Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ Δ/ΝΤΗΣ: Γ. ΑΓΓΕΛΟΥΣΗΣ ΤΜΗΜΑ TEXΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ: E. ΛAΖΟΣ ΤΜΗΜΑ ΟΙΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΠΟΤΩΝ.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ Δ/ΝΤΗΣ: Γ. ΑΓΓΕΛΟΥΣΗΣ ΤΜΗΜΑ TEXΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ: E. ΛAΖΟΣ ΤΜΗΜΑ ΟΙΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΠΟΤΩΝ."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ Δ/ΝΤΗΣ: Γ. ΑΓΓΕΛΟΥΣΗΣ ΤΜΗΜΑ TEXΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ: E. ΛAΖΟΣ ΤΜΗΜΑ ΟΙΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΠΟΤΩΝ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ: Η.ΚΟΡΚΑΣ

2 ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ 1974: KATE A.Σ.ΤΕ.Τ ΤΜΗΜΑ ΦΥΤΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ 1977ΚΑΤΕ ΚΑΤΕΕ 1983: ΚΑΤΕΕ ΤΕΙ: ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΤΜΗΜΑ ΦΥΤΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΤΜΗΜΑ ΖΩΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ 1985: ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΤΜΗΜΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΤΜΗΜΑ ΟΙΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΠΟΤΩΝ

3 ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ: ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ 3 ΑΝ. ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ 4 ΕΠΙΚΟΥΡΟΙ 3 ΚΑΘ. ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ 2 ΕΤΠ 5 ΑΞΙΟΛΟΓΙΣΗ ΤΜΗΜΑΤΟΣ: ΝΑΙ

4 ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΠΕΔΙΟ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ VINTAGE ( Συμμετοχή 10 πανεπιστημίων) ΔΥΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ ΙΙΙ (Συμμετοχή 4 καθηγητών) ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ 2011(Συμμετοχή 1 καθηγητής) ΤΡΕΧΟΝ ΕΤΟΣ: Αναμένεται η έναρξη αυτοδύναμου μεταπτυχιακού προγράμματος με τίτλο ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ: ινστιτούτο οίνου και Αμπέλου Το τμήμα παρέχει ολοκληρωμένη εκπαίδευση διεθνούς επιπέδου σύμφωνα με τα πρότυπα και την αναγνώριση του διεθνούς οργανισμό Αμπέλου και οίνου( IOV W)

5 ΥΠΟΔΟΜΗ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗΣ(20000 ΛΙΤΡΩΝ) ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟΣ ΑΜΠΕΛΩΝΑΣ(32 ελληνικές-ξένες ποικιλίες) ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΟΙΝΟΛΟΓΙΑΣ

6 ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ Εισαγωγή > 100 φοιτητών( φοιτητές) Κατάργηση βάσης του 10 Ελλείψεις χώρων Συνταξιοδοτήσεις:6 Προσλήψεις: 0

7 TMHMΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ 11 ΕΠΙΚΟΥΡΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ 4 ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ 6 Ε.Τ.Π 6

8 TMHMA TEXNOΛΟΓΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ 11 ΕΠΙΚΟΥΡΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕ 4 ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ 6 Ε.Τ.Π 6 ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΜΗΜΑΤΟΣ: ΝΑΙ

9 ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ :Συνεργασία με Un.Lincoln Αdvanced in Food Technology : Διατμηματικό Μεταπτυχιακό πρόγραμμα στην Επιστήμη τροφίμων και διατροφή με: Τμήμα χημείας Παν/μιο Ιωαννίνων ΣΤΕΤΡΟΔ θεσ/κης

10 ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ 7 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ ΙΙΙ (συμμετοχή 8 καθηγητών) 1 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΟ LEONARDO DA VINCI

11 ΥΠΟΔΟΜΗ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΧΗΜΕΙΑΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΑΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ

12 ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ Μεγάλος αριθμός εισαγομένων Ακαδημαϊκή χρονιά : Πρόταση Σχολής: 80 φοιτητές Υπουργείο:100 +Διάφορες κατηγορίες :149 Μεταγραφές: Σύνολο: >210 Κατάργηση βάσης του 10.

13 Aποχωρήσεις: Tελευταία 10 ετία: 15 Προσλήψεις: 5 Προσεχή 5 ετία: 5 συνταξιοδοτήσεις. Ελλείψεις αιθουσών.


Κατέβασμα ppt "ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ Δ/ΝΤΗΣ: Γ. ΑΓΓΕΛΟΥΣΗΣ ΤΜΗΜΑ TEXΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ: E. ΛAΖΟΣ ΤΜΗΜΑ ΟΙΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΠΟΤΩΝ."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google