διαδίκτυο όμως έχει και πολλά μειονεκτήματα που μπορούν να βλάψουν τους χρήστες. Προβάλλονται θέματα τα οποία είναι ακατάλληλα για ανηλίκους ή θίγουν κάποιους. Επίσης, κάποια άτομα, επηρεασμένα από το Διαδίκτυο, έχουν φθάσει σε τραυματισμό ή ακόμη και στον θάνατο πιστεύοντας ότι αυτό που κάνουν είναι καλό και θα τους αναδείξει. Πολλοί άλλοι κίνδυνοι υπάρχουν, ενώ καθημερινά εμφανίζονται και νέοι. ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΛΕΛΟΓΙΣΜΕΝΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ.

7 The temple of Apollo. One of the beautiful sightseeing in Naxos
CYCLADES The temple of Apollo. One of the beautiful sightseeing in Naxos 1st High School of Naxos GREECE


Κατέβασμα ppt "Ασφαλής διακίνηση στο Διαδίκτυο"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google