Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΖΩΑ ΥΠΟ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΑΓΓΕΛΟΣ ΔΑΦΝΗ. ΤΙΓΡΗΣ  Οι τίγρεις ζουν στην Ινδία και είναι σαρκοφάγα ζώα.  Σήμερα έχουν μείνει 3.200 στον κόσμο.  Κινδυνεύει από.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΖΩΑ ΥΠΟ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΑΓΓΕΛΟΣ ΔΑΦΝΗ. ΤΙΓΡΗΣ  Οι τίγρεις ζουν στην Ινδία και είναι σαρκοφάγα ζώα.  Σήμερα έχουν μείνει 3.200 στον κόσμο.  Κινδυνεύει από."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 ΖΩΑ ΥΠΟ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΑΓΓΕΛΟΣ ΔΑΦΝΗ

2 ΤΙΓΡΗΣ  Οι τίγρεις ζουν στην Ινδία και είναι σαρκοφάγα ζώα.  Σήμερα έχουν μείνει 3.200 στον κόσμο.  Κινδυνεύει από τους λαθρέμπορους.

3 Το κόκκινο ελάφι Το αρσενικό κόκκινο ελάφι έχει πολύ μεγάλα κέρατα. Ζει στην Ελλάδα και είναι το μεγαλύτερο χορτοφάγο. Σήμερα έχει μείνει μικρός αριθμός.

4 ΤΟ ΓΙΓΑΝΤΙΟ ΠΑΝΤΑ Το Πάντα ζει σε λίγα βουνά στην Κίνα. Έχει ασπρόμαυρο τρίχωμα και ζυγίζει 160κ. Έχουν μείνει περίπου 2.000. Κινδυνεύει από αιχμαλωσία.

5 ΤΣΑΚΑΛΙ Το τσακάλι μοιάζει με σκύλο, ζει στην κεντρική Μακεδονία και στον ποταμό Έβρο. Το τσακάλι μοιάζει με σκύλο, ζει στην κεντρική Μακεδονία και στον ποταμό Έβρο. Τρώει τα πάντα. Τρώει τα πάντα. Σήμερα έχουν μείνει Σήμερα έχουν μείνει 1.500 σε όλη την Ελλά- δα. Κινδυνεύει από την καταστροφή του περι- βάλλοντος του.

6 ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ Για να βοηθήσουμε τα ζώα δεν πρέπει να βρωμίζουμε και να καταστρέφουμε το περιβάλλον τους. Δεν πρέπει να τα κυνηγάμε και να τα σκοτώνουμε,πρέπει να τα προστατεύουμε. Επίσης δεν πρέπει να τα αιχμαλωτίζουμε.


Κατέβασμα ppt "ΖΩΑ ΥΠΟ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΑΓΓΕΛΟΣ ΔΑΦΝΗ. ΤΙΓΡΗΣ  Οι τίγρεις ζουν στην Ινδία και είναι σαρκοφάγα ζώα.  Σήμερα έχουν μείνει 3.200 στον κόσμο.  Κινδυνεύει από."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google