Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η Αυστραλία είναι ομοσπονδιακό κράτος που αποτελείται από έξι πολιτείες και δυο μείζονες επικράτειες. Οι έξι πολιτείες είναι οι ηπειρωτικές Βικτόρια,

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Η Αυστραλία είναι ομοσπονδιακό κράτος που αποτελείται από έξι πολιτείες και δυο μείζονες επικράτειες. Οι έξι πολιτείες είναι οι ηπειρωτικές Βικτόρια,"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1

2 Η Αυστραλία είναι ομοσπονδιακό κράτος που αποτελείται από έξι πολιτείες και δυο μείζονες επικράτειες. Οι έξι πολιτείες είναι οι ηπειρωτικές Βικτόρια, Δυτική Αυστραλία, Νέα Νότια Ουαλία, Νότια Αυστραλία, Κουήνσλαντ και η νησιωτική Τασμανία. Επίσης, οι ιθαγενείς κάτοικοι της Αυστραλίας ανήκουν στην αυστραλιανή φυλή που θεωρείται αυτόχθων και υπάρχει μόνο εκεί. Στις μέρες μας ελάχιστοι κάτοικοι ανήκουν σ' αυτήν τη φυλή (το 2001 υπήρχαν ). Σύμφωνα με την απογραφή του 2011,στην Αυστραλία κατοικούν άτομα. Αν εξαιρεθούν οι αυτόχθονες Αβοριγίνες οι υπόλοιποι κάτοικοι είναι μετανάστες άποικοι και οι απόγονοι τους.

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13 Lamingtons Brownies

14 Μπισκότα ANZAC Μανιταρόσουπα

15 Καρβέλι γεμιστό με αρνάκι Crab Salad: Καβουροσαλάτα

16 Γρήγορη τονοσαλάτα

17 Ερευνητική ομάδα : Σπύρος Τζιάκας Σταύρος Σαρδέλης Δώρα Τσέρτου Δέσποινα Πουλοπούλου σχολικό έτος: 2014

18 Εγκυκλοπαίδειες: Αναζητώντας τη γνώση ενδύματα- διατροφή, ο άνθρωπος. Διαδικτυακές πηγές : Google, Wikipedia, xoron-ap/ around-the-world/


Κατέβασμα ppt "Η Αυστραλία είναι ομοσπονδιακό κράτος που αποτελείται από έξι πολιτείες και δυο μείζονες επικράτειες. Οι έξι πολιτείες είναι οι ηπειρωτικές Βικτόρια,"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google