Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Αμερική - Νεα Υόρκη Στρατος Κων/νος Αμερική Η Αμερική είναι ήπειρος του δυτικού ημισφαιρίου, που αποτελείται από τη Βόρεια και Νότια Αμερική, τα εξαρτώμενα.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Αμερική - Νεα Υόρκη Στρατος Κων/νος Αμερική Η Αμερική είναι ήπειρος του δυτικού ημισφαιρίου, που αποτελείται από τη Βόρεια και Νότια Αμερική, τα εξαρτώμενα."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1

2 Αμερική - Νεα Υόρκη Στρατος Κων/νος

3 Αμερική Η Αμερική είναι ήπειρος του δυτικού ημισφαιρίου, που αποτελείται από τη Βόρεια και Νότια Αμερική, τα εξαρτώμενα εδάφη και τις κτήσεις τους. Η Αμερική καταλαμβάνει 8,3% της συνολικής επιφάνειας του πλανήτη και 28,4% της στεριάς, και φιλοξενεί περίπου το 14% του παγκόσμιου πληθυσμού (περίπου 900 εκατομμύρια ανθρώπους). Η Αμερική είναι γνωστή και ως «Νέος Κόσμος», λόγω της ανακάλυψής της από τους Ευρωπαίους σχετικά αργά, μόλις τον 15ο αιώνα. Είχαν προηγηθεί ήδη οι Βίκινγκς, οι Ινουίτ και φυσικά οι αυτόχθονες πληθυσμοί της Αμερικής.

4 Αμερική

5 Η ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ

6 ΤΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ο Δολάριο

7 Η Νέα Υόρκη είναι στην ήπειρο της Αμερικής είναι η πιο πολυπληθής πόλη των Ηνωμένων Πολιτειών Έχει πολλούς ουρανοξύστες Είναι πολύ μεγάλη πόλη Το χειμώνα έχει πολύ χιόνι Έχει πάρα πολλούς ανθρώπους

8


Κατέβασμα ppt "Αμερική - Νεα Υόρκη Στρατος Κων/νος Αμερική Η Αμερική είναι ήπειρος του δυτικού ημισφαιρίου, που αποτελείται από τη Βόρεια και Νότια Αμερική, τα εξαρτώμενα."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google