Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ Δ/ΝΤΗΣ: Γ. ΑΓΓΕΛΟΥΣΗΣ

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ Δ/ΝΤΗΣ: Γ. ΑΓΓΕΛΟΥΣΗΣ"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ Δ/ΝΤΗΣ: Γ. ΑΓΓΕΛΟΥΣΗΣ
ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ Δ/ΝΤΗΣ: Γ. ΑΓΓΕΛΟΥΣΗΣ ΤΜΗΜΑ TEXΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ: E. ΛAΖΟΣ ΤΜΗΜΑ ΟΙΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΠΟΤΩΝ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ: Η.ΚΟΡΚΑΣ

2 A.Σ.ΤΕ.Τ ΤΜΗΜΑ ΦΥΤΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ
ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ 1974: KATE A.Σ.ΤΕ.Τ ΤΜΗΜΑ ΦΥΤΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΚΑΤΕ ΚΑΤΕΕ 1983: ΚΑΤΕΕ ΤΕΙ: ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΤΜΗΜΑ ΦΥΤΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΤΜΗΜΑ ΖΩΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ 1985: ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΤΜΗΜΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΤΜΗΜΑ ΟΙΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΠΟΤΩΝ

3 ΤΜΗΜΑ ΟΙΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΠΟΤΩΝ
ΤΜΗΜΑ ΟΙΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΠΟΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ: ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ 3 ΑΝ. ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ 4 ΕΠΙΚΟΥΡΟΙ 3 ΚΑΘ. ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ 2 ΕΤΠ 5 ΑΞΙΟΛΟΓΙΣΗ ΤΜΗΜΑΤΟΣ: ΝΑΙ

4 ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΠΕΔΙΟ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ VINTAGE ( Συμμετοχή 10 πανεπιστημίων) ΔΥΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ ΙΙΙ (Συμμετοχή 4 καθηγητών) ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ 2011(Συμμετοχή 1 καθηγητής) ΤΡΕΧΟΝ ΕΤΟΣ: Αναμένεται η έναρξη αυτοδύναμου μεταπτυχιακού προγράμματος με τίτλο< Επιστήμη οίνου και Ζύθου> ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ: ινστιτούτο οίνου και Αμπέλου Το τμήμα παρέχει ολοκληρωμένη εκπαίδευση διεθνούς επιπέδου σύμφωνα με τα πρότυπα και την αναγνώριση του διεθνούς οργανισμό Αμπέλου και οίνου( IOV W)

5 ΥΠΟΔΟΜΗ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗΣ(20000 ΛΙΤΡΩΝ)
ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟΣ ΑΜΠΕΛΩΝΑΣ(32 ελληνικές-ξένες ποικιλίες) ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΟΙΝΟΛΟΓΙΑΣ

6 ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ Εισαγωγή > 100 φοιτητών(1985 20 φοιτητές)
ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ Εισαγωγή > 100 φοιτητών( φοιτητές) Κατάργηση βάσης του 10 Ελλείψεις χώρων Συνταξιοδοτήσεις:6 Προσλήψεις: 0

7 TMHMΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΕΠΙΚΟΥΡΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ 4 ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ 6 Ε.Τ.Π

8 TMHMA TEXNOΛΟΓΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΕΠΙΚΟΥΡΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ 6 Ε.Τ.Π ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΜΗΜΑΤΟΣ: ΝΑΙ

9 ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ
:Συνεργασία με Un.Lincoln Αdvanced in Food Technology : Διατμηματικό Μεταπτυχιακό πρόγραμμα στην Επιστήμη τροφίμων και διατροφή με: Τμήμα χημείας Παν/μιο Ιωαννίνων ΣΤΕΤΡΟΔ θεσ/κης

10 ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ
ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ 7 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ ΙΙΙ (συμμετοχή 8 καθηγητών) 1 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΟ LEONARDO DA VINCI

11 ΥΠΟΔΟΜΗ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΧΗΜΕΙΑΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΑΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ

12 ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ Μεγάλος αριθμός εισαγομένων
ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ Μεγάλος αριθμός εισαγομένων Ακαδημαϊκή χρονιά : Πρόταση Σχολής: 80 φοιτητές Υπουργείο:100 +Διάφορες κατηγορίες :149 Μεταγραφές: 60-70 Σύνολο: >210 Κατάργηση βάσης του 10.

13 Aποχωρήσεις: Tελευταία 10 ετία: 15 Προσλήψεις: 5 Προσεχή 5 ετία: 5 συνταξιοδοτήσεις. Ελλείψεις αιθουσών.


Κατέβασμα ppt "ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ Δ/ΝΤΗΣ: Γ. ΑΓΓΕΛΟΥΣΗΣ"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google