Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΑΕΙΦΟΡΟΣ ΑΝΑΠΤΗΞΗ ΑΛΙΩΖΗΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΜΑΓΔΑΛΙΝΗ ΒΑΚΑΛΟΥ

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΑΕΙΦΟΡΟΣ ΑΝΑΠΤΗΞΗ ΑΛΙΩΖΗΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΜΑΓΔΑΛΙΝΗ ΒΑΚΑΛΟΥ"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 ΑΕΙΦΟΡΟΣ ΑΝΑΠΤΗΞΗ ΑΛΙΩΖΗΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΜΑΓΔΑΛΙΝΗ ΒΑΚΑΛΟΥ
ΑΛΙΩΖΗΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΜΑΓΔΑΛΙΝΗ ΒΑΚΑΛΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΓΚΡΑΤΖΙΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΛΕΞΙΑΔΗΣ

2 ΜΕ ΤΙ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ: ΑΕΙΦΟΡΕΙΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ
ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΝΕΑΣ ΖΙΧΝΗΣ ΒΙΟΛOΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ

3 ΑΕΙΦΟΡΙΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ
Ιδιαιτερα ευαισθητοποιημένοι για τις κλιματικές αλλαγές και το περιβάλλον αποδεικνύονται οι δημότες Ηράκλειας Σερρών, καθώς διάφορες δράσεις αειφόρου ανάπτυξης βρίσκονται σε εξέλιξη, ενώ έχουν την πρωτιά στα φωτοβολταικά στο νομό, αλλά και υβριδικά αυτοκίνητα!

4 Αποτέλεσμα αυτής της ενεργοποίησης είναι το ενδιαφέρον των πολιτών της χώρας μας για συμμετοχή σε προγράμματα όπως, φωτοβολταϊκά σε στέγες και αγροτεμάχια, ενεργειακή αναβάθμιση κατοικιών , αντικατάσταση αυτοκινήτων, ορθολογική διαχείριση των απορριμμάτων κ.α. για δράσεις δηλ. που συμβάλλουν στη μείωση των αερίων του θερμοκηπίου και στην προστασία του περιβάλλοντος γενικότερα. ΠΗΓΗ:

5 ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΝΕΑΣ ΖΙΧΝΗΣ
ΝΕΑ ΖΙΧΝΗ Η μονάδα επεξεργασίας λυμάτων του Δήμου Νέας Ζίχνης κατασκευάστηκε από την τεχνική εταιρεία ΜΗΧΑΝΙΚΗ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝΤΟΣ Α.Ε. για να εξυπηρετήσει την περιοχή μέχρι το 2050 (4500 κάτοικοι) Η μέθοδος Βιολογικής επεξεργασίας είναι σύμφωνα με τις προδιαγραφές, αυτή του παρατεταμένου αερισμού ενεργού ιλύος με νιτροποίηση απονιτροποίηση και  ταυτόχρονη σταθεροποίηση της ιλύος εντός της δεξαμενής αερισμού. Η μέθοδος αυτή είναι αξιόπιστη και ασφαλής, τόσο από άποψη λειτουργίας και ελέγχου όσο και από άποψη αποτελέσματος. ΠΥΓΗ:

6

7

8 ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ
Πρωτοβάθμια επεξεργασία, η οποία συνίσταται στην εσχάρωση, εξάμμωση και τη μέτρηση της παροχής. Δεξαμενές αερισμού. Δεξαμενές τελικής καθίζησης. Νιτροποίηση - απονιτροποίηση. Απολύμανση. Παχυντής λάσπης. Δεξαμενή αναερόβιας χώνευσης. Ταινιοφιλτρόπρεσσα. ΠΥΓΗ:

9 Αντλιοστάσια. Φρεάτια συλλογής λυμάτων και ιλύος. Κτιριακά έργα (κτίριο διοίκησης, αποθήκη, υποσταθμός Η/Ζ, κλπ). Περίφραξη - Διαμόρφωση περιβάλλοντα χώρου - Βοηθητικά έργα. Η διάθεση των επεξεργασμένων γίνεται στην τάφρο των Καμενικίων, η οποία εκβάλει στην τάφρο Μπέλιτσα.

10 ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ!!!


Κατέβασμα ppt "ΑΕΙΦΟΡΟΣ ΑΝΑΠΤΗΞΗ ΑΛΙΩΖΗΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΜΑΓΔΑΛΙΝΗ ΒΑΚΑΛΟΥ"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google