Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Κάθε μέρα στο σχολείο, η δασκάλα ζητάει από τα παιδιά να διαβάσουν από το βιβλίο και να γράψουν στο τετράδιο. Τα παιδιά διαβάζουν από το βιβλίο και γράφουν.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Κάθε μέρα στο σχολείο, η δασκάλα ζητάει από τα παιδιά να διαβάσουν από το βιβλίο και να γράψουν στο τετράδιο. Τα παιδιά διαβάζουν από το βιβλίο και γράφουν."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Κάθε μέρα στο σχολείο, η δασκάλα ζητάει από τα παιδιά να διαβάσουν από το βιβλίο και να γράψουν στο τετράδιο. Τα παιδιά διαβάζουν από το βιβλίο και γράφουν στο τετράδιο αυτό που ζητάει η δασκάλα.

2 ΔΕΝ ΠΕΤΑΜΕ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΚΑΤΩ ! Μερικές φορές, εγώ δεν θέλω να γράψω στο τετράδιο. Όταν δεν θέλω να γράψω, πετάω τα τετράδια, τα μολύβια και τα βιβλία μου κάτω. Τότε η δασκάλα μου θυμώνει και στενοχωριέται, και τα παιδιά στενοχωριούνται.

3 Θα προσπαθήσω, όταν δεν θέλω να γράψω, να αφήνω τα τετράδια, τα βιβλία και τα μολύβια μου στη θέση τους. Μπορώ να πω στη δασκάλα μου «Δεν είμαι έτοιμος να γράψω ακόμα». Τότε όλοι θα είναι χαρούμενοι μαζί μου.


Κατέβασμα ppt "Κάθε μέρα στο σχολείο, η δασκάλα ζητάει από τα παιδιά να διαβάσουν από το βιβλίο και να γράψουν στο τετράδιο. Τα παιδιά διαβάζουν από το βιβλίο και γράφουν."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google