Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΜΑΡΙΑ ΜΑΥΡΟΥ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΡΑΜΠΑΣ ΦΕΝΙΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΜΑΡΙΑ ΜΑΥΡΟΥ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΡΑΜΠΑΣ ΦΕΝΙΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 ΜΑΡΙΑ ΜΑΥΡΟΥ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΡΑΜΠΑΣ ΦΕΝΙΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ

2 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ (1)  Η Αφρική είναι η τρίτη σε μέγεθος ήπειρος του πλανήτη Γη, μετά την Ασία και την Αμερική.  Η έκτασή της είναι, χωρίς τα νησιά, 29,2 εκατομμύρια τετρ. χιλιόμετρα, ενώ συνυπολογίζοντας τα νησιά φτάνει τα 30,2 εκατ. τετρ. χιλιόμετρα και καλύπτει το 6.0% της ολικής επιφάνειας της Γης και το 20.4% της στεριάς.  Ο πληθυσμός της είναι 900 εκατομμύρια (υπολογ. 2005) και αποτελεί περίπου το 14% του συνολικού ανθρώπινου πληθυσμού της γης.

3 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ (2)  Η ήπειρος περιβάλλεται από τη Μεσόγειο Θάλασσα στα βόρεια, τη Διώρυγα του Σουέζ και την Ερυθρά Θάλασσα στα βορειοανατολικά, τον Ινδικό Ωκεανό στα νοτιοανατολικά και τον Ατλαντικό Ωκεανό στα δυτικά.  Η Αφρική μαζί με την Ασία και την Ευρώπη αποτελεί τον λεγόμενο Παλιό Κόσμο.  Σύμφωνα με την επικρατέστερη άποψη, η Αφρική ήταν η πρώτη περιοχή στην οποία έζησε ο άνθρωπος.

4 ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ

5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΖΩΩΝ

6 ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΑΦΡΙΚΗΣ  Σενεγάλη  Σεϋχέλλες  Σιέρα Λεόνε  Σομαλια  Σουαζιλάνδη  Σουδάν  Τόγκο  Τανζανία  Τζιμπουτί  Τσαντ  Τυνησία  ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

7 Η ΣΗΜΑΙΕΣ ΤΗΣ ΑΦΡΙΚΗΣ

8 ΤΕΛΟΣ!


Κατέβασμα ppt "ΜΑΡΙΑ ΜΑΥΡΟΥ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΡΑΜΠΑΣ ΦΕΝΙΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google