Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Ο πολιτισμός της Ωκεανίας

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Ο πολιτισμός της Ωκεανίας"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Ο πολιτισμός της Ωκεανίας
Εργασία στο μάθημα της πληροφορικής Γενικό λύκειο Καλής Τάξη Β2 Μαθητές:Σαββίδου Κυριακή Σολομωνίδου Μάρθα Φιλιππίδου Ζαχαρένια Τσουλχάι Κλοντιάνα

2 Η γλώσσα της Ωκεανίας Οι κάτοικοι της Αυστραλίας ομιλούν την Αγγλική γλώσσα ενώ συνυπάρχουν και οι γλώσσες των ιθαγενών.

3 Οικονομία Νόμισμα της χώρας είναι το δολάριο Αυστραλίας.
Νόμισμα της χώρας είναι το δολάριο Αυστραλίας. Η οικονομία της Αυστραλίας είναι από τις πιο αναπτυσσόμενες στην σημερινή εποχή.

4 Η θρησκεία  Η Αυστραλία δεν είναι θεσπισμένη κάποια θρησκεία ως κυρίαρχη θρησκεία, όμως οι Χριστιανοί αποτελούν την πλειοψηφία των κατοίκων της. το 28,5% είναι Ρωμαιοκαθολικοί, το 18% είναι Αγγλικανοί, και το 20% ανήκουν σε Χριστιανικά δόγματα. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως το 18% των Αυστραλών δηλώνουν άθεοι 

5 Η μουσική της Αυστραλίας
Η μουσική παράδοση της Αυστραλιανής ηπείρου είναι αυτή των Αβοριγίνων. Η μουσική αυτή έχει πολλές ιδιαιτερότητες και σε ένα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα δεν έχει πάψει να μεταβάλλεται. Χρησιμοποιούν το ντιτζεριντού,   ένας μεγάλος ξύλινος σωλήνας από τον οποίο με ένα φύσημα παράγεται ένας παράξενος ήχος σαν βούισμα.


Κατέβασμα ppt "Ο πολιτισμός της Ωκεανίας"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google