Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ

2 Μια φορά και έναν καιρό ζούσαν δύο κορίτσια και ο μπαμπάς.
Φτιάξανε μια σπηλιά και ήτανε μέσα το μαγικό λουλούδι. Το κορίτσι πάει να πιάσει ένα μήλο από το δέντρο.

3 Ο μπαμπάς και εγώ πάμε μια βόλτα να ψωνίσουμε μαζί φαγητά για το σπίτι.
Μετά πήγαμε μία βόλτα για να αγοράσουμε παιχνίδια. Ένα παιχνίδι αυτοκινητάκια.

4 Ο μπαμπάς και εγώ πάμε βόλτα με το ποδήλατο και μετά θα γυρίσουμε στο σπίτι γιατί θα πάμε να βοηθήσουμε κάποιον που θέλει να φτιάξει ένα σπίτι. Μετά θα πάμε να ψωνίσουμε ψωμί και τυρί. Μετά θα πάμε να πάρουμε ένα παιχνίδι για μένα και τις αδερφές μου! Θα πάρουμε μια ντουλάπα επειδή θα πάμε σε σχολείο μουσικής.

5 Μια φορά και έναν καιρό ο μπαμπάς και εγώ πηγαίνουμε σε ένα σπίτι να κάνουμε τα γενέθλια του μπαμπά.
Όταν τελειώσαμε τα γενέθλια του μπαμπά πήγαμε στην πισίνα. Μετά από την πισίνα πήγαμε στην μπανιέρα και κάναμε μπουρμπουλήθρες!

6 Ο μπαμπάς και εγώ και η μαμά πήγαμε στην Ελλάδα και είδαμε τον παππού και τη γιαγιά.
Με τον μπαμπά κολυμπήσαμε στην πισίνα που είχε τις τσουλήθρες. Μετά ο μπαμπάς μου αγόρασε ένα παιχνίδι.

7 Όταν σκότωσε ο μπαμπάς Σούπερμαν τον κακό, ο κακός είχε δύο χέρια.
Μετά χτύπησε τον κακό στο κεφάλι και πήγε μετά για ψώνια. Δεν μπορούσαμε να βγούμε από το σπίτι μας γιατί κέρδισε ο κακός. Ο μπαμπάς μου ο Σούπερμαν έδιωξε τον κακό!

8 Έναν καιρό κα μία φορά ο μπαμπάς ήτανε Νίτζα με μένα και πήγαμε να πολεμήσουμε με τα σπαθιά και μετά γυρίσαμε σπίτι. Μετά ήτανε νύχτα και γίναμε εμείς καλά και αυτοί καλύτερα! Ο μπαμπάς και εγώ πάμε μια βόλτα να ψωνίσουμε μαζί.

9 Ο μπαμπάς πήγε να αγοράσει σε μένα ένα μπαλόνι με καρδιά και πήγαμε σπίτι και το έδεσα στο κρεβάτι μου. Μετά ήτανε βράδυ και μόλις κοιμηθήκαμε και έγινε μέρα φόρεσα το μαγιό μου και πήγαμε θάλασσα με τον μπαμπά. Μετά πήγα να φάω ένα μήλο από το δέντρο. Μετά ζωγράφισα μία ιστορία.

10 Εγώ με τον μπαμπά μου πήγαμε στο δάσος για βόλτα, άμα τύχουμε κανένα ελάφι. Ο μπαμπάς μου πήρε ένα μπαλόνι, και το έδεσα στο κρεβάτι μου. Μετά εγώ είδα ένα λουλούδι στο σπίτι και ήταν μαγικό. Μπορούσε να με κάνει νεράιδα. Μόλις μπήκε ο μπαμπάς μέσα το έκρυψα. Μετά ήρθε και η μαμά. Ζήσαμε εμείς καλά.

11 Ο μπαμπάς ήταν άρρωστος και πήγα με τη μαμά βόλτα και με τη Μαίρη –Λίζα. Κάναμε στον μπαμπά έκπληξη.
Του πήραμε μία φωτογραφία δικιά μου. Μετά του γράψαμε χρόνια πολλά γιατί είχε γενέθλια

12 Στα γενέθλια του μπαμπά, ήμασταν όλοι μέσα στο σπίτι και τραγουδάγαμε.
«Χρόνια πολλά μπαμπά Σε αγαπώ πολύ Και θα σου δώσουμε ένα δώρο» Το δώρο του παιδιού ήτανε να δώσει στον μπαμπά του το μωρό την πιπίλα του. Η μαμά είπε όχι, όχι θα δώσεις το δώρο!

13 Σε αγαπώ γιατί μου αγοράζεις πολλά παιχνίδια!
Ελίνα Σε αγαπώ γιατί μου κάνεις όλα τα χατίρια! Αιμίλιος Σε αγαπώ πάρα πολύ και όταν παίζουμε το μεσημέρι παίζουμε τη μάχη του «μπαχ» Ναταλία Σε αγαπώ πολύ γιατί με πας όπου θέλω Σαντίνα Σε αγαπώ πολύ γιατί μου φέρνεις δώρα! Στέφανος Χαίρομαι όταν Παίζουμε! Τόνια

14 Χαίρομαι που μου βάζεις παιχνίδια στο Laptop!
Αναστασία Σε αγαπώ πολύ μπαμπά και μου δίνεις δωράκια επειδή σε αγαπάω! Νικολέτα Σε αγαπώ πολύ μπαμπά γιατί μου κάνεις τα χατίρια με πηγαίνεις βόλτες και γιατί «βοηθάω όταν κάνω πιτάκια» Άελλα Σε αγαπάω γιατί με πηγαίνεις βόλτες! Σεραφείμ Σε ευχαριστώ που είσαι εδώ όταν σε χρειάζομαι! Σοφία Μπαμπά σ’ αγαπώ! Ίρις Μπαμπά να είσαι καλά! Κατερίνα

15 Μπαμπά σε αγαπώ!


Κατέβασμα ppt "Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google