Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Γιώργος Τζήκας Τάξη Στ’2. Ο Τζον Λοκ γεννήθηκε τον Αύγουστο του 1632 και πέθανε τον Οκτώβριο του 1704. Ο Λοκ αποτελεί τον κύριο αντιπρόσωπο του Αγγλικού.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Γιώργος Τζήκας Τάξη Στ’2. Ο Τζον Λοκ γεννήθηκε τον Αύγουστο του 1632 και πέθανε τον Οκτώβριο του 1704. Ο Λοκ αποτελεί τον κύριο αντιπρόσωπο του Αγγλικού."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Γιώργος Τζήκας Τάξη Στ’2

2 Ο Τζον Λοκ γεννήθηκε τον Αύγουστο του 1632 και πέθανε τον Οκτώβριο του 1704. Ο Λοκ αποτελεί τον κύριο αντιπρόσωπο του Αγγλικού κινήματος του εμπειρισμού. Μαζί με τον Ντέιβιντ Χιουμ και τον Τζωρτζ Μπέρκλεϋ σχηματίζει το τρίπτυχο των Φιλοσόφων του Αγγλικού Διαφωτισμού και του επερχόμενου εμπειρισμού.

3 Η πολιτική του φιλοσοφία επηρέασε σε μεγάλο βαθμό την Αμερικανική Επανάσταση, το σύνταγμα των Ηνωμένων Πολιτειών, τη Γαλλική Επανάσταση καθώς και το σύνταγμα της Γαλλίας, και με αυτό τον τρόπο τα συντάγματα των περισσότερων φιλελεύθερων κρατών.

4

5  Βικιπέδια  Google εικόνες

6


Κατέβασμα ppt "Γιώργος Τζήκας Τάξη Στ’2. Ο Τζον Λοκ γεννήθηκε τον Αύγουστο του 1632 και πέθανε τον Οκτώβριο του 1704. Ο Λοκ αποτελεί τον κύριο αντιπρόσωπο του Αγγλικού."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google