Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η προστασία των ζώων ΛΥΔΙΑ, ΕΡΡΙΚΑ, ΘΑΛΕΙΑ, ΗΡΩ ΚΑΙ ΜΑΡΙΑ ΛΥΔΙΑ, ΕΡΡΙΚΑ, ΘΑΛΕΙΑ, ΗΡΩ ΚΑΙ ΜΑΡΙΑ.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Η προστασία των ζώων ΛΥΔΙΑ, ΕΡΡΙΚΑ, ΘΑΛΕΙΑ, ΗΡΩ ΚΑΙ ΜΑΡΙΑ ΛΥΔΙΑ, ΕΡΡΙΚΑ, ΘΑΛΕΙΑ, ΗΡΩ ΚΑΙ ΜΑΡΙΑ."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Η προστασία των ζώων ΛΥΔΙΑ, ΕΡΡΙΚΑ, ΘΑΛΕΙΑ, ΗΡΩ ΚΑΙ ΜΑΡΙΑ ΛΥΔΙΑ, ΕΡΡΙΚΑ, ΘΑΛΕΙΑ, ΗΡΩ ΚΑΙ ΜΑΡΙΑ

2 Είδη υπό εξαφάνιση Χελώνα καρέτα-καρέτα Χελώνα καρέτα-καρέτα Καφέ αρκούδα Καφέ αρκούδα Φώκια μονάχους-μονάχους Φώκια μονάχους-μονάχους Τσακάλι Τσακάλι Λύκος Λύκος Λίγκας Λίγκας Δελφίνι Δελφίνι

3 Φώκια μονάχους - μονάχους Φώκια μονάχους - μονάχους Η Μεσογειακή φώκια είναι το μόνο είδος φώκιας που συναντάμε στη Μεσόγειο. Η Μεσογειακή φώκια είναι το μόνο είδος φώκιας που συναντάμε στη Μεσόγειο. Αποτελεί ένα από τα πλέον απειλούμενα είδη θαλάσσιων θηλαστικών στον κόσμο. Αποτελεί ένα από τα πλέον απειλούμενα είδη θαλάσσιων θηλαστικών στον κόσμο. Από τα 18 είδη «γνήσιας» φώκιας που υπάρχουν σήμερα στη Γη, τα 2 είναι πολύ σπάνια. Από τα 18 είδη «γνήσιας» φώκιας που υπάρχουν σήμερα στη Γη, τα 2 είναι πολύ σπάνια.

4 Τσακάλι Το χρυσό τσακάλι ανήκει στην οικογένεια κυνοειδών και σύμφωνα με τα υπάρχοντα στοιχεία έχει το δεύτερο μικρότερο πληθυσμό στην Ελλάδα, μετά από αυτόν του λύκου. Το χρυσό τσακάλι ανήκει στην οικογένεια κυνοειδών και σύμφωνα με τα υπάρχοντα στοιχεία έχει το δεύτερο μικρότερο πληθυσμό στην Ελλάδα, μετά από αυτόν του λύκου. Αποτελεί ένα μεσαίου μεγέθους σαρκοφάγο, ωστόσο θεωρείται οπορτουνιστικό ζώο στην επιλογή τροφής, με αποτέλεσμα η διατροφή του να είναι εμπλουτισμένη με φυτά και φρούτα. Αποτελεί ένα μεσαίου μεγέθους σαρκοφάγο, ωστόσο θεωρείται οπορτουνιστικό ζώο στην επιλογή τροφής, με αποτέλεσμα η διατροφή του να είναι εμπλουτισμένη με φυτά και φρούτα.


Κατέβασμα ppt "Η προστασία των ζώων ΛΥΔΙΑ, ΕΡΡΙΚΑ, ΘΑΛΕΙΑ, ΗΡΩ ΚΑΙ ΜΑΡΙΑ ΛΥΔΙΑ, ΕΡΡΙΚΑ, ΘΑΛΕΙΑ, ΗΡΩ ΚΑΙ ΜΑΡΙΑ."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google