Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΤΟΝ ΔΟΥΝΑΔΗ ΟΜΑΔΑ: ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΜΠΑΤΜΑΝΙΔΟΥ ΑΝΤΙΟΠΗ ΛΑΔΕΝΗ.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΤΟΝ ΔΟΥΝΑΔΗ ΟΜΑΔΑ: ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΜΠΑΤΜΑΝΙΔΟΥ ΑΝΤΙΟΠΗ ΛΑΔΕΝΗ."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΤΟΝ ΔΟΥΝΑΔΗ ΟΜΑΔΑ: ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΜΠΑΤΜΑΝΙΔΟΥ ΑΝΤΙΟΠΗ ΛΑΔΕΝΗ

2 ΠΟΛΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΣΧΙΖΕΙ Ο ΔΟΥΝΑΒΗΣ ΟΙ ΠΟΛΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΣΧΙΖΕΙ Ο ΔΟΥΝΑΒΗΣ ΕΙΝΑΙ OI ΕΞΕΙΣ: –ΒΙΕΝΝΗ –ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑ –ΒΟΥΔΑΣΤΗ –ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ

3 Με 1.600.000 κατοίκους, αποτελεί την μεγαλύτερη πόλη καθώς και το πολιτικό, πολιτισμικό και οικονομικό κέντρο της χώρας. ΧΑΡΑΚΤΙΡΙΣΤΙΚΟ ΒΙΕΝΝΗΣ –ΟΠΕΡΑ ΒΙΕΝΝΗΣ: Η Κρατική όπερα της Βιέννης ανήκει στις πιο φημισμένες όπερες παγκοσμίως, από μέλη της οποίας δημιουργήθηκε επίσης η γνωστή φιλαρμονική ορχήστρα της Βιέννης

4 πληθυσμός 616.578 Η Σχολή της Αρχιτεκτονικής του Πολυτεχνείου της ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑΣ Η Σχολή της Αρχιτεκτονικής του Πολυτεχνείου της Bratislava είναι ένα από τα μεγαλύτερα εκπαιδευτικά ιδρύματα της Σλοβακίας. Πρωταρχικό μέλημα της σχολής είναι η διαρκής ανανέωση του εκπαιδευτικού της προγράμματος σύμφωνα με τις εξελίξεις και τις νέες τάσεις στο χώρο της Πανεπιστημιακής εκπαίδευσης.

5 Ο πληθυσμός της είναι 1.710.000 Πόλεμος Βελιγραδιού Ο δεύτερος παγκόσμιος πόλεμος. Κατά την έναρξη του πολέμου, το Βελιγράδι βομβαρδίστηκε πρώτα από τον γερμανικό στρατό το 1941 και, στη συνέχεια, το 1944 οι Σύμμαχοι. Το 1941, οι κάτοικοι των γύρω γειτονιών υποχώρησαν στο ζωολογικό κήπο από αεροπορικές επιθέσεις.

6 Έχει περίπου 1,7 εκατομμύρια κατοίκους. Η ΒΟΥΔΑ Στην απέναντι πλευρά του Δούναβη η Βούδα. Στους λόφους της θα συναρτήσετε ατμόσφαιρα μεσαιωνική. Τα περισσότερα αξιοθέατα συγκεντρώνονται στο κάστρο, το παλαιότερο τμήμα του οποίου χτίστηκε το 14ο αιώνα. Ξεχωρίζουν, ο ναός του Αγίου Ματιάς, η Εθνική Πινακοθήκη και ο λαβύρινθος του κάστρου.


Κατέβασμα ppt "ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΤΟΝ ΔΟΥΝΑΔΗ ΟΜΑΔΑ: ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΜΠΑΤΜΑΝΙΔΟΥ ΑΝΤΙΟΠΗ ΛΑΔΕΝΗ."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google