Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

 Η Αμερική είναι ήπειρος του Δυτικού Ημισφαιρίου, που αποτελείται από τη Βόρεια και Νότια Αμερική, τα εξαρτώμενα εδάφη Αμερική καταλαμβάνει 8,3% της.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: " Η Αμερική είναι ήπειρος του Δυτικού Ημισφαιρίου, που αποτελείται από τη Βόρεια και Νότια Αμερική, τα εξαρτώμενα εδάφη Αμερική καταλαμβάνει 8,3% της."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1

2  Η Αμερική είναι ήπειρος του Δυτικού Ημισφαιρίου, που αποτελείται από τη Βόρεια και Νότια Αμερική, τα εξαρτώμενα εδάφη Αμερική καταλαμβάνει 8,3% της συνολικής επιφάνειας του πλανήτη και 28,4% της στεριάς, και φιλοξενεί περίπου το 14% του παγκόσμιου πληθυσμού (περίπου 900 εκατομμύρια ανθρώπους). Η Αμερική είναι γνωστή και ως "Νέος Κόσμος", λόγω της ανακάλυψής της από τους Ευρωπαίους σχετικά αργά, μόλις τον 15ο αιώνα.και τις κτήσεις τους

3

4 1/2 φλ βούτυρο  6-7 γλυκοπατάτες σε φέτες  2 φλ ζάχαρη  1 κγ κανέλα  1 κγ μοσχοκάρυδο τριμμένο  1/4 κγ αλάτι

5  Λιώνετε το βούτυρο σε ένα μεγάλο τηγάνι σε μέτρια φωτιά.  Ενώ το βούτυρο λιώνει, σε ένα μικρό μπολ αναμιγνύουμε τη ζάχαρη, την κανέλα, το μοσχοκάρυδο και το αλάτι.  Προσθέστε τις πατάτες στο βούτυρο, ρίχνουμε από πάνω το μείγμα ζάχαρης και ανακατεύουμε  Σκεπάζουμε το τηγάνι, μειώστε τη θερμοκρασία στο χαμηλό και αφήνουμε να μαγειρευτούν οι πατάτες μέχρι να μαλακώσουν, για 1 ώρα περίπου (ανάλογα με το πάχος της πατάτας)

6


Κατέβασμα ppt " Η Αμερική είναι ήπειρος του Δυτικού Ημισφαιρίου, που αποτελείται από τη Βόρεια και Νότια Αμερική, τα εξαρτώμενα εδάφη Αμερική καταλαμβάνει 8,3% της."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google