Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η γάτα ανήκει στην οικογένεια των Αιλουροειδών. Η γάτα κυνηγά πάνω από 1.000 είδη ζώων για τροφή. Μπορεί να εκπαιδευτεί ώστε να υπακούει σε απλές διαταγές.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Η γάτα ανήκει στην οικογένεια των Αιλουροειδών. Η γάτα κυνηγά πάνω από 1.000 είδη ζώων για τροφή. Μπορεί να εκπαιδευτεί ώστε να υπακούει σε απλές διαταγές."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1

2

3 Η γάτα ανήκει στην οικογένεια των Αιλουροειδών. Η γάτα κυνηγά πάνω από 1.000 είδη ζώων για τροφή. Μπορεί να εκπαιδευτεί ώστε να υπακούει σε απλές διαταγές.

4 Πιθανότατα η καταγωγή του προέρχεται από τον κοινό λύκο. Ο σκύλος αποτελεί ένα από τα κοινότερα κατοικίδια ζώα. Η σχέση του με τον άνθρωπο χρονολογείται από τα πολύ παλαιά χρόνια.

5 Όλοι οι πίθηκοι είναι ικανότατοι στην αναρρίχηση σε δέντρα. Είναι παμφάγοι και η δίαιτά τους αποτελείται από καρπούς, χόρτα, σπόρους, και στις περισσότερες περιπτώσεις κρέας και ασπόνδυλα, αλλά και οτιδήποτε άλλο είναι διαθέσιμο και χωνεύεται εύκολα. Κατάγονται από την Αφρική και την Ασία, και έχουν εξαπλωθεί σε όλες τις ηπείρους

6 Το άλογο χρησιμοποιήθηκε από την αρχαιότητα ως μέσο μετακίνησης Αποτέλεσε βασική κινητήρια δύναμη των αμαξών αλλά και χρήσιμο εργαλείο στον πόλεμο. Βοήθησε επίσης την εξάπλωση των ανθρώπων σε νέες περιοχές, καθώς και τη μετανάστευση ολόκληρων λαών.

7 Η πολική αρκούδα, είναι μια μεγάλη αρκούδα που ζει στις Αρκτικές περιοχές. Τρώει 20 κιλά φαγητό σε μία ώρα. Η πολική αρκούδα κυνηγά στην ξηρά, στον πάγο αλλά και μέσα στο νερό. Τρέφεται κυρίως με φώκιες και με τα υπόλοιπα ζώα αλλά και ψάρια των πόλων. Οι πολικές αρκούδες απειλούνται με εξαφάνιση.

8 Οι φώκιες δεν έχουν εξωτερικά αυτιά. Το τρίχωμά τους αποτελείται κυρίως από μεγάλες τρίχες. Η οικογένεια των "Φωκιδών" διαιρείται σε δύο υποοικογένειες: στις Φωκίνες και στις Μοναχίνες.

9 Υπάρχει στη γη από την εποχή των δεινοσαύρων. Πρόκειται για μία μεγάλη θαλάσσια χελώνα με καβούκι που αποτελείται από κεράτινες πλάκες καφέ και κόκκινου χρώματος και, Όπως και τα άλλα είδη θαλάσσιων χελωνών, αναπνέει με πνεύμονες.

10 Ο πιγκουίνος είναι θαλάσσιο πουλί που δεν μπορεί να πετάξει και ζει στο Νότιο Ημισφαίριο. Οι περισσότεροι πιγκουΐνοι τρέφονται με γαρίδες, ψάρια, καλαμάρια και άλλες θαλάσσιες μορφές ζωής που ψαρεύουν βουτώντας και κολυμπώντας κάτω από το νερό. Περνούν τη μισή ζωή τους στη θάλασσα και τη μισή στη στεριά.

11 Ο Λύκος είναι θηλαστικό. Είναι σαρκοφάγο ζώο. Σήμερα, για διάφορους λόγους υπάρχουν πολύ λίγοι λύκοι.

12 Τα δελφίνια είναι θαλάσσια θηλαστικά. Τα δελφίνια συγγενεύουν με τις φάλαινες. Τρέφονται κυρίως με ψάρια και καλαμάρια.

13


Κατέβασμα ppt "Η γάτα ανήκει στην οικογένεια των Αιλουροειδών. Η γάτα κυνηγά πάνω από 1.000 είδη ζώων για τροφή. Μπορεί να εκπαιδευτεί ώστε να υπακούει σε απλές διαταγές."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google