Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Σαν παραμύθι Αλέξανδρος ο Μέγας (356-323 π.Χ), βασιλιάς της Μακεδονίας (336-323 π.Χ)  κατακτητής της Περσικής αυτοκρατορίας και ένας από τους μεγαλύτερους.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Σαν παραμύθι Αλέξανδρος ο Μέγας (356-323 π.Χ), βασιλιάς της Μακεδονίας (336-323 π.Χ)  κατακτητής της Περσικής αυτοκρατορίας και ένας από τους μεγαλύτερους."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1

2 Σαν παραμύθι Αλέξανδρος ο Μέγας (356-323 π.Χ), βασιλιάς της Μακεδονίας (336-323 π.Χ)  κατακτητής της Περσικής αυτοκρατορίας και ένας από τους μεγαλύτερους στρατιωτικούς ηγέτες Οι γονείς του Φίλιππος &Ολυμπία Στους γονείς μου οφείλω το ζην και στο δάσκαλό μου το ευ ζην

3 ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΜΑΧΕΣ Μια στρατηγική ιδιοφυϊα

4 ΘΡΥΛΟΙ &ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ  Αναφέρεται στο Μ.Αλέξανδρο το βιβλίο του Δανιήλ.  Και το Κοράνιο.  Ζει ο βασιλιάς Αλέξανδρος..συνεχίζει να ρωτά η Γοργόνα!!

5 ΦΥΛΛΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ.  Ποια χρόνια ονομάζονται κλασσικά και γιατί;  Να γράψετε τις μάχες Ελλήνων και Περσών.  Ποιοι είναι οι τραγικοί ποιητές;  Πότε έζησε ο Μ.Αλέξανδρος;  Ποιες χώρες κατέλαβε ο Μ.Αλέξανδρος; Είσαι στο δρόμο… θυμήσου με όταν φθάσεις στην κορυφή!!


Κατέβασμα ppt "Σαν παραμύθι Αλέξανδρος ο Μέγας (356-323 π.Χ), βασιλιάς της Μακεδονίας (336-323 π.Χ)  κατακτητής της Περσικής αυτοκρατορίας και ένας από τους μεγαλύτερους."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google